Kočárek Implast Bolder

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Implast Bolder?

Přidejte zkušenost s Implast Bolder
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5697
14.8.07 16:48

Sonjo: máme na mysli vůbec stejný kočárek? Já mám Volant, což je totéž co Bolder, 6 měsíců a zatím absolutní spokojenost. Jediný kočárek, který považuji za lepší je Jané Slalom, ale jinak si myslím, že cena je adekvátní. Narozdíl od jiných, které jsem měla možnost porovnat - např. Cortina X3, Quinny, a ostatní tak mi tento vyšel nejlíp.
Ale je to jen můj názor. Myslím, že každému připadá „šité horkou jehlou“ něco jiného ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2210
14.8.07 19:29

Sonjo musím se přidat k názoru Zuzy taky mám kočárek Implast a jezdím s ním 2× denně 5 měsíců, naprostá spokojenost, kvalita mi připadá odpovídající ceně a nevidím v něm velký rozdíl když vidím dražší kočárky. Jezdíme už ve sporťáku a malá si v něm vyloženě chrochtá.
mám zelenou barvu a ta je stejná, nebledne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
370
14.8.07 22:13

Neříkám, že s ním někdo nemůže být spokojený, jen jsem chtěla napsat své dojmy. Jinak každý si svůj názor může udělat sám a sám si ho osahat a prohlídnout a taky má každý jiné nároky. Mě se prostě nelíbil vůbec. Srovnávala jsem např. s kočárkama Casualplay S4 a Peg Perego GT3, ty mám už docela „pod kůží“, tak jsem ty rozdíly viděla na první pohled.
Ale prodávají se dost, takže určitě bude i dost méně náročných mamin než jsem já, pro které bude super :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
16.8.07 09:15

Nazdar děvčata,
tak já taky zvažuju nákup Bolderu(už to konečně vypadá ,že po dlouhých měsících a diskuzích s manželem,tohle bude ten pravý) :D ..jen jsem se chtěla zeptat,jestli nevíte,popřípadě nemáte fotku autosedačky u kytičkovaného provedení kočárku??

• Citovat
  • Upravit
3241
16.8.07 21:28

Najeď si na stránky:
http://www.implast.com.pl
nahoře je foteliky, doel colory, a krásně se ti to rozbalí. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
20.8.07 15:53

Sonjo: já taky souhlasím, že každý může mít jiný názor. Jen jsem měla v ruce nejdřív Peg perégo completo a taky Casual play S4- jeden měla sestra a druhý kamarádka a rozdíl jsem neviděla - teda kromě ceny. Ale nehádám se. Každý ať si vybere

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
1.9.07 23:06

Ahoj Sandro, nevím jestli tvůj výběr kočárků je správný. Zaujala mě tvá kritika zboží, které jsi jednou viděla. Kočárek Bolder je i mým favoritem, ikdyž mám ještě čas. Má sestra ma CS4 a je hrozně zklamaná. Neustálé problémy z koly, malá korba, malý pořád