Jané Slalom - korba 2010 x předchozí modely

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
464
7.1.11 15:10

Jane - korba 2010 x předchozí modely

Ahoj,
vybírám korbu (nikoli podvozek) na Jane Slalom a zajímaly by mě praktické zkušenosti s korbičkami - ať už z kolekce 2010, tak i předchozí kolekce. Popř., pokud máte někdo tip, kde by se na netu daly vidět už i modely 2011.
Zajímá mě velikost (pociťovaná v praxi, nikoli rozměry výrobce - to si samozřejmě můžu najít na webu), šisování a tak vůbec praktičnost/nepraktičnost a jiné připomínky.

Dále, pokud byste někdo měl zkušenost s Concord Proton, který na Slalom taky pasuje, budu ráda.

Díky. Ziza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7.1.11 15:34

Ahojky…
já mám slalom 2009.
Určitě bych nebrala starší kolekci, než 2008. Ty předchozí měly takový divný vnitřek… látka vypadala kolem dokola (uvnitř) jako roztřepená, první dcerka mi pod ni stále lezla, protože to nebylo vcelku (matrace a boky korbičky uvnitř).
2009 už jsou hezké.
2010 jsou prý už o dost menší, než byly 2009.
Určitě bych volila 2009. Budu mít dokonce i na prodej od švagrové (2009 meteorit - šedo-černá, nebo červeno-černá Active. Za 3000 Kč) úplně novou, 24 měsíců záruku. Bude kupovat kočárek celý a potřebuje jen sporťák.
Já osobně budu prodávat hlubokou korbu + autosedačku Cherry - téměř nové (použité 2-3 měsíce) az 3000 Kč obojí.
Ale lepší je opravdu 2009.
Nicméně my jsme nejvíce využili matrix. Hluboká korba a autosedačka v jednom. Dcerka měla reflux žaludku a musela být polohovaná. Hluboké korby sice polohování mají, ale tam mi tak nějak pořád sjížděla do boku - zadek měla uprostřed, ale hlava byla úplně na boku korby. Takže jsme raději vozili v matrixu. Ten je podle mě nejlepší. A 2009 jsou stejně velké jako 2010 hluboké lůžka. Je super, že kdykoliv jsem potřebovala, tak mě mohl kdokoliv okamžitě odvézt, protože jsem měla autosedačku u sebe :-))) neocenitelné. Navíc třeba v obchodě dcerka usnula a nemusela jsem ji přehazovat do autosedačky. Jen odcvakla od podvozku a připoutala matrixe v autě aniž by se vzbudila.
Takže závěr… nejlepší je matrix 2009, pak hluboká korba - kolekce 2009 :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.1.11 15:35

Jo a novou kolekci 2011 už znám :-)))
Teda alespoň limitovanou kolekci :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
7.1.11 15:41

…Kristy a odkaz na 2011 by nebyl? AŤ vím, zda čekat či ne… Díky, Z.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.1.11 15:58

:-)
odkaz ne, fotečky :-)))
napiš mi na e-mail:
lucias12345@email.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
8.2.11 01:18

ahojky, novou limitovanou kolekci 2011 najdes treba na www.kocarky.cz. Ale vetsinou maji jen trojkombinaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí