Jané Slalom nebo X-Lander?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
25
23.5.10 19:51

Jané Slalom nebo X-Lander???

Dobrý den všem :-)

včera jsme byli vybírat kočárek a máme dilema mezi dvěma, a to X-Lander 2010
http://www.kocarkydavidek.cz/detail.php?…
(ve skutečnosti je hezčí, protože je skoro černý a ne takto šedivý :-) )

nebo Jané Slalom 2009
http://www.detske-kocarky.cz/…y--1481.html?…

Můžete poradit??? :-D

Předem děkuji za Vaše názory :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
28414
23.5.10 20:03

Já jsem sice měla kolekci X-landera xt 05, ale mezi těmi dvěmi bych šla 100% do Slaloma :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
23.5.10 20:06

za mě 100% jít do Slaloma :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
23.5.10 20:10

Ahoja, záleží co od kočárku chceš ;) U x-landeru můžu říct jen jedno, ani po dvou letech ježdění není rozvrzaný, Jané vyzkoušeno nemám, uvažovala jsem o bazarovém, ale doma to neprošlo :mrgreen: Jinak x-lander 2009 má boudičku co se dá překlopit i kousek před dítě, to by mi asi u jané chybělo. Sice se dají dokoupit clony, ale těm moc nevěřím .) Jo a ještě x-lander má celkem krátká záda u sportovní nástavby, řekla bych že jané je větší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
23.5.10 20:24

Jé Jani, jak chceš poradit vybrat mezi dvěma tak různými kočárky? My ti tu můžeme napsat, jakému kočárku bysme daly přednost my, ale každá od kočárku očekáváme něco jiného, jsme různě náročné, máme různé finanční limity. Vyber podle svého pocitu, který ti víc padl do oka. Fakt jsou dost různé i vzhledově. (Já bych si nevybrala ani jeden z těchto, já na půlročního prcka prostě musím vidět :oops: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
23.5.10 20:38

pocitově spíš Jané. Xlander mělo několik mých kamarádek a střídavě na různé typy (kromě X3) nadávaly.. :( s kol. 2010 ale nevím, nemám žádné recenze..
na druhou stranu, ani Jané není dokonalý :) ale to žádný.. :)

zálží, co přesně od kočárku čekáš, co chceš, aby měl a neměl.. takhle „vs“ asi každý jen napíše pocitově podle sebe.. ale pokud o to zrovna jde.. ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6416
23.5.10 20:45

Měla jsem Jané a byla jsem moc spokojená, je vhodný do města i do terénu, lehký, bezvadně se rozkládá a skládá, je stabilní, dá se s ním i bruslit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
23.5.10 21:04

Ještě jsem chtěla přidat informaci o X-landeru XQ, který je lehčí a kdy lze sportovní sedačku připevnit i proti směru jízdy … naživo jsem ho ale neviděla, nemáte s ním někdo zkušenost???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
23.5.10 21:10

Fakt úplně jiný kočárky, takže jak bylo řečeno, záleží, co od kočárku čekáš. Mám x-lander XA 09 a jsem s ním maximálně spokojená. Má polohovatelnou rukojeť, je lehký a velmi lehce ovladatelný, sporťák jde úplně do lehu a jediné, co mi na něm vadí, je, že ve sporťáku na dítě nevidím, ale problém s tím nemám. Stříška sporťáku se dá rozepnutím zipu prodloužit dopředu a tak se udělá krásná clona proti sluníčku, větru apod. Nevím jak letošní model… Jo řeš taky rozměry do výtahu. Nevím, jaké jsou rozměry 2010, ale ten loňský model údajně neprojede zadními kolečky do starého výtahu. Nemám ale odzkoušeno, my výtah nemáme. Jinak se mi s ním jezdí perfektně, absence odpružení mi nevadí, spíš naopak. Jané neznám, jen ti k němu mohu říct, že já osobně bych do trojkolky nešla, přijde mi strašně nestabilní v terénu a my jsme v lese každý den. Takže taky moc záleží, kam se s kočárkem budeš vydávat. Jo a nech si ukázat, jak je kočárek velký při složení, aby se ti vešel do kufru auta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
23.5.10 21:14
Jana1454 píše:
Ještě jsem chtěla přidat informaci o X-landeru XQ, který je lehčí a kdy lze sportovní sedačku připevnit i proti směru jízdy … naživo jsem ho ale neviděla, nemáte s ním někdo zkušenost???

Jde o to, že přední otočný kolečka jsou děsně prťavý, takže do terénu se moc nehodí. Je to tak po městě… Navíc nejsou nafukovací, tak to ani nebude tlumit nárazy. A přijde mi, že má stašně malý spodní košík, který je navíc tak nakloněný, že bych se bála, aby mi z něj něco nevypadlo. Nikdy by mě nenapadlo, co všechno do toho při obchůzkách města nakoupím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1192
23.5.10 21:20

…hlasuji pro Slalom od Jané :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
23.5.10 21:45

Měla jsem 3kolku Jané Slalom a hlasuju pro 4kolku s otáčivými koly. Letošní zima a 3kolka nějak nešly k sobě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
23.5.10 21:45

Tak ja jsem majitelkou X Landera 2009 (XA), a jsem spokojena. Jasne-urcite by mi tu spousta maminek rekla,ze to je proto,ze jsem neridila „neco lepsiho“- ale ja ridila, a proste s X Landerem se mi jezdi vyborne,hlavne se sportakem.Vyhoda ty boudy uz byla zminena,kocarek je pekne vysokej kdyz je s korbickou,ma eno nuno rukojet :-) ,a ta lonska a letosni kolekce je moc pekna i vizuelne,treba ten cernej kocarek je krasnej(ja mam teda modry,tech moc nejezdi,nevim proc). Moc se mi libi i podvozek a hlavne kola s plast. disky.
Ma pristupny kosik.

Pokud jde o Jane - uprimne receno moc nevim,co na nem kazdy ma. Jezdi se s nim krasne, coz o to, ale to i s jinymi. Co se mi nelibi: je nizkej,ma kratkou rukojet, nepristupny kosik, a nikdy se mi na korbickach nelibila bouda-pripada mi divne siroka a takova zvrchu rozplacla. No a kdo si treba potrpi na to, ze ma neco zvlastniho, tak si myslim, ze uz Jane asi nekoupi, protoze s nim uz jezdi kazda druha (asi jako s X Landerem :wink: ).

Takze ja hlasuju pro X Lander, a kdybych mela navrhnout neco „lepsiho“ :lol: tak treba Quinny …
(ale taky je to kazdy pes jina ves, to uznavam)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
23.5.10 21:59

Ahoj, tak já bych byla pro X-lander.
Máme - sice nevím, který ročník :oops: , ale jezdí se s ním úžasně. Máme nafuk. kola, takže i z tramvaje vyskáčeš lehce bez pomoci, v terénu taky žádný probém. Lehce se korbička nacvakává. Takže já jsem žádný problém ještě nenašla. :nevim:
Jsem naprosto spokojena!! Volila bych stejně.
Jen pozor na barvu, protože černá sluníčko přitahuje, tak aby mimiskovi nebylo v létě teplo..?? (některé holky barvu probírali v diskuzi, že je v tom černém více teplo :nevim: )
Ať dobře vybereš!
 kač

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NumLock
23.5.10 22:05

Nemůžu srovnávat,ale mám X lander X 3 2009 a jsem nadmíru spokojenná :wink:
 http://www.elinka.eu/detail.php?…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek