Recept: Jahodový páj

Přidat recept
 
Hodnotilo 0 lidí

Vynikající a jednoduchý dezert

Postup

Nejdříve si zpracujeme těsto a zabalíme do potravinářské fólie, necháme vychladit v lednici.
Pak ho vyválíme na plát a vložíme do koláčové formy. Pečeme v předem předehřáté troubě na 180 stupňů cca 30 minut a necháme vychladnout.

Z mléka cukru a pudinkového prášku uvaříme hustý pudink, necháme vychladnout. Šlehačku ušleháme a vložíme do krému a vše ještě prošleháme dohromady.

Krémem potřeme korpus, poklademe nakrájené jahůdky na plátky a zalijeme želatinou.
Necháme vychladit.

Autor: lucynka25

Ingredience

Těsto:

  • 300 g hl.mouky
  • 200 g másla
  • 100 g krystal cukru

Krém:

  • 120 g cukru
  • 2 jahodové pudinky
  • 500 ml mléka
  • Smetana ke šlehání
  • 500 g jahody
  • Želatina

Chutnalo vám? Okomentujte recept Jahodový páj

Váš příspěvek