Jané Slalom 2009

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
404
11.2.09 10:21

Jooo, Strata je fakt super, vyhrala opravdu testy bezpecnosti ve sve kategorii, na prvni pohled vidis, jak moc je vypolstrovana a mimi se tam ani nehne…my mame vetsi holcicku a uz ma 3 tydny autosedacku 9-18 kg, protoze ji koukala polovina hlavy ven a nevesla se tam ani nahodou, nenarvali jsme ji tam ani omylem, leda v bodycku a ponozkach, coz ted v zime nejde. Takze bych mozna priste premyslela o jine dobre autosedacce - sirsi, vetsi. Ale zase my mame cervnovou holcicku, tudiz vam aktualne tehotnym ci rodicim to vyjde lepe - nabalene male miminko a az bude vetsi dite, bude jenom v bodycku v lete a na casny podzim.
Jinak z korbicky jsme sli pryc v peti mesicich a 2 tydnech, sotva se tam nabalena vesla a hlavne nam nekdo ukradl zimni vybavu z hluboke korby a my meli koupeny fusak Jane do sportaku. Btw, fusak Jane moc moc doporucuju, je fakt teply, krasne tam vsude sedi a ma stejne barvy jako kocar.
Me spis vytaci, ze jsem nejak neresila a nevsimla si, ze ten sed u Jane ve sportaku, je spis pololeh, proste nejde to operatko dat uplne nahoru a male se to nelibi, je takova porad napul - ani nelezi, ani nesedi. Dale mi vadi ta slida na boude u sportaku, zaprve se to vytrhlo ze svu a zadruhe na malou strasne sviti. Koupila jsem ji i tu usitou clonu od pani na MMB, ale je to takova amaterina, ktera jde evidentne videt. No, proste byla jsem na Jane pysna, uz moc nejsem, je tam spousta nevychytavek. Priste, jestli teda nejake bude, uz budu vedet, co je na kocaru nejdulezitejsi a Jane to asi nevyhraje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
12.2.09 13:37

Když byly malé asi 3m,nechávali jsme reklamovat přední kolo a po domluvě nám poslali náhradní kočár.Museli jsme sice počkat,až bude volný,ale to nevadilo.Do 14 dnů jsme měli kočár zpět a dokonce platili oni i poštovné oběma směry (PPL)
Teď jsme řešili brzdu asi po 2 a 3/4r používání,ale manžel to utáhl sám,tak mám pokoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
17.2.09 09:53

Holky tak mám objednanou korbičku 2009 v Handy a dneska mi paní volala, že korbičky samostatně letos chodit nebudou či něco v tom smyslu, že budou chodit celé sestavy a tak si musím počkat, až se najde zase někdo,kdo koupí sporťák, autosedačku atd… zdá se mi to teda trošku divné…

termín mám až v červenci, ale chtěla jsem to mít zaplacené a hlavně mi to proplatí pojišťovna, tak to jsem chtěla mít z krku. Dost mě to mrzí, ale tak jen kdyby si někdo chtěl objednat na květnové mimi tak aby se potom nedivil že…
Kdybyste někdo měl jiné info,tak sem s nimi. Počítala jsem, že to bude v prodeji tak konec března, duben, ale zase že se divila, když to chci na červencové mimi???

To jen pro info. :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
17.2.09 22:30

Ahoj, takze kocarky budou az v dubnu, ja jsem na strankach handy cetla, ze uz by meli byt na konci unora, miminko budeme mit v dubnu, tak pokud se pro tento kocarek rozhodnu, tak abych to vubec stihla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
21.2.09 13:23
Anetoska napsala , [quote:e2799c8602]Pásy si můžeš krásně posunout jak dítě roste. Do třech měsíců je máš níž a potom to vzadu posuneš navrch. Na konstrukci jde taky přidělat pěkně. Nemůžu si stěžovat.

Ahoj, my máme taky stratu a jak ty pásy mám zvýšit? Ten podhlavník vím, ale ty pásy nevim. Jsou moc krátké a maleho škrtí, takže ho nemužu zapínat, což je ted na silnicích pěknej risk. Jinak malemu jsou 4 měsíce a už od 2 mesíce se mi tam nemuže narvat. Chudák, je tam celej zkroucenej. No tak nevim, co dělám špatně :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí