Kočárek Implast Bolder

Máte zkušenost s Implast Bolder?

Přidejte zkušenost s Implast Bolder
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14113
30.10.08 14:11

Holky, asi blbá otázka, ale nějak jsem na to v diskuzi nenarazila. Houpe Bolder?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
3.11.08 22:02

houpe, má odpružení, které si můžeš nastavit podle potřeby…

• Citovat
  • Upravit
722
22.1.09 17:01

Pokouším se oživit diskusi a prosím o další názory!
Děkuji, Soňa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
9.2.09 10:59

Tak já už mám boldra 4kolku doma, teď už jen čekáme až porodím, ale sem zněj uplně nadšená, doufám že mě nadšení nepřejde.

• Citovat
  • Upravit
77
10.2.09 20:59

Holky prosím vás, ty které máte doma,můžete mi napsat kolik měří kočárek na délku po složení?
Máme malý výtah,tak by mě to moc zajímalo. A také jestli má přehazovácí rukojeť.
Moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
14.2.09 12:05

Len: přehazovací rukojeť kočárek nemá (ani by to nešlo, vzhledem k natáčecí nápravě a otočného kolečku), ale dá se korbička i sedačka dát po i proti směru jízdy… :wink:
Délku bohužel nezměřím - kočárek jsem tento týden prodala..je fakt, že zadní kola jsou dost široká (cca 68 cm), délku nevím.. M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
14.2.09 14:02

Díky moc za odpověď. Nějak mi to s těmi kolečky nedošlo,že to vlastně nemůže jít přehazovat… :D Co se týká těch rozměrů,to se nedá nic dělat,když už ho nemáš,možná se ještě ozve někdo z holek,které ho doma mají. Ale i tak moc díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
25.2.09 22:14

IMPLAST BOLDER

Ahoj,
líbí se mi kočárek IMPLAST BOLDER 4, černo-bílý květovaný. Můžete mi prosím někdo napsat jaké jsou vnitřní rozměry korbičky. Již jsem hledala na netu, ale rozměry se liší. Možná je to tím, že někdo uvádí rozměry celkové a někdo vnitřní. Máte už někdo tento typ kočárku z kolekce roku 2009?

• Citovat
  • Upravit
65
25.2.09 22:20

IMPLAST BOLDER

Ahoj,
líbí se mi kočárek IMPLAST BOLDER 4, černo-bílý květovaný. Můžete mi prosím někdo napsat jaké jsou vnitřní rozměry korbičky. Již jsem hledala na netu, ale rozměry se liší. Možná je to tím, že někdo uvádí rozměry celkové a někdo vnitřní. Máte už někdo tento typ kočárku z kolekce roku 2009?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mufka2
14.1.10 14:18

Ahoj, sice už je to asi pasé, ale třeba tuto diskuzi najde nějaký další zájemce, takže píšu své zkušenosti s kočárkem Bolder 3 2008: ovládání,skládání, košík a korba je super, nijak jsme ho nešetřili, jezdila jsem deně v jakémkoli terénu, pochybně vypadající plastové klapky na připevnění korby/sporťáku/sedačky také bezproblému vydržely každodení skládání, takže kvalita mi připadá odpovídající ceně, barby také vydržely, jediná známka opotřebení korby je tam, kde se na sucháč přidělává nánožník - jsou tam žmolky. Korba je dostatečně velká - u kombinovaných kočárků se těžko najde větší, my jsme jí používali 9 měsíců, pak jsem to vyměnila za sporťák, ne z důvodu velikosti, ale protože mi z toho malej začal vylejzat a pětibodové upínání se stalo nutností :wink: Bohužel spokojená nejsem se sporťákem - je malej!!! to mě v krámu vůbec nenapadlo řešit, nenapadlo mě, že výrobce může dělat sporťák menší než korbu, ale je to tak a tento jev jsem poté pozorovala i u mnoha jiných značek, prostě sporťáky mají obecně hodně malé lůžko, takže pozor na to!!

• Citovat
  • Upravit
79
15.4.10 14:04

:cert: :cert: Implast Bolder NEDOPORUČUJI :pocitac: Vyjela nám korbička i s naší malou z podvozku.Když jsme ho kupovali,tak jsem si ho na veletrhu prohlížela a zkoušela,ale nikdy by mě nenapadlo,že packy které drží korbičku k podvozku se vychodí a po třech měsících používání začala celá korbička jezdit po tyčkách dopředu,čehož jsme si ovšem nevšimli,až do té doby než přední packy vyjeli z tyčky ven a ty zadní už nebyly schopny samy korbičku udržet.
Takže POZOR NA TENTO VÝROBEK,pokud se na své miminko opravdu těšíte,tento kočárek mu opravdu nepořizujte.Patří roztřílet stejně jako tento počítač :pocitac:
Kočárek jsme zakoupili v SAM BABY a přístup k reklamaci byla hrůůůůza,nakonec mi kočárek opatřili šroubky,ale jen co to půjde a malá nebude hlubokou korbičku potřebovat pořídím jí nový sporťák - doufám že tentokrát kvalitnější. !!!IMPLAST BOLDER 4 NEBRAT NEBRAT A ZASE NEBRAT!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
1.10.10 13:08

Bako nesouhlasím stebou že nebrat, by mě zajímalo jakej si sjížděla terén že se ty packy tak vychodili?? já mám kočár už rok a půl a sem sním na 99% spokojená, to 1% ubírám délce opěrky na sporťáku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.10.10 23:34

neměli boldera stáhnout z prodeje kvuli podvozku??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
26.10.10 09:27

tak mi to nedá a musím se podělit, manžel byl o víkendu se synem venku a u nás pravda na schodech - ale je tam sjezd pro kočár - byl svědkem toho, jak na kočárku implast bolder vyjela sportovní sedačka z konstrukce - i s dítětem. naštěstí se nic nestalo, ale vyprávěl mi to s očima navrch hlavy (a vzhledem k tomu, že moc dobře ví o mé „úchylce na kočárky“ se nezapoměl podívat na konstrukci, kde se skvěl jasný nápis implast a po popisu kočárku mi bylo jasné, o který jde..).

a ano, COI objevila vadu na tomto kočárku, nařídila výrobek stáhnout, ale výrobce se rozhodl instalovat nějaké dodatečné drážky na konstrukci (rozuměj = uznal, že kočár není bezpečný!), bohužel na to má právo.. :(

zaráží me, že se v TV pak objeví případ kočárků Graco, kde se stahuje proto, že nepřipoutané dítě při prolézání pod madlem bez dozoru se může udusit, ale kočárek, který při manipulaci rodičem! vyjede z konstrukce a letí buhvíkam, se neřeší.. :( přeci bezpečnost výrobků má být o tom, že při správné manipulaci (rodičem) se nemůže stát nic zlého.. (ne že když dítě skládá kočár, amputuje si prsty, nebo když ho nechám samotné nepřipoutané, podlézání madla není přeci to jediné, co ho napadne, může z kočáru vyskočit a rozbít si hlavu apod.. )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
27.10.10 10:01

Nedá mi to a přidám se tentokrát s vlastní zkušeností, kočárek jsme měli doma.

Zkušenost máme rozhodně VELMI NEGATIVNÍ. Je to naprostý šmejd, navíc pěkně předražený. Koupili jsme nový Implast bolder sd, 5 měsíců používali hlubokou korbičku a to to ještě jakž takž šlo, i když ložiska u zadních koleček vyjížděla a neustále je musel člověk při jízdě s kočárkem hlídat a eventuelně nandavat. Ovšem se sportovní korbou začaly problémy mnohem větší, „packy“, kterými se sedačka nasazovala na konstrukci se ochodily asi tak po měsíci až dvou!!! Pak už držela jen na heslo, nedovedu si představit, že by kočár vydržel do tří let věku dítěte.
Mezitím proběhlo několik reklamací a oprav kočáru, připomínám, že vše bylo v době do šesti měsíců od koupě nového!!!
Jedna z vad byla tak fatální, že jsme museli nechat podvozek přes léto v obchodě na opravu, naštěstí nám dali k užívání podvozek ze staršího boldera. A to byl diametrální rozdíl!!! jezdilo se s ním krásně, vše bylo funkční, relativně kvalitní. V obchodě nám prodavači vysvětlili, že dřív byly Boldery normálně kvalitní kočáry za dobrou cenu, ale nová řada Bolderů je totální „shit“. Dokonce je prý už nebudou prodávat (v tom obchodě), protože pořád řeší reklamace a problémy.
Naštěstí se nám naskytla příležitost koupit za perfekrní peníze jiný kočár, skoro nový, takže Bolder šel z domu. Ještě teď, když si na to vzpomenu, otvírá se mi nůž v kapse, jaká to byla zlodějina!!!! :cert:
NEBRAT NEBRAT NEBRAT!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4