Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj,
chtěla jsem se zeptat, zda máte někdo zkušenost. Máme doma sporťák Jane Slalom, bezadaptérovou verzi 2008. Teď čekáme druhé mimi a máme možnost si půjčit korbičku. Ale ta je starší a přidělává se na adaptéry. Nevíte, zda se to dá kombinovat? Kamarádka bydlí v jiném městě a nechci to nechávat na poslední chvíli. Nevím, jestli má cenu si korbu kdyžtak půjčovat.
díky, vendy
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProAhojky.
Bezadaptérová se nedá kombinovat s adaptérovou.Bohužel,dělali pěkné barevné verze
Vendul, koukni na mimibazar, tam hlubokou korbičku seženeš za dobrou cenu ![]()
Ahoj,
100% to nejde, meli jsme doma oba dva kocary. Adapterovy na starsi dceru a bezadapterovy na mladsi.
Pokud by si mela zajem, mam doma oranzovo-tyrkysovou korbu z kolekce 2008 a rada bych se ji zbavila za par korun. Pouzivana byla neceleho pul roku, od te doby mi lezi doma.
ahoj všichni,
díky moc za odpovědi. Já si to říkala, ale radši jsem se optala. Na MMB se občas dívám. Máme barvu Noir, tak asi zůstanu u ní. Ale díky moc za nabídku, Lenko. Autosedačku nám kámoška půjčí taky, ale tu tolik neřeším.
zdravím, vendy
Ahoj,
teď mě ještě napadlo, ale můžu kombinovat bezadaptérové korbičky z jiného roku? Použít i třeba z r.2009?
Díky Vendy
to můžeš Vendul, já budu na ten Nový Slalom 2010 dávat bezadaptérovou 07/08 ![]()
já zrovna dneska na MMB brousila. Maj jich tam hafo a v super stavu. Já nechtěla tu novou 2010, vůbec se mi nelíbí, přijde mi menší a ta boudička
Zlaté předešlé modely ![]()
Tak přeju, ať dobře pořídíš ![]()
Ahoj Hanko,
my nakonec kočárek vyměnili za starší Jané, které už nemáme a teprv teď koupili bezadaptérovou korbičku na třetí mimminko
kamarádka tu svou adaptérovou korbu dala sousedům minulý rok. Tak se omlouvám. Ale zkusila bych MMB nebo Handypraha, kde Jane servisují.
Vendy