kočárek Implast Bolder

Máte zkušenost s Implast Bolder?

Přidejte zkušenost s Implast Bolder
Napsat příspěvek
Velikost písma:
56
18.5.10 20:53

My jsme ho měli taky a byla jsem maximálně spokojená, měli jsme verzi 08 se stříbrným podvozkem. Jezdí se s ním výborně i v závějích sněhu, velká korbička, sportovní verze nám taky velikostí stačila. Jen jsem pak chtěla s ruční brzdou, tak jsme ho prodali. Ale na to že byl starý dva roky, neměl za celou dobu žádnou vadu, žadné vyšisování, prostě nic… :palec: :potlesk: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22004
18.5.10 21:06
cernus píše:
BohunkaP píše:
cernus píše:
Bohunko, myslela jsem po najezdu. :wink: Ne natvrdo po schodech. :lol:
Tak třeba obrubníky já normálně sjíždím… a máš pravdu v tom, že korba se může trochu posunout dopředu - ovšem nemáš-li vadný kočárek, tak ty zadní úchyty korbičky nemůžou přejet tu zábranu uprostřed … rozumíš mi, co myslím…? Korba nesjede, protože ty zadní nedovolí těm předním sjet až tak daleko, aby se vycvakly…

Bohu, tady jsem nasla primou zkusenost. Uz je to nejaky mesic co je kocar z domu, ale nemohu si vzpomenout na neco, co by tomuto problemu zabranilo.

tady je odkaz: https://www.emimino.cz/…rankovani/4/
Je to uplne posledni prispevek.

No však, vždyť to je pořád jedna a tatáž paní, ta, o které je řeč :lol: :lol: O ní byla ta reportáž a o ní byla i ta diskuse, na niž vložila odkaz Bianca :lol:
Ona právě měla vadné ty zadní úchyty, o kterých píšu, takže kočár byl jasně na reklamaci - tu jí nechtěli uznat, ale to už je jiný problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3802
18.5.10 21:28

Nekoukala jsem na ted odkaz. V tom pripade jsme tedy museli dalsi vadny kus, ted se citim jeste hur, ze jsme ten kocar rodali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3802
18.5.10 21:37

Poradne jsem jeste jednou precetla prispevek a ja to chapu tak, ze problem byl v tom, ze trubky, na ktere se upevnuje korba nemeli na konci zarazku. A zda se, ze to tak ma spousta kusu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
18.5.10 22:26

My jsme tam taky žádnou zarážku neměli. Ale držel jak přibitý a to jsem mu fakt dávala zabrat. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22004
19.5.10 12:58

Jani, zarážku na konci nemá žádný… My si pořád nerozumíme - korba má 4 úchyty, jimiž se nasazuje na tyč na podvozku - 2 patří před takový ten kříž na podvozku, 2 za něj. Problém je v těch dvou zadních - jsou-li vadné a povolí, korbu drží jen ty dva přední a při naklopení kočárku tím pádem může sjet. Jsou-li všechny 4 úchyty v pořádku, korba sjet v žádném případě nemůže - může se jen posunout, ale ty dva zadní se zarazí o ten kříž uprostřed.
Samozřejmě, zarážka na konci té tyče by věci prospěla, znamenala by vlastně jakousi pojistku navíc, dvojí jištění, protože tím pádem by korba nesjela v žádném případě… Ale to, že tam není, za normálních okolností nijak nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3802
19.5.10 13:09

Bohunko, já uz k tomu kocarku pristupuju asi neobjektivne, me opravdu zklamal. Ale tesi me, ze nekomu slouzi dobre, protoze jinak je to moc hezky kocarek.
Nam i treba poradne nesedela boudicka na sportaku, jak se k ni pripne ten nastavec, tak kdyz jsem dala zadovou operku do lehu, vznikali tam ruzne fuky. Dokonce jsme dokupovali univerzalni nanoznik, meli jsme fusak emitex combi a kdyz se mi maly nevesel do te mensi casti a pripla jsem ten nastavec, uz jsem ho do original nanozniku nenacpala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22004
19.5.10 13:12

No, na sporťák se chystám za chvíli, tak jsem zvědavá, jestli taky nebudu zklamaná. Ale korba nám zatím opravdu slouží výborně a to má Mareček už přes půl roku. Takže mi drž palce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3802
19.5.10 13:29

