Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Nomad?
Přidejte zkušenost s Jané NomadDo terénu určitě není, je hodně lehký, takže se s ním v terénu špatně jezdí.Je spíš do města.Ale jinak jsem s ním velice spokojená ![]()
Mela jsem sportovni verzi na syna a po vsech tech moznych kocarek,co u nas doma prosly,je Nomad uplna jednicka.Syn se v nem vozil do 2 a neco let,uplne v pohode se v nem cely vyspal-a to je douhy- a kdybych nebyla znovu tehu a nepotrebovala kocarek na mimi,snad by se vozil jeste dneska.Opravdu jsem nemela lepsi kocar,lehky,skladny,ovladatelny,nevrze,na udrzbu super,luzko perfektni…Dokoupili jsme korbu a jezdime i ted…Z ruky ho nedam.Do lesa neni,ale mensi teren-louky a cesty-zvlada.Takze ja doporucuji!!! Ici
Nová verze Nomad Air má zadní nafukovací kola. ty přední jsou sice plastový,ale je to lepší…
osobně ho nemám/neměla jsem, ale má ho kamarádka, hrozně si ho chválila, hlavně do města a menší terén taky zvládá… není to do lesa a tak…ve sněhu - myslím tím závěje, co byly letos - se s ním hodně nadřela, lezl jí sníh mezi kola. třeba vloni zase nebyla zima vůbec, je to fakt sázka do loterie.
jde hodně do lehu, takže myslím, že klidně 7m mimčo můžeš dát do sportovní verze…
tady link na diskuzi u sousedů: http://www.baby-cafe.cz/modules.php?…
Dobry den,
premyslim, ze bych koupila novy sportovni kocarek Jane nomad. Nemate zkusenost, zda jde u noveho tipu, dat operka az do sedu nebo je to porad delane jen na ten polosed? A da se dat do uplneho lehu? Da se dostat dobre do nakupniho kosiku? Nekde jsem cetla, ze starsim tipum se tam leze spatne.
A co striska? Je prodlouzena nebo je porteba dokoupit slunecni clonu?
A jsou u novejsiho tipu kolecka nafukovaci nebo gumova? Nevite?
Dekuji za odpovedi ![]()
Dobry den, on je nejaky novy typ? Myslela jsem, ze se uz nevyrabi
Ja mam jane nomad air, myslim z r.2010 a ten je super, ale striska moc dlouha neni. Teren zvlada celkem dobre, ale zaveje vyzkousene nemam. Co je moc fajn, ze je lehky a krasne se ovlada a je hodne prostorny, temer trilete dite se v nem pohodlne vyspi ![]()
Ahoj maminky, četla jsem tu nějaké diskuse k tomuto kočárku, nenašla jsem ale nic k tomu, jak se s tímto kočárkem jezdí v zimě. Jasně že nepojedu do hor, do závějí, ale přece jen nafukovací kola mi připadají praktičtější. Taky jak se s ním jezdí v terénu? Drncá? Je aspoň trošku odpérovaný? Mám ho vyhlídlý, moc se mi líbí, každý ho chválí, ale není nutné si ještě přitom nechat velký kočár s nafukovacími nebo jinak velkými koly na zimu? Konečně už se chceme zbavit hlubokého kočárku. Jo a můžu do něj položit nesedící 7m dítě????? Díky za zkušenosti a rady!