Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, můžete mi prosííím někdo poradit! Už měsíc nedělám nic jiného, než že hledám sporťák pro 10-ti měsíčního syna. Měla jsem favority Jane Slalom a Casualplay S4. Jenže jsem omezená šířkou kočárku (max.63 cm), protože bych se nevešla do výtahu. Jane je moc široký a Casualplay S4 nikdo nedoporučujete. Tak já prostě nevím.
Poraďte prosím!!!
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Casualplay S4?
Přidejte zkušenost s Casualplay S4A s čím chceš jako radit? Jak dostat Jané do výtahu, nebo chceš slyšet, že Casualplay je dobrej? Nebo chceš poradit jinej kočárek? Nějak ten tvůj dotaz vůbec nechápu…
Takže vyjádřím svůj názor:
Casualplay bych nekoupila - v tvém případě by to byla investice na krátkou dobu, pokud máš už 10 m dítě, tak se ti tam za chvíli nevejde
Jané se ti nevejde do výtahu,
takže koukni po jiném kočárku
Anonymní - nevím proč být hned nepříjemná! Pisatelka chtěla poradit, ne urážet!!!
Krikrino - já osobně mám Jané Slalom a připadá mi dost velký a pohodlný pro dítě! Já jsem ho měla jako sporťák i s hlubokou korbou! Pokud máš už 10 měsíční mimi tak by možná bylo lepší si koupit levnější kočárek něco na způsob golfek, protože maloch ti za chvíli bude chtít chodit a ne sedět v kočárku!
Anonymní, dík za radu! Fakt mi moc pomohla.
Chtěla jsem poradit, jestli někdo nemá zkušenosti se sporťákem, který je široký max. 63 cm. Veroniko, děkuju za odpověď. Golfky už máme, ale chtěla jsem něco i do terénu. Malej ještě ani nesedí a do chození se taky nežene, takže kočárek na výlety ještě určitě využijeme.
ahoj také jsme omezeni výtahem tak ho dávám napříč máme JANE.ale je pravda,že jsou to menší ´kočáry
anonyme poslední dobou narážím na tvé odpovědí nechápu,proč vůbec reaguješ,když jen urážíš a nedokážeš poradi a ještě si takový srab,že se schováváš pod anonymem.
Krikrino - to je jen otázka času, kdy začne sedět a pak už bude běhat, ale samozřejmě zálležíjen na tobě! Já jsem si koupila tehdy poměrně hoooodně drahý kočárek a vůbec jsem ho nevyužila!!! Hlubokou korbu jsem měla asi 3 měsíce, malý neviděl ven a strašně se vztekal tak jsem ho dala do sporťáku a tam byl nadmíru spokojený! Pak začal sedět, plazit se, chodit a kočár šel do sklepa - všeho všudy jsem ho používala 1,5 roku - max. 2, ale to už jsem s ním jen chodila a malý okolo lítal!
Anonymní - taky nevidím důvod proč reagovat, pokud tě to téma nazajímá nebo ti připadá stupidní (jak se tento výraz v některých tématech objevuje) tak nereaguj! A schovávat se za Anonym umí každý blbec!!!
Ahoj, casualplay i jane sporťáky jsou pro 10ti měsíční dítě zbytečně veliké - jdi raději do golfek.
krikrina píše:
Chtěla jsem poradit, jestli někdo nemá zkušenosti se sporťákem, který je široký max. 63 cm. Veroniko, děkuju za odpověď. Golfky už máme, ale chtěla jsem něco i do terénu. Malej ještě ani nesedí a do chození se taky nežene, takže kočárek na výlety ještě určitě využijeme.
Krikrino,
nezlob se na mě, ale já si taky myslím, že ten tvůj dotaz nebyl úplně šťastně položen.
Název dáš Jané vs. Casualplay - z toho bych pochopila, že se rozhoduješ mezi těmito kočárky a chceš slyšet negativa či pozitiva a v zápětí v dotazu uvádíš, že vlastně Jané mít nemůžeš, protože je moc široký a Casualplay vlastně taky nechceš, protože tě od něj uživatelé odrazují. Až v dalším bodě specifikuješ, že sháníš kočárek do terénu, který nesmí být širší jak 63 cm. Nezlob se na mě, ale já z tvého prvního příspěvku taky nepochopila, co vlastně chceš. Možná by sis měla ujasnit, co od kočárku vlastně požaduješ a sem uvést, jinak tvému požadavku - vhodný do terénu a úzký určitě odpovídá spoustu kočárků…
A souhlasím s holkama, já bych už nic velkého v 10 měsících taky nepořizovala
Éliška píše:krikrina píše:Krikrino,
nezlob se na mě, ale já si taky myslím, že ten tvůj dotaz nebyl úplně šťastně položen.
Název dáš Jané vs. Casualplay - z toho bych pochopila, že se rozhoduješ mezi těmito kočárky a chceš slyšet negativa či pozitiva a v zápětí v dotazu uvádíš, že vlastně Jané mít nemůžeš, protože je moc široký a Casualplay vlastně taky nechceš, protože tě od něj uživatelé odrazují. Až v dalším bodě specifikuješ, že sháníš kočárek do terénu, který nesmí být širší jak 63 cm. Nezlob se na mě, ale já z tvého prvního příspěvku taky nepochopila, co vlastně chceš. Možná by sis měla ujasnit, co od kočárku vlastně chceš a sem uvést, jinak tvému požadavku - vhodný do terénu a úzký určitě odpovídá spoustu kočárků…
Jinak souhlasím s holkama, já bych už nic velkého v 10 měsících taky nepořizovala
no tak ja jsem dalsi anonymka - ne kvuli schovavani - ale kvuli cookies a double prihlaseni (prace, domov). Jinak souhlasim s Eliskou - diskuse je nevhodne pojmenovana.
Ohledne sportaku/golfek - ja bych sportak v tomhle veku jeste nezatracovala - nam vydrzel do dvou let minimalne - kdyz jsme vedeli, ze budem venku dele/dcera bude spat/budeme v terenu. Casualplay je sice moc hezky, ale na muj vkus ma prilis kratkou zadovou operku. Jane se ti nevejde do vytahu, co treba Quinny Speedi?
Neprihlasena Hanka1
JANE má určitě delší lůžko a hlavně zádovou opěrku a na nožky rovné zakončení-doporučuji určitě více Jane navíc casualek nemá ohýbací rukojet…