Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobrý den, potřebovala bych poradit ohladně kočárku Jané Powertwin. Jestli jsem dobře pochopila, tak miminko se vozí v sedačce/korbě Matrix nebo ve vložné tašce (v zadní sklopené sportovní nástavbě). O Matrixu jsem se moc pozitivního nedočetla a o té vložné tašce skoro nic. Nemáte některá s tímto zkušenost? Nebo i fotku té vložné tašky? Jaká varianta je lepší, jak dlouho vám tam miminko vydrželo, cokoli… Děkuju moc všem.
Máte zkušenost s Jané Powertwin Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Powertwin ProAhoj, my se na něj dívali a prý se mimi vozí ve sporťáku vzadu a ve vložné tašce. Nevim, kam by se ta hluboká vešla ![]()
Já mám POwertwin a vložnou tašku Icoo na mimi a v pohodě se tam vejde. Mimino leží tedy vzadu na té sedačce blíž ke mně (a hlavou ke mně) a starší sedí vepředu - nejde to teda už dát do lehu, ale schrupne si holt v sedě. Tipuju, že ta vložná taška nám vydrží tak do půl roku věku mimi maximálně
Pak stejně půjde Powertwin z domu, staršák už bude muset makat pěkně sám ![]()
Takže já tipuju, že většina vložných tašek tam půjde dát. Dokonce ta Icoo má i díry na popruhy a můžu mimi připoutat - občas mám strach, když s tím lezu do busu, aby mi nevypadla.
Takže orig. vložná taška přímo do tohoto kočárku asi není…
Jak jste jinak byli s touto variantou pro sourozence spokojené? My budeme od sebe dva roky.