Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
mám půlroční holčičku a kočárek volant implast se kterým jsem spokojená ale nevím jak dlouho se mi malá do něj ještě vleze a tak už pár týdnů přemýšlím, jestl jí už na zimu koupit jané s tím , že to bude prostě poslední kočárek který bude mít až do těch ca dvou let, nebo projezdit zimu ve volantu a potom koupit už jen golfky buggster, vím že asi nejde srovnat kvalitu jané a buggster protože to jsou typově jiné kočárky ale prostě oba mít ne¨můžu a musím si vybrat jen jeden
díky za rady
Ja bych se rozhodla podle toho, v cem chces jezdit pristi zimu? Vleze se ti v roce a pul do soucasneho kocaru?
Jestli ano, tak bych klidne sla do golfek. Jestli ne, tak do sportaku. Pokud budes kupovat Jane Slalom, tak se bez golfacu obejdes.
Micha - zeptej se Sisinky, má golfky TFK Buggster a moc si je chválí. Já bych asi volila ty golfky, Slalom je super kočár, ale pořád je o dost těžší než Buggster a jestliže ti pak dítko začne běhat, je to vlastně už skoro k ničemu, oceníš spíš lehčí kočárek. Toť můj názor. Já mám trojkombinaci a k tomu golfky Jané Energy, ve kterých Adélku vozím cca od roka, před tím jsem měla golfky Knorr, ale byli moc těžké, tak jsem je vyměnila. Kdybych měla teď na výběr, brala bych toho Buggstera-je velký a snad jediné, co tam prý nejde je polohovat nožičky. Velká diskuze o Buggsterovi je na baby-café..
Já bych určitě jako prvotní kritérium brala, jestli chceš nový kočárek používat jako druhý k stávajícímu nebo budeš mít jenom ten. Bugster je určitě skvělej kočár, ale pro nechodící dítě jenom jako druhý. Má nepolohovací nožičky, na spaní moc pohodlný nebude…Já mám dvouletého syna a občas v kočárku spí, když jsme třeba na dlouhém výletě, takže bych určitě hlasovala pro Slalom, kterej je obrovskej a syn se tam pohodlně i teď vejde ( a příští zimu asi taky, pokud bude ještě potřeba). Pokud si chceš pořídit jenom golfky, pak bych asi volila jiný typ než Bugster, třeba Inglesinu nebo Peg- perego, který jsou hodně pohodlný, prostorný a polohovací
. Něco jiného je, pokud bys měla již skoro chodící dítě, které občas potřebuje popovést.
Petulie
právě bych si asi stávající nechala ale asi druhou zimu by asi stejně už musela jezdit v golfkách, zatím nemůžu moc posoudit jak dlouho vydrží dvouleté dítě sedět v kočárku, zatím spí v kočárku moc ráda.
každopádně děkuji moc za názory a dál do mě ![]()
Tak jestli chceš golfky opravdu jako druhý kočárek, protože Volant slouží a bude sloužit i v zimě a Ty jsi spokojená, tak proč ne Bugster. I když já bych opravdu ani teď pro dlouletý dítě nekupovala golfky, kde nejdou polohovat nohy, ale to je samozřejmě subjektivní. Prostě si myslím, že za stejný peníze jako je Bugster seženeš pro dítě pohodlnější golfky, ale jestli je to Tvoje srdeční záležitost, pak není co řešit
.
Přeju krásné ježdění ![]()
Micho,
máme Buggstera a jsme s ním moc spokojení
Jeho jediné mínus jsou opravdu ty nepolohovací nožičky, jinak jsou to ale zase jedny z nejprostornějších golfek, mnohem prostornější než PP nebo Inglesina apod. Taky má suprová kola, zvládnou skoro všechno - kamenitou lesní cestu, dlažební kostky, písek… ovládání a koš na 1 ![]()
Záleží, co je pro Tebe důležitější, ideální golfky neexistují ![]()
Pro nás byla velmi důležitá prostorná lehárna (v pohodě v něm odvozíš prcka do 3 let!) a ovládání kočárku, ale třeba pro roční dítko bych asi nepolohovací nožky taky nechtěla…
nepřihlášená Sisinka
sisinko tak už jsem koupila PP GT3
nakonec jsem pročetla diskuze a bylo rozhodnuto, sice jsem slíbila manžovi že už nebudu chtít golfky a¨le kdo ví buggster je můj tajný milence GT3 je už veřená láska a naštěstí okouzlila i manželatak jsem ani nemusela o ni moc bojovat,máme červenou ![]()
Micho ,
http://www.sirmi.ic.cz/smajl/474.gif /> Věřím, že budeš s GT3 spokojená tak, jako já ![]()
Buggs je taky můj „miláček“, ale GT3 je velká opravdová láska ![]()
sisinko jsem moc spokojená až na jednu věc
nemohla jsem se dočkat a pustila jsem se sama do skládání kočárku a jäk je ten plast co polohuje záda on vede do té kovové nohy , tak tam je z každé strany pružina, no a mě se záda šprajcly a nemohla jsem tu tyčinku dostat ven s té lyžiny tak jsem si řekla že povolím tu nohu, vytáhnu plast a zas zašroubuju, jenže tam byla pružina která samo vyskočila a nepodařilo se nám jí tam narvat zpátky, ono to funguje i bez ní jen asi né tak lehce no ale štve mě to navíc jsem to řešila s dětským rájem a öni at jim to pošlu jenže to bych byla bůhví jak dlouho bez kočáru takže to nejde, no takže ted jsem mírně nervní ![]()