Bohunko budu, nas Stepa je kus chlapa a uz v osmi mesicich mel jak v sede tak i v leze hlavicku az k boudicce. Jenze maly sportak je problem vetsiny dnesnich kombinovanych kocarku. Kdyz tak sleduju co jezdi po ulicich, az si rikam, jestli vyrobci vubec premysleji. Mi bychom nestrejchli u vetsiny sportaku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
11.7.10 22:47

ahoj, nečetla jsem pečlivě všechny příspěvky, ale mám Iplast bolder-momentálně na reklamaci a rozhodně ho nemůžu nikomu doporučit. Byla jsem do něj strašně zamilovaná, ježdění v hlubokym bylo celkem v klidu až na to že po dvou měsícíxh začly zlobit kolečka-čekala jsem na náhradní podvozek a jezdila dál. Teď jsme jezdili už nějakou dobu na sporťáku a bída bída! Sedačka sjíždí! a to ne při nějakym ježdění po schodech ale normálním nájezdu na obrubník-už jsem si skoro zvykla, a očekávám že mi dítě se sedačkou ujede a „spadne“ do košíku… Kolečka zadní si sedaj-rozjížděj se a přední když nejsou zaaretovaný plápolaj jako plamínek, takže když nejste vyloženě na kochací procházce, ale třeba trochu pospícháte vspříčej se a brzděj vás. Brzda nebrzdí. No prostě hrůza. V krámě mi na mé rozhořčení říkali, že to ještě neviděli, ale já už tomu kočárku nemůžu důvěřovat. A to jsem v něm chtěla odvozit obě děti.. Rozhodně nedoporučuju, kdyby stál polovinu, tak by mě to asi tak nepřekvapilo, ale takhle to celkem zamrzí, připadám si oklamaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ELT
19.9.10 14:33

též mám kočárek bolder, s hlubokou korbou jsem byla maximálně spokojená, upevnění vajíčka na konstrukci též bez problémů,ale sportovní sedačka mi sjíždí, obě zadní kolečka vyjela z ložiska a občas blbne brzda. Takže reklamuju!!! Odvolala jsem se i na ČOI, která na tyto kočárky upozornila, prodejce hned reagoval a měli by konstrukci vyměnit. Moc mě to zklamalo, za tu cenu, nic moc. Desing koláčku je pěkný,ale to je asi tak všechno, výrobci bych ho nejraději omlátila o hlavu :cert: :cert: :cert: ale snad vyreklamuji a pak už budeme vesele jezdit dál, jinak znova bych do tohoto typu kočárku už nešla a tak se mi líbil

• Citovat
  • Upravit
8
10.10.10 22:15

Ahoj :)
Tak já se přidávám k holkám, které jsou s kočárkem nespokojené. Máme Bolder SD, kupovaný únor/březen 2010. Staník se narodil koncem dubna. Už v červnu začali vyjíždět ložiska s koleček. Tak dobrý, manžel opravil. Jenže následovalo to, že se zadní kolečka nějak rozjeli do boku, což má za následek, že už na ně brzda nedosáhne, takže kočárek nebrzdí. Přední kolečka jsou taky jakýsi vyvrácený, z toho jedno kolečko nejde povolit, aby se otáčelo. Celá konstrukce vrže a vyklá se, když jedu do kopce, sjíždí korbička z podvozku, autosedačka na podvozek pořádně nesedí, takže vlivem toho už jsou i jaksi nahnuté ty trubky, na které se korba a autosedačka uchytává.A to si ani nedokážu představit, jak by se s tímto kočárkem jezdilo v zimě. Mám pocit, že ten kočárek vypadá jak kdyby po něm přejel tank. A to s ním jezdíme pět měsíců. Podotýkám, že po městě a po pevných cestách, žádné louky.
S tímto kočárkem jsme opravdu šláply hodně vedle a dopadlo to tak, že jsme včera objednávali nový kočárek a tento půjde na reklamaci, a klidně ho budu reklamovat i třikrát dokud nevrátí peníze. Protože dát za kočárek tady 14.000,– a vyklube se z něj takovej paskvil.. no to kde jako jsme?!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
23.1.11 20:06

Ahojky, tož já jsem o kočárku implast bolder také uvažovala a proto jsem hledala názory na internetu a po přečtení tohoto článku http://www.ct24.cz/…st-bolder-4/ už k tomu nemám důvěru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ELT
23.1.11 20:50

my cca 2 měsíce po reklamaci a dobrý, už nic nesjíždí, škoda, že to nevychytali hned

• Citovat
  • Upravit
260
31.1.11 21:13

Taky máme tento kočárek a i když na něj někdy nadávám tak nám v podstavě zatím slouží dobře. Ale je pravda, že za ty peníze tam je opravdu docela dost vad - přední kolečka musí být pořád zaaretovaný jinak sebou šíleně hází, zadní kolečka musel přítel opravit, vypadávaly z ložisek. Ale jinak brzda zatím funguje dobře, nikdy se korba ani nehla, koš je taky hodně velký a dost unese, hluboká korba byla hodně prostorná a pěkně polohovatelná a projede opravdu každý terén a že občas jezdíme cestou necestou. Jen se trochu děsím jestli se mi malá vejde po celou dobu do sporťáku. Teď je v kombinéze a fusaku emitex combi a přijde mi, že už tam je dost nacpaná a to není žádný obr, nedokážu si představit, že ji tam ještě příští zimu nacpu (je březnová tak asi budem ještě kočár občas potřebovat). Holky, které tenhle kočár požíváte už dýl, vejdou se vám to sporťáku děti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí