Storchenmühle Twin 0+

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
528
23.9.08 17:48

Storchenmühle Twin 0+

Neznáte někdo tuhle sedačku? Firma je to slušná, ale nikde jsem nenašla žádné výsledky crashtestů pro tuto sedačku (ADAC, oeamtc, …) Moc by mně vyhovovalo, že isofixová základna u této sedačky ( 0-13 kg) se dá použít i pro následující typ Twin One (9-18 kg) a tak není nutné utracet tolik peněz při dodržení maximální bezpečnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
fyzikarka
23.9.08 20:56

Ahojky,
mám od téhle firmy Maximum SP, 0-13Kg, předchůdce Twin 0+ a jsem spokojená. Pasuje nám ke kočárku Hoco.

• Citovat
  • Upravit
7159
24.9.08 10:36

cinculo, ano Twin 0+ ani Twin one nebyly testované, a bohužel od STM isofixové sedačky nikdy nedostaly více než 3 hvězdičky, což je podle mě ostuda, všechny ostatní značky mají isofixové 4 hvězdičky, Römer a Maxi-cosi vajíčka dokonce s 5ti hvězdičkami,
a běžné neisofixové sedačky Römeru, či Maxi-cosi, nebo Kiddy dosahují 4 hvězdiček

takže investice do isofixového STM, která není tolik bezpečná jako jiná neisofixová je nysmysl.

• za cenu STM Twin 0+koupíte vajíčko od Römeru, či Maxi-cosi nebo besafe se 4 hvězdičkami
  • za cenu Twin one koupíte třeba Römer King plus, se 4 hvězdičkami
    a stále uštříte na isobázi
    nebo pořídit isofixovéRömer baby safe plus isofix, a potom Römer Duo a dostanete se skoro na cenu jako za STM s isobází - a pořád jste na rozhodnutí testované nebo netestované.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
24.9.08 15:23

Moc děkujeme za odpovědi. Po návštěvě obchodu se sedačkami STM jsme došli jsme ke stejnému názoru jako Steeve. Né že by byly tak špatné, ale i z laického pohledu to nebylo úplně ono. Takže jsme se vrátili k původní variantě 0+ Maxi Cosi CabrioFix s EasyFix
I Roemer King Plus
Máte pravdu, že finančně to vyjde stejně, ale bezpečnost (garantována testy) je mnohem vyšší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí