Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Krásný den,
chtěla bych se zeptat, zda nemáte někdo zkušenosti s touto autosedačkou-hlubokým lůžkem
Ja je to u ní s bezpečností, zda byla testovaná, jak dopadla… ![]()
Předem moc díky za reakce. ![]()
Olsanko, bohužel Jané Matrix pro dopadla jako autosedačka při testech špatně, vlastně propadla- dostala pouze 1 hvězdičku, stejně jako ostatní korbičky , které se dají předělat na autosedačku, třeba PP Navetta- prostě pro bezpečnost je lepší klasická autosedačka- vajíčko,, kde je dítě v protisměru, než nějaká multifunkční korba.
Testy , kde je uvedena i Jané Matrix, či PP Navetta zde: http://www.adac.de/…tze/gtab.asp?…
Ahoj Steeve,
díky za info…ptám se spíš orientačně, protože na druhý mimčo si pořizuji jako cestovní kočárek Jané Carrera, tak jsem koukala i na jejich autosedačky
Nikde jsem o ní informace nenašla, tak jsem spolíhala na Tebe
Jinak já mám vybranou Maxi Cosi Cabriofix se základnou Easy Fix
Tak koukám, že mi ji asi nic nevyvrátí ![]()
Krásný den ![]()
Jo, Cabriofix a ještě s isofixovou základnou je super, to se nedá srovnat s Janéčkem,
kdyby jsi měla zájem , mát tady taky Römera baby safe plus s isofixovou základnou za super cenu 6990,– ty Römery jsou ještě propracovanější a prostornější než M-C
Jojo, Romer jsou taky fajn…ale nevím, Maxi Cosi mě vzala na první dojem, je to srdcová záležitost
Základnu teda budeme poutat pásy, nemáme auto přizpůsobené přímo na isofix, ale je to pro nás schůdná varianta a volíme ji i pro to, že máme v autě krátké pásy, tudíž je pro nás základna výhodou a ještě trošku přispějeme na bezpečnosti miminka ![]()