Coletto Austin 3

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
379
9.10.08 12:09

Coletto Austin 3

Všechny zdravím :)
Náhodně jsem v obchodě narazila na tento kočárek a docela se mi zalíbil, tak bych se chtěla zeptat, zda už ho máte někdo otestovaný, jaké s ním máte zkušenosti…

Všem moc díky za příspěvky

http://www.detatko.eu/…3-zeleny.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Coletto Austin?

Přidejte zkušenost s Coletto Austin
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12.11.08 09:13

Ahoj, já mám tento kočárek doma a i když jsem ho zatím nepoužila, tak mi přijde naprosto úžasný po všech stránkách. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
21.1.09 10:20

Ahojky, my ho plánujeme taky kupovat..Ale spíše uvažujeme o 4-kolové verzi…Btw, jestli to nemáš daleko do Polska, tak je určitě výhodnější si ho koupit tam, protože za cenu o 400 nižší k tomu dostaneš i autosedačku, což v základní výbavě v ČR myslím není a musíš si to dokoupit…Ale je fakt, že mě taky nadchnul hned při prvním pohledu, navíc je ohromně lehoučká a strašně se mi na něm líbí, že máš všechny korbičky zvlášť - hlubokou, sportovní a pak autosedačku. Jen ještě přemýšlíme nad fusakem, jestli se do toho vleze bez problémů…Ale kočárek fakt bombastický!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
21.1.09 15:40

austin

zdravím,mě kočárek nadchl hned na první pohled,i když jen na netu.Chci se zeptat,jaké jsou rozměry při složení,jestli se vejde v pohodě do auta a v jakém obchodě je k sehnání?tady u nás na malém městě není,nevíte,jestli bych ho sehnala třeba v liberci?

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
23.1.09 07:20

austin 4

:wink: Ahojte, kdo máte zájem o tento kočár tak u nás v Moste je k sehnání v plné výbavě s autosedačkou za 9990,–. (obchod v Kahanu) mějte se Paja

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
23.1.09 12:47

coletto austin 3

Ahojky, mě se také strašně tento kočárek líbí a plánujeme ho koupit,
také bych ráda znala vaše zkušenosti, jinak v Liberci ho mají, momentálně
v té 4 kolové variantě v Čiku v Hyperalbertu, minulý týden jsem se tam
byla podívat, korbička je pěkná, ale ta 4 kolka se mi nelíbí, tak se tam
zase půjdu za nějaký čas juknout, jestli tam nemají 3 kolku.

• Citovat
  • Upravit
3910
14.2.09 20:57

Ahoj,tak my tento kočárek máme,ale ve 4kolové verzi :) Zrovna včera nám přišel…Je fakt bomba..Jednoduché skládání,nasazování korbičky,autisedačky,i sporťáku…Fakt úžasné :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
16.2.09 11:15

A jakou máte barvičku, na počítači vypadají jinak než ve skutečnost.
Líbila se mi ta červená, ale budeme mít kluka, tak uvažuji o té pistáciové
a tříkolové variantě. Jo a ještě jsem se chtěla zeptat, na obrázku vypadá
to madlo před miminkem u sporťáku docela vysoko, tak mi prosím napiš,
jestli to tak je nebo se mi to jenom zdá.

• Citovat
  • Upravit
10895
17.2.09 20:09

No hurááá

už jsem si říkala, jestli ten kočárek nemají jen v jednom obchodě, že jsem o něm nikde nic nečetla 8)

Všude jsem hledala zkušenosti od mamin ale vypadá to že kočárek je poměrně novinka takže není vyzkoušený. Mě ale uchvátil - víc se mi líbí ta trojkolka jen by mě zajímalo jak to je s velikostí korby, budu mít letní mimčo, takže se mi tam musí vejít v zimě i s fusakem.

Jinak ho mají v Kutné Hoře ve Vydeko za cenu 7300 (korba, sporťák) + 2300 (autosedačka) - prodavačky super, byla jsem tam v sobotu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10895
17.2.09 20:10

No hurááá

už jsem si říkala, jestli ten kočárek nemají jen v jednom obchodě, že jsem o něm nikde nic nečetla 8)

Všude jsem hledala zkušenosti od mamin ale vypadá to že kočárek je poměrně novinka takže není vyzkoušený. Mě ale uchvátil - víc se mi líbí ta trojkolka jen by mě zajímalo jak to je s velikostí korby, budu mít letní mimčo, takže se mi tam musí vejít v zimě i s fusakem.

Jinak ho mají v Kutné Hoře ve Vydeko za cenu 7300 (korba, sporťák) + 2300 (autosedačka) - prodavačky super, byla jsem tam v sobotu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
17.2.09 20:25

Anonymni tak mi máme ten červeno-černý… :) A ta rukojeť se dá zmenšit/zvětšit!Jsou tam 3výšky…Vlastně uprostřed té rukojeti je tlačítko které se zmáčkne a tím se nastavuje ta velikost té rukojeti…
a k šířce korby…Korbička je široká 35cm…My čekáme v dubnu malou a v zimě ji nejspíš už budeme vozit ve sporťáku a tam se nám i s fusakem vejde!!!
My jsme si kočárek objednávali na internetu (hluboká korba,sporťák i autosedačka) za 9 790,–… K tomu byl nánožník na sporťák,taška,moskitiera,dvě pláštěnky…
Akže uplně Bomba!!
My nejsme zrovna největší vyznavači tříkolek,tak proto ten čtyřkolový!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
17.2.09 20:29

Anonymni je promiň,ty jsi asi myslela tu hrazdičku u toho sporťáku…Tak ta vysoko není,to možná jen tak vypadá…A ona se dá sundat…Takže kdyby ti tam vadila,tak není problém jet bez ní…Připásání je pětibodové,takže bych ani neměla strach,že mi malá vypadne!!!
Jinak už nevím co jsi myslela :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
21.2.09 20:11

Ahoj, no myslela jsem to madlo před dítětem, tak to tak vypadá jen na obrázku, tak to je v poho. Kámoška má X-Lander a právě to madlo je
dost vysoko, že když malá sedí, tak to má skoro až u pusy. No určitě se na ten kočárek budu muset ještě zajít podívat, než ho koupíme.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
17.6.09 13:07

colleto austin3

Ahojky, my si tento kočárek taky objednali a myslím že je velmi dobrý. Máme ho objednaný ve verzi 3-kolový i s autosedačkou. V prodejně mi ho předvedli, sestavení i složení. Výměna korbičky, sporťáku i autosedačky je velice snadná, k autosedačce nepotřebujete žadný adaptér, u některých kočárků je potřeba dokoupit. Třetí otáčecí kolečko jde zaaretovat snadno pomocí malé páčky na rukojeti kočárku - výhoda. Při složení konstrukce k přepravě má 3-kolový výhodu, protože mezi těmi dvěma koly není žádná spojovací konstrukce a třetí kolečko se tedy krásně vsune mezi ty dvě. Do auta se určitě vejde :D . Má dobrou výbavu. Doporučuji :) :) :)

• Citovat
  • Upravit
95
23.6.09 19:18

Maminky, ráda přispěju taky svou troškou do mlýna :) S tímto kočárkem už jezdím nějaký ten pátek. Ovládání skvělé, lehká konstrukce, aretace a další výhody,které jsou tady už napsané. Připisuji ale i pár nevýhod, které jsou více či méně „otravné“. Nevlezu se s tříkolkou do dveří nových typů autobusu stejně tak, jako do některých dveří včetně výtahových…Například v Bille projdu jednou jedinou pokladnou…Je ale fakt, že se dá jedno kolečko uvolnit, ale zase musíte držet celou váhu kočárku, aby se tak nenaklánělo bez toho kolečka…
Velikost tašky pod korbičkou je skvělá, akorát když máte plnou tašku, nedáte ji tam bez toho, aniž byste korbičku nadzvedli, dali pryč a pak zase na:,–(ili zpět…
To jsou takové mouchy, které se mi během doby užívání objevily. Ale tak jsou to takové dva mínusy oproti větším plusům :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí