kočárek Implast Bolder

1030
18.5.10 17:42

kočárek implast bolder

Ahojky, chtěla bych poprosit o vaše názory na kočárek implast bolder??? Jste spokojené? Děkuji :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Implast Bolder?

Přidejte zkušenost s Implast Bolder
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5370
18.5.10 18:05

Ahojík já mám imlast boder a jsme zatím maximálně spokojená,zatím máme hlub.korbu,ale zkoušela jsme sporťák a taky vypadá dobře.Hl.Korba je perfektně veliká,klidně se ptej ráda odpovím.Tady na fotce to je on…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3802
18.5.10 18:36

Tak ja mam opacny nazor a zkusenost. Jedina dobra vec byla prostorna korbicka. Kolecka nemaji kulickova loziska, takze se brzy obrousi hridelky co se na nic otaci kola a ty zacnou nenavratne smajdat. Konstrukce se rozvrzala a nepomohlo ani caste promazavani vseho. Sportak je mini, coz je logicke, kdyz se na nej pouziji komponenty z korby. Takze kdyz budes mit vetsi mimco, je to na koupi noveho sportaku. Mi odjezdili s korbou a kdyz jsme presedlali do sportaku, tak se mi tam maly v 8.mesicich nevesel a koupili jsme x lander xa a v nem jezdime do ted, za mesic nam budou dva roky.
Kdyz to vezmu jako celek, za ty penize je to strasne malo muziky. Ja byla do toho kocarku strasne zamilovana, prvni mesic jsem nadsene jezdila, ale nakonec me tento kocar strasne zklamal.
Ted jich u nas jezdi hodne, temer vsechny maji vady jako ten nas. Nekdo se s tim smiri, nebo to neresi, ale za ty penize se da sehnat lepsi kvalita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5370
18.5.10 19:13

Jj každej má zkušenosti jiný,pač když jsme kočárek kupovala tak straší dcerce byli dva roky a v pohodě se tam vešla,my předtím měli x-landera xa a děs běs,zase mám s tímhle já blbý zkušenosti.No uvidmíme,držím pěsti při dobré volbě kočárku,jinak kolečka ani konstrukce nám problém nedělůjí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21932
18.5.10 19:20

Nebylo nedavno ve zpravach,ze mamince se „vycvakla“ a spadla korbicka s miminem,kdyz sjizdela obrubnik?Temer jiste si myslim,ze slo o tenhle kocarek.Ukazovali,jak ta korbicka snadno „vyjede“ a jak je bezpecnostne nevhodny :think: .Mela jsem moznost ho tlacit a i jsem na nej koukala,pri vyberu kocarku,ale prisel mi takovy odbyty,proste nekvalitni.
Za ty penize bych vybrala jiny kocarek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3802
18.5.10 19:49

Eemii, dobra pripominka. Korba i sportak opravdu blbe drzi a neni to nijak zajisteny. Na tohle jsem zapomela. Kdyz clovek opakovane sjizdi schody, korba se pomaloucku posunuje, takze verim tomu, ze kdyz si toho clovek nevsimne, jednoho dne proste spadne.
Jinak presne jak pise Eemii, kocar je odbyty a nekvalitni.

Jinak nas X lander jsme uz dvakrat reklamovali, ale i pres to jsem s nim spokojena. Zadny kocar neni idealni, rozbit se muze kazdy, jen je treba koukat, jestli odpovida pomer cena kvalita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22211
18.5.10 19:53

To je výborná připomínka s tou vyjížděcí korbičkou - kočár mám a opravdu by se to teoreticky mohlo stát… Ale spíš fakt jen teoreticky u vadného výrobku - ten, co měla ta paní, byl vadný, nejdřív jsem taky okamžitě zpanikařila, ale pak jsem si to druhý den prohlédla pořádně a musíš mít opravdu vadné určité díly, aby to takto sjelo…

Kromě toho, tento problém je pouze u řady SD, to je ta, co má černý podvozek. Ta první řada má tuším stříbrný a tam je to řešeno jinak… takže záleží, jaký přesně typ má Renča vybraný.

Jinak zatím používám hlubokou korbu a jsem s ní maximálně spokojená… sporťák zatím hodnotit nemohu.

Příspěvek upraven 18.05.10 v 19:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
18.5.10 19:54
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22211
18.5.10 19:55

A ještě jeden detail - jezdí-li se normálně po rovině, korba u mého kočárku se ani nehne… Schody jsem sjíždět nezkoušela a po pravdě řečeno, žádný kočárek mi nepřijde určený na sjíždění schodů… to beru jako vlastní riziko poškození.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3802
18.5.10 20:04

Bohunko, myslela jsem po najezdu. :wink: Ne natvrdo po schodech. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5370
18.5.10 20:15

Jiank jsme kontrolovala jak pevně je to tam upevněné a nehnu s tím,my máme rok 2009 stříbrnou konstrukci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22211
18.5.10 20:15
cernus píše:
Bohunko, myslela jsem po najezdu. :wink: Ne natvrdo po schodech. :lol:

Tak třeba obrubníky já normálně sjíždím… a máš pravdu v tom, že korba se může trochu posunout dopředu - ovšem nemáš-li vadný kočárek, tak ty zadní úchyty korbičky nemůžou přejet tu zábranu uprostřed … rozumíš mi, co myslím…? Korba nesjede, protože ty zadní nedovolí těm předním sjet až tak daleko, aby se vycvakly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22211
18.5.10 20:16
Olčík píše:
Jiank jsme kontrolovala jak pevně je to tam upevněné a nehnu s tím,my máme rok 2009 stříbrnou konstrukci…

U stříbrné konstrukce je to myslím řešeno trošku jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5370
18.5.10 20:20

Myslíš?Já nevím moc jsme to nezkoumala,u stříbrné je to na takocý nacvaknutí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3802
18.5.10 20:42
BohunkaP píše:
cernus píše:
Bohunko, myslela jsem po najezdu. :wink: Ne natvrdo po schodech. :lol:
Tak třeba obrubníky já normálně sjíždím… a máš pravdu v tom, že korba se může trochu posunout dopředu - ovšem nemáš-li vadný kočárek, tak ty zadní úchyty korbičky nemůžou přejet tu zábranu uprostřed … rozumíš mi, co myslím…? Korba nesjede, protože ty zadní nedovolí těm předním sjet až tak daleko, aby se vycvakly…

Bohu, tady jsem nasla primou zkusenost. Uz je to nejaky mesic co je kocar z domu, ale nemohu si vzpomenout na neco, co by tomuto problemu zabranilo.

tady je odkaz: https://www.emimino.cz/…rankovani/4/

Je to uplne posledni prispevek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí