Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Neznáte někdo tuhle sedačku? Firma je to slušná, ale nikde jsem nenašla žádné výsledky crashtestů pro tuto sedačku (ADAC, oeamtc, …) Moc by mně vyhovovalo, že isofixová základna u této sedačky ( 0-13 kg) se dá použít i pro následující typ Twin One (9-18 kg) a tak není nutné utracet tolik peněz při dodržení maximální bezpečnosti.
Ahojky,
mám od téhle firmy Maximum SP, 0-13Kg, předchůdce Twin 0+ a jsem spokojená. Pasuje nám ke kočárku Hoco.
cinculo, ano Twin 0+ ani Twin one nebyly testované, a bohužel od STM isofixové sedačky nikdy nedostaly více než 3 hvězdičky, což je podle mě ostuda, všechny ostatní značky mají isofixové 4 hvězdičky, Römer a Maxi-cosi vajíčka dokonce s 5ti hvězdičkami,
a běžné neisofixové sedačky Römeru, či Maxi-cosi, nebo Kiddy dosahují 4 hvězdiček
takže investice do isofixového STM, která není tolik bezpečná jako jiná neisofixová je nysmysl.
Moc děkujeme za odpovědi. Po návštěvě obchodu se sedačkami STM jsme došli jsme ke stejnému názoru jako Steeve. Né že by byly tak špatné, ale i z laického pohledu to nebylo úplně ono. Takže jsme se vrátili k původní variantě 0+ Maxi Cosi CabrioFix s EasyFix
I Roemer King Plus
Máte pravdu, že finančně to vyjde stejně, ale bezpečnost (garantována testy) je mnohem vyšší.