Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Silky123 píše:
Holky, dají se daná jídla dát i malým dětem? Já dlouhé vaření nemám ráda, čím kratší doba přípravy, tím lépe. Malé je 18 měsíců.Díky.
jasne, kdyz vynechas chilli
Bezva, díky moc
. Za dva měsíce mám narozeniny, tak si „kuchajdu“ budu přát.
P. S. Ještě by mě zajímalo, jako šunku pro prcky používáte? Já včera studovala asi 10 minut etikety dětských šunek a byl to mazec… Nevybrala jsem nic.
@Silky123 píše:
@jizvíkováBezva, díky moc
P. S. Ještě by mě zajímalo, jako šunku pro prcky používáte? Já včera studovala asi 10 minut etikety dětských šunek a byl to mazec… Nevybrala jsem nic.. Za dva měsíce mám narozeniny, tak si „kuchajdu“ budu přát.
Tak nekupuj dětskou, to jsou shity, ale treba od kosti nebo procsiutto cotto…a podobný vysokomasy
@careynka píše:
Tak nekupuj dětskou, to jsou shity, ale treba od kosti nebo procsiutto cotto…a podobný vysokomasy
sunka od le-co je super, je to prava od kosti, pak sunka globus a sunka z lidlu je dobra, zbytek je humus
@jizvíková píše:
sunka od le-co je super, je to prava od kosti, pak sunka globus a sunka z lidlu je dobra, zbytek je humus
Holky, díky. Už stahuju na uložto
.Já jsem to sledovala v Anglii a bylo to super.Moc jsem chtěla navštívit jeho restaurace, ale bohužel jsem to nestihla…tak snad to jeste dopadne
…
Jinak jsem si pokazdy rikala, že mít tohodle chlapa doma, by mi vubec nevadilo ![]()
@Silky123 píše:
Díky, holky, a tu šunku od le-co seženu kde? Díky.
globus
Holky, dají se daná jídla dát i malým dětem? Já dlouhé vaření nemám ráda, čím kratší doba přípravy, tím lépe. Malé je 18 měsíců.
Díky.