Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
ahoj Hanko,
my ji mame no a jsem docela spokojena
Je fakt, ze se v ni Domca taky poti a ze mi v porodnici prisel v ni tak jako „zapadnutej“, ptala jsem se na to i sestry
Rikala, ze to tak ma byt, tak je to tzv. vajicko, ze jo… Davam pod nej plinecku.
Ale jezdim s ni dost, Domca v ni i spi, v aute vydrzi dlouho. Tvemu mimi se nelibi jen tato sedacka nebo jsi zkousela i jine? Treba se mu nelibi ta autosedackova poloha ![]()
Ja jsem tedy jine sedacky nezkousela, treba jsou vetsi
Pokud potrebujes jen sedacku do auta a ne na nacvaknuti na kocarek, tak vajicka zvlast prodavaji a mozna jsou i pohodlnejsi..
My sme spokojený. Už se mi do ní potomek špatně dává, když ho potřebuju nasunout do přidělané autosedačky, ale jsme spokojený. Taky Jonáše málo oblíkám, protože se v ní potí a vidím to ještě max na měsíc a pak už se tam nevejde. Nebo vejde, ale už asi začne čouhat hlavička. Tak uvažujeme o koupi jiné. Do devíti kg - nebo do kolika jí píšou, asi není. Ale mě se moc hodí, že jde nacvaknout na kočár.
Maximálně nám nevyhovovala taková ta zmenšovací vložka - tu jsme vyndali a hned tam Jonáš zapadnul líp. Strašně předkláněla.
No a v našem autě - octávii máme vzadu krátké pásy, tak musí být dítko na sedadle spolujezdce ve předu.
Veru, s tím vajíčkem to říká manžel taky, jinou jsme nezkoušeli, malej mi tam taky spinká, ale jak se probudí, tak chce ven.
Aladino, že jde na podvozek se mi taky líbilo, většinou ale tahám korbu, když plánuji být třeba déle v nákupním centru, takže je mi to na prd. Asi holt malej není sedačkovej typ. Tu zmenšovací vložku jsem tedy ještě nevyndala, tak zkusím. Díky holky za odpovědi. Hanka
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, jestli některá nemáte tuto autosedačku a jak jste s ní spokojené. Mě totiž strašně štve:( Přijde mi v ní strašně málo místa, malej je tam jakoby skříplej, špatně se mi tam dává i vyndavá a děsně se v ní potí, což mě štve nejvíc a to ho do ní oblékám minimálně a normálně se nepotí vůbec. Pořád to študuju, co bych kde povolila, povytáhla, ale nic už mě nenapadá. Jo a malej mi tam taky nepřijde zrovna šťastnej, snažím se tedy jeho pobyt v ní eliminovat na minimum a radši ani nikam nejezdím. Manželovi se zdá normální, tak já nevím. Malýmu je 5 měsíců a i když bych chtěla, aby byl pořád malinkatý miminečko, kvůli tomu krámu se nemůžu dočkat, až povyroste do větší. A už jsem zase vytočená
Díky za odpovědi a sorry za výlev mých nervů. Pa Hanka