Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Coletto Austin?
Přidejte zkušenost s Coletto AustinAhojky, nevíte kolik centimetrů od země je dno hluboké korby u kočárku coletto austin3? Mám 175cm a nerada bych se k mimču skláněla. Moc se mi líbí a chtěla bych si ho koupit. V mém okolí ho nikde nemají a jelikož jsem na rizikovém těhotenství,takže žádné cestování. Děkuju
Ahojky, já to teda neměřila, ale sama měřím 178cm a nemám se skláněním k mimču problém…
Ahoj Mishutko, nemáš nějakou fotečku, kde by jsi s ním byla vyfocená? Já jsem u své první holčičky měla velký kočárek a tak mi některé kočárky např. dorjan country připadají k mé postavě malý. Do coletta austin jsem se zamilovala. Jsi s ním spokojená? Pa
Ahoj Sifonko, jj, mam fotecku z prochazky, najdes ji na nasich strankach bertici.svet-stranek.cz - Fotečky „Tak jsme na světě“
Mishutko, Dominička je kouzelná a těch vlásků… Jinak děkuju, teď ještě přemluvit tatínka a můžu kočárek objednat.
Holky prominte že vám sem lezu, ale nemáte fotečku jak tam sedí mimi ve sportáku? A jde polohovat nožičky a opěrku zad zvlášt? Mě kamoška říká že ho viděla a že to zvlášt nejde a že prý ten sporták je moc malý. Mě se ten kočár moc líbí, tak jestli byste mi ho vyfotili i s mimčem jak tam sedí? Byla bych moc ráda, tady ho nikde nemají abych se podívala.
Ahoj všem příznivcům gt3! Máme ho také - je super po všech stránkách. A právě se mi ho podařilo uskladnit do kufru i takového malého auta jako je Toyota Yaris! Stačilo zmáčknout 1 čudlík a vyndat přední kolo a složený kočár položit na bok do kufru!
Petra
Dobrý den,
pořídili jsme si kočárek Austin Coletto ve čtyřkolové verzi a chtěla jsem se Vás prosím zeptat na jednu otázku.
Doobjednali jsme si přes internet i autosedačku, ale nejde nám tam nacvaknout na pevno. Tak by mě zajímalo zda to tak má být nebo je v tom nějaký problém.
Píšete zde, že není třeba adaptér, tak jak tam ta sedačka vlastně drží.
Děkuji mnohokrát za odpověď
Mertová Denisa
Ahoj chtěla bych se zeptat jak se jezdí kočárkem v zimě mimi se má narodit v listopu.Tak do sněhu vyhovuje?
Maminky mám kočárek Coletto austin 3 a potřebovala bych poradit, jak a kam se přidělává slunečník. Moc děkuji
Zdravim mam austin 4 a chtela bych se zeptat jestli nevite kde na nej sezenu nove kolecka dekuji
Ahoj holky
, prosím mohu poprosit o názory na Austina 3 po nějakém odježděném čase? Moc se mi líbí a mám možnost jej koupit z druhé roky, tak mne zajímá zda jste s ním byly spokojené - především ty které si ho na základě dobrých recenzí koupily.. předem moc děkuji
![]()
@beruska03 píše:
Ahoj holky :mpro m:, prosím mohu poprosit o názory na Austina 3 po nějakém odježděném čase? Moc se mi líbí a mám možnost jej koupit z druhé roky, tak mne zajímá zda jste s ním byly spokojené - především ty které si ho na základě dobrých recenzí koupily.. předem moc děkuji![]()
Ja ho mela uz pred 7 lety za me velka spokojenost do dnes ho mam doma a jeste ho urcite uziji pro druhou vnucku