Kočárek Jané 2008 + adaptéry

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
89
22.1.10 21:22

jane + adaptéry

Ahoj,
chtěla jsem se zeptat, zda máte někdo zkušenost. Máme doma sporťák Jane Slalom, bezadaptérovou verzi 2008. Teď čekáme druhé mimi a máme možnost si půjčit korbičku. Ale ta je starší a přidělává se na adaptéry. Nevíte, zda se to dá kombinovat? Kamarádka bydlí v jiném městě a nechci to nechávat na poslední chvíli. Nevím, jestli má cenu si korbu kdyžtak půjčovat.
díky, vendy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5591
22.1.10 22:03

Ahojky.
Bezadaptérová se nedá kombinovat s adaptérovou.Bohužel,dělali pěkné barevné verze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
22.1.10 22:06

Vendul, koukni na mimibazar, tam hlubokou korbičku seženeš za dobrou cenu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1754
22.1.10 22:07

Ahoj,

100% to nejde, meli jsme doma oba dva kocary. Adapterovy na starsi dceru a bezadapterovy na mladsi.
Pokud by si mela zajem, mam doma oranzovo-tyrkysovou korbu z kolekce 2008 a rada bych se ji zbavila za par korun. Pouzivana byla neceleho pul roku, od te doby mi lezi doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
22.1.10 22:30

ahoj všichni,
díky moc za odpovědi. Já si to říkala, ale radši jsem se optala. Na MMB se občas dívám. Máme barvu Noir, tak asi zůstanu u ní. Ale díky moc za nabídku, Lenko. Autosedačku nám kámoška půjčí taky, ale tu tolik neřeším.
zdravím, vendy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
23.1.10 10:45

Ahoj,
teď mě ještě napadlo, ale můžu kombinovat bezadaptérové korbičky z jiného roku? Použít i třeba z r.2009?
Díky Vendy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
23.1.10 11:10

to můžeš Vendul, já budu na ten Nový Slalom 2010 dávat bezadaptérovou 07/08 :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
23.1.10 18:45

Uf, díky moc. Teď ještě nějakou tu korbičku koupit :-D
pa V.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
23.1.10 19:56

já zrovna dneska na MMB brousila. Maj jich tam hafo a v super stavu. Já nechtěla tu novou 2010, vůbec se mi nelíbí, přijde mi menší a ta boudička :roll: Zlaté předešlé modely :wink:
Tak přeju, ať dobře pořídíš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
2.7.13 19:11

Ahoj Hanko,
my nakonec kočárek vyměnili za starší Jané, které už nemáme a teprv teď koupili bezadaptérovou korbičku na třetí mimminko :) kamarádka tu svou adaptérovou korbu dala sousedům minulý rok. Tak se omlouvám. Ale zkusila bych MMB nebo Handypraha, kde Jane servisují.
 Vendy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanah-h9
2.7.13 22:09

@VendulaB. DĚKUJI ZA RADU. :hug:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie