Jané Matrix

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
379
19.10.08 08:27

Jané Matrix

Krásný den,
chtěla bych se zeptat, zda nemáte někdo zkušenosti s touto autosedačkou-hlubokým lůžkem :) Ja je to u ní s bezpečností, zda byla testovaná, jak dopadla… :?:

Předem moc díky za reakce. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7159
19.10.08 12:35

Olsanko, bohužel Jané Matrix pro dopadla jako autosedačka při testech špatně, vlastně propadla- dostala pouze 1 hvězdičku, stejně jako ostatní korbičky , které se dají předělat na autosedačku, třeba PP Navetta- prostě pro bezpečnost je lepší klasická autosedačka- vajíčko,, kde je dítě v protisměru, než nějaká multifunkční korba.
Testy , kde je uvedena i Jané Matrix, či PP Navetta zde: http://www.adac.de/…tze/gtab.asp?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
19.10.08 12:42

Ahoj Steeve,
díky za info…ptám se spíš orientačně, protože na druhý mimčo si pořizuji jako cestovní kočárek Jané Carrera, tak jsem koukala i na jejich autosedačky 8) Nikde jsem o ní informace nenašla, tak jsem spolíhala na Tebe :wink: Jinak já mám vybranou Maxi Cosi Cabriofix se základnou Easy Fix 8) Tak koukám, že mi ji asi nic nevyvrátí :D

Krásný den :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
19.10.08 13:17

Jo, Cabriofix a ještě s isofixovou základnou je super, to se nedá srovnat s Janéčkem,
kdyby jsi měla zájem , mát tady taky Römera baby safe plus s isofixovou základnou za super cenu 6990,– ty Römery jsou ještě propracovanější a prostornější než M-C

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
19.10.08 13:32

Jojo, Romer jsou taky fajn…ale nevím, Maxi Cosi mě vzala na první dojem, je to srdcová záležitost :oops: :) Základnu teda budeme poutat pásy, nemáme auto přizpůsobené přímo na isofix, ale je to pro nás schůdná varianta a volíme ji i pro to, že máme v autě krátké pásy, tudíž je pro nás základna výhodou a ještě trošku přispějeme na bezpečnosti miminka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí