Coletto Austin 3

Máte zkušenost s Coletto Austin?

Přidejte zkušenost s Coletto Austin
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3
4.8.09 14:33

coletto austin3

Ahojky, nevíte kolik centimetrů od země je dno hluboké korby u kočárku coletto austin3? Mám 175cm a nerada bych se k mimču skláněla. Moc se mi líbí a chtěla bych si ho koupit. V mém okolí ho nikde nemají a jelikož jsem na rizikovém těhotenství,takže žádné cestování. Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
4.8.09 15:56

Ahojky, já to teda neměřila, ale sama měřím 178cm a nemám se skláněním k mimču problém…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
5.8.09 14:39

coletto austin 3

Ahoj Mishutko, nemáš nějakou fotečku, kde by jsi s ním byla vyfocená? Já jsem u své první holčičky měla velký kočárek a tak mi některé kočárky např. dorjan country připadají k mé postavě malý. Do coletta austin jsem se zamilovala. Jsi s ním spokojená? Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
5.8.09 15:19

Ahoj Sifonko, jj, mam fotecku z prochazky, najdes ji na nasich strankach bertici.svet-stranek.cz - Fotečky „Tak jsme na světě“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
6.8.09 09:30

coletto austin3

Mishutko, Dominička je kouzelná a těch vlásků… Jinak děkuju, teď ještě přemluvit tatínka a můžu kočárek objednat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2452
12.8.09 15:23

Holky prominte že vám sem lezu, ale nemáte fotečku jak tam sedí mimi ve sportáku? A jde polohovat nožičky a opěrku zad zvlášt? Mě kamoška říká že ho viděla a že to zvlášt nejde a že prý ten sporták je moc malý. Mě se ten kočár moc líbí, tak jestli byste mi ho vyfotili i s mimčem jak tam sedí? Byla bych moc ráda, tady ho nikde nemají abych se podívala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
petruskas
31.3.10 10:39

gt3 v autě

Ahoj všem příznivcům gt3! Máme ho také - je super po všech stránkách. A právě se mi ho podařilo uskladnit do kufru i takového malého auta jako je Toyota Yaris! Stačilo zmáčknout 1 čudlík a vyndat přední kolo a složený kočár položit na bok do kufru! :dance: Petra

• Citovat
  • Upravit
Denisa Mertová
20.7.10 20:52

Autosedačka Austin Coletto

Dobrý den,

pořídili jsme si kočárek Austin Coletto ve čtyřkolové verzi a chtěla jsem se Vás prosím zeptat na jednu otázku.

Doobjednali jsme si přes internet i autosedačku, ale nejde nám tam nacvaknout na pevno. Tak by mě zajímalo zda to tak má být nebo je v tom nějaký problém.

Píšete zde, že není třeba adaptér, tak jak tam ta sedačka vlastně drží.

Děkuji mnohokrát za odpověď
Mertová Denisa

• Citovat
  • Upravit
3
16.5.11 17:26

Ahoj chtěla bych se zeptat jak se jezdí kočárkem v zimě mimi se má narodit v listopu.Tak do sněhu vyhovuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
14.6.13 17:37

Coletto austin 3

Maminky mám kočárek Coletto austin 3 a potřebovala bych poradit, jak a kam se přidělává slunečník. Moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zdenicka17
10.7.13 09:15

Zdravim mam austin 4 a chtela bych se zeptat jestli nevite kde na nej sezenu nove kolecka dekuji

• Citovat
  • Upravit
5868
27.3.15 22:04

Ahoj holky :mavam:, prosím mohu poprosit o názory na Austina 3 po nějakém odježděném čase? Moc se mi líbí a mám možnost jej koupit z druhé roky, tak mne zajímá zda jste s ním byly spokojené - především ty které si ho na základě dobrých recenzí koupily.. předem moc děkuji :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.11.15 10:27
@beruska03 píše:
Ahoj holky :mpro m:, prosím mohu poprosit o názory na Austina 3 po nějakém odježděném čase? Moc se mi líbí a mám možnost jej koupit z druhé roky, tak mne zajímá zda jste s ním byly spokojené - především ty které si ho na základě dobrých recenzí koupily.. předem moc děkuji :kytka: :mavam:

Ja ho mela uz pred 7 lety za me velka spokojenost do dnes ho mam doma a jeste ho urcite uziji pro druhou vnucku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí