Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pronejvíc se mi líbí ten modro -černý a nebo červeno-černý, ale ten černý podvozek-hrůza! není špatný ten černo-šedý, my máme kolekci 08-černo-béžový, zatím používáme jenom korbu a naprostá spokojenost, teda padala brzda, ale v prodejně nám jí na počkání spravili..
jupí juchuchuuuu už tam jsou hluboké korbičky a to zde:
http://www.janecz.cz/o-nas je to nově jako AUTO CARRYCOT PRO.
jediné, co mě mrzí je, že lůžko je zase menší (z 81cm na 78cm) ale co už.
Já mám vybráno modroooooooou!!!
nejsou tam sporťáky, ale ty barvy jsou zase na těch ruských stránkách…
informace se budou prý průběžně doplňovat…;-)
Majitelky Jané slalom,chtěla bych se zeptat,jak jste zvládaly prvotní sestavení kočárku?
My měli z obchodu na konstrukci sporták,a k tomu přiloženou hlubokou korbu a autosedačku. Dnes jsme sporták odendavali,s tím,že nandáme hlubokou korbu,at je to do porodu připravené. Ale musím říct,že to byl docela boj…ze začátku jsme nesundali tyčku,která patří zřejmě jen ke sportáku,tak nám tam furt překážela. No,a hlavně se nám zdálo,že i když je ta korba zacvaklá,tak se celkem vykslá…
Nevím,jestli to je tím,že kočárek je zatím prázdný nebo jsme něco udělali blbě,ale že bych z toho byla teda vodvařená…no,pro jistotu to vezeme v pondělí do Handy,aby nám zkontrolovali tu konstrukci,zda je správně a zda jsme správně přichytili stříšku ke korbě atd.
Musím říct,že české návody jsou hooodně stručné,žádné obrázky… ![]()
Pro nás „negramoty“ by to mhlo být lepší… ![]()
Ahoj Bafano,
pokud ti dobře rozumím, tak ta tyčka by měla být na sporťák na nožky / polohování /Tak ta má na bocích čudlíky které zmáčkneš a tyčku dáš níš / několik poloh /. Pokud by jsi ji měla totiž zvednutou, tak tam hlubokou korbu nena:,–(íš. Jinak hluboká korba se ti bude vyklad, tak i autosedačka. Je to proto, že když pojedeš a najedeš na hrb, tak to pro dítě nebude tak strašný náraz, jako kdyby to bylo napevno. Cvočky se nám na hluboké korbě také často odepínají. Třeba když složím stříšku. Ale to nějak neřeším. Jinak tě ještě můžu upozornit, že nám hned začala padat nožní brzda. Když jsem ji dala navrch, tak po chvilce trochu spadla a vydávala drncavý zvuk. Tak jsme ho hned reklamovali. No oni totiž ti umělci ze Španělska neumí místo nýtů dát šroubek s matičkou aby se to dalo přitáhnout. Kámoška si teď koupila používaný Slalom z roku 2005 a taky ji to drncalo. Tak ji manžel otvrtal ty nýty a dal podle nás taky šroubek. Máme kolekci 2008 a za ty tři roky prostě neuměli vyřešit tento problém. No nepochopím to. Jo a taky mi drhla ta ruční brzda. Jenže už jsem to neminila reklamovat, protože si nedokážu představit ani týden bez kočárku. Takže manžel mi to pošéfoval a kočárek brzdí jako diví. PS: sorry za chyby ![]()
Befano, myslis tycku, jako madlo u sportaku???
To musi jit dolu abys misto ji nacvakla korbu nebo autosedacku.
Je to strasne jednoduche.
my dostlai kocar v krabicich ![]()
ano korbica se vykla ale je to normalni, jak psala anetoska. a i autosedacka. Je to spravne neboj.
padajici brzda......zacala mi padat az ted jak byl zmrzly snih, toje po roce a neco jezdeni. Volala jsem do handy a druhy den mi to pan Fiala opravil. Manzel ho rano dal na servis a odpoledne vyzvedl.
ja uz ho mela vservisu 3×...... poprve mi nebrzdilo pr. kolo- mou blbosti, jsem ten kotouc namazala WD40
, takze mi to seridil......pak jsem ho dala na tu servisni prohlidku ktera je zdarma.......dotahl mi konstrukci a klepalo predni kolecko.. ono kdyz jezdis ne po rovne silnici tak se tro casem zacne delat. A konstrukci jsem fakt nesetrila, jsem hopsala po schodech nahoru i dolu
no ated to byla ta brzda
Jinak nemam vyhrad, servis je super
Ahoj, i já přidám svoje hodnocení
. Mám 2008 kolekci. Vzhled a design na jedničku, ale praktičnost teda na slabou trojku. Za cenu kolik Jane Slalom Pro stojí bych očekávala minimum závad, ale opak je pravdou. S tímto kočárkem jezdím tři měsíce a za tu dobu (spiš chvili) se nám sesunul dvakrát ráfek a prorazil duši u kola, kočárek jezdí neuvěřitelně na pravou stranu, padající brzdu už ani neřeším
a při jízdě strašně rachtá. V pneuservise nám bylo řečeno, že duše v kolách jsou japonské výroby a ty největší smejdi co dělají, takže se ani nediví, že s tím máme tolik problému. No najednu stranu jsem ráda, že jsem majitelkou tohoto kočárku, ale na tu druhou pěkně zuřim, když mi vyletí duše z kola třeba 4 km od baraku a všichni se otáčejí za rachtajícím kočárek, který je naolejový až po střechu
. Asi jsem zrovna chytla nějakou špatnou serii. jenže si dejte kočárek na měsíc na reklamaci, když náhradní prostě nemáte, že? No snad se tady oběví i kladné hodnocení ![]()
no tak tie nove korbicky 09,no neviem,neviem…mne sa nepacia…zmensili striesku i rozmer lozka…proc??? ![]()
a tie farby… ![]()
este ze mam 07… ![]()
a ziadny problem nemam s nim…je uplne bez servisu!!!!! ![]()
Martina: Hm, taky nevim proč ji zmenšili a barvy nic moc
. Jsem ráda za svoji modrou 2008, i když mě pěkně občas rozčiluje ![]()
Jo jinak to klepání korbičky a autosedačky je v pohodě, když je tam mimčo. Ani o tom nebudeš vědět.
Holky,děkuju za uklidnění ![]()
Ta tyčka byla skutečně od sportáku,co drží stříšku,jsme ji sundali.
JInak jsem se hned v Handy dotazovala na tu padající brzdu,a paní mi říkala,že už je to tam opravený,tak jsem teda zvědavá ![]()
Jo,a Urban je teda slušná svítivka,ta žluto-zelená
A když jsem tam narvala fusak od Emitexu,tak je to slušně plný. a to se říká,že korbičky Jané jsou ještě docela velký.
Máme fusak Aushetic nebo tak nějak, malej má 7,5kg a ještě krásně se do hluboké korby vleze. ![]()
jo a máme taky tu barvu žlutozelenou a pěkně se nám na ni na podzim lepily mušky
Befano neboj, teď máš delkem fajn dobu. Zímní fusak nebudeš už za chvíli ani potřebovat, takže se ti tam mimi krásně vejde. Opravdu mají ale Slalom větší hlubokou korbu než ostatní . kamarádka má Peg Perego GT 3 a ten má menší hlubokou než Slalom. ![]()
holky tak změna! Korbička se nezmenšila. Je pořád stejná. Jen je jiný materiál: voděodolný, sněhuodolný a co já vím co ještě a hlavně: stříška není připevněná k madlu - z praktických důvodů
kykoušku to se nedivím, taky bych byla nštvaná. Já mám teda sporťák 2007 a kromě padající brzdy žádná závada. A to ho rozhodně nešetřím!!!
Já teď řeším dilema: jestli korbičku 2008 nebo2009 - líbí se mi z nové kolekce ta modrá… vždycky jsem chtěla modrou a Air se mi moc nezamlouvá… jiné barvičky nekomentuji…kolekce 2007 asi byla podle mě nejhezčí…
a holky co máte 2008: jak je to s autosedačkou? je opravdu tak malinkatá? jsem u žz toho nešťastná… jak se mi tam mimi vejde, když je tak uzoučká…jenže nacvakávání na podvozek hodně využívám…:-(
poraďte kdomáte zkušenost ![]()
Ahoj zuzanasinova, máme sutosedačku Stratu 2008 a musím říct, že jsem na ní nadávala ze začátku a teď jsem maximálně spokojená.
Je pevná a bytelná. Malej má 7600g a pořád se do ní krásně vejde. Je možná o trochu užší než ostatní, ale příjde mi, že v ní je dítě dobře chráněno v případě havárie. V testech dopadla taky dobře. Chtěla jsem ji prodat, ale nechám ji na druhé dítě. Pásy si můžeš krásně posunout jak dítě roste. Do třech měsíců je máš níž a potom to vzadu posuneš navrch. Na konstrukci jde taky přidělat pěkně. Nemůžu si stěžovat.