sporťák/golfky, na kt. si může nouzově stoupnout starší dítě

4486
10.5.09 11:51

sporťák/golfky, na kt. si může nouzově stoupnout starší dítě

Prosím o radu, zda někdo máte sporťák nebo golfky, na jejichž konstrukci by si případně mohlo na chvilku na svezení stoupnout starší dítko. Zatím jezdíme s hlubokým kočárkem a baby skejtem, ale až přejdeme na sporťáček, budu malého taky potřebovat občas popovézt.
Párkrát jsem to u maminek venku viděla, ale nikdy jsem nezjistila značku kočárku. Prosím proto o vaše zkušenosti. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2318
10.5.09 12:00

Skate se dá přece připojit i ke sporťáku, ne? Já takhle staršího taky vozívala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5546
10.5.09 12:02

Ahojky,
zrovna předevčírem jsem to viděla u kamarádky - má
golfky Inglesina Zippy a popovážela na nich 3,5 letého chlapečka. Je tam „jakoby“ takový „stupátko z umělý hmoty“ - není to stupátko pochopitelně - je to konstrukce golfek a rozhodně není dělaná na vožení dalšího dítěte, ale prej ho občas takhle popoveze a kočárek drží, jen musí hodně držet ty rukojeti, jinak by se ty golfky převážely. Snad jsem to napsala dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
10.5.09 12:05

Má to určitě Peg Perego Pliko P3.

• Citovat
  • Upravit
1234
10.5.09 12:48

Peg Perego Pliko má vzadu opravdu takové jakoby stupátko, Zippy už menší, ale i tak - ani jedno neslouží k tomu, aby na něm stálo druhé dítko. Je to spíš pro lepší najíždění na obrubník. Vvětšina golfek (Zippy určitě) má nosnost 15kg a to se dá dodržet dost těžko, nebo jen když jsou obě děti hodně malé.
Každopádně taky doporučuji skate, jde v pohodě i ke golfkám, jen je třeba najít typ se správným uchycením.

M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
10.5.09 15:42
Meduza píše:
Peg Perego Pliko má vzadu opravdu takové jakoby stupátko, Zippy už menší, ale i tak - ani jedno neslouží k tomu, aby na něm stálo druhé dítko. Je to spíš pro lepší najíždění na obrubník. Vvětšina golfek (Zippy určitě) má nosnost 15kg a to se dá dodržet dost těžko, nebo jen když jsou obě děti hodně malé.
Každopádně taky doporučuji skate, jde v pohodě i ke golfkám, jen je třeba najít typ se správným uchycením.M.

Nene, Peg Perego Pliko P3 ma to stupatko vylozene pro druhy dite, uveze tusim 20kg. Mame a stale uzivame ;) Oproti tomu u Inglesiny Zippy slouzi jenom pro prislapnuti pri vjizdeni na chodnik, urcite neni urceny pro stani ditete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
10.5.09 19:02

Aha,
tak vida, měla jsem za to, že to mají nastejno. Já jsem měla Zippy a kamarádka PP Pliko a přišlo mi to stejný, i když je fakt, že ona tam právě druhé dítko vozila. Kočárek ale podle toho pak vypadal a byl šíleně rozvrzanej, špatně zatáčel a tak, tak jsem to přisuzovala přetížení.
Jestli je ale PP do 20kg, tak by to měl zvládnout.

M.

Doplňuji: Tady jsem našla nějaké info, o stupátku je tam skutečně řeč, ale nosnost jen do 15kg!
 http://www.babydracek.com/…lassico-2009

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
10.5.09 19:08

No ja to pochopila tak, ze to stupatko je do 20kg (ale mozna i min), uz si to nepamatuju. Kazdopadne vozim holku asi 13kg a obcas kluka cca18kg zaroven a kocarek zvlada i nakup v kosiku k tomu. Jezdime tak uz rok (vaha teda roste :) ) a rozvrzany neni. Takze nosnost bude mit vetsi nez Zippky, ty jsem mela predtim. Ty PP jsou robustnejsi. Mozna by to slo vyhledat nekde na netu, v shopech to uvedeny nemaji, jen, ze je to pro sourozence.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
10.5.09 19:11

Nosnost sedacky je do 15kg, jako u vetsiny golfek, kdyz jsem je kupovala, rekli mi, ze stupatko je pocitany zvlast…takze plus tech x kg co si nepamatuju ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2257
10.5.09 19:44

Peg Pérego Centro je sportovní kočárek a když mladší sedí, starší se v pohodě veze v zadu na stupátku. Mám ho a docela to využíváme, jinak to mají určitě i Plika. Centro ale už není v nabídkách jako nové :wink: už ho nevyrábí ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
11.5.09 20:28
Lasicka píše:
Skate se dá přece připojit i ke sporťáku, ne? Já takhle staršího taky vozívala.

K našemu ne. :-) Proto hledám nový a takový, aby to šlo bez skatu.

Holky, díky za doporučení. Ten PP je hádám drahý jak prase. :-) Těším se na další tipy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2257
11.5.09 23:28

Nový PP Centro s nánožníkem a pláštěnkou cca 6 500,–, bazarový kolem 4 tis, Plika jsou dražší, ale dají se pohodově sehnat i bazarová… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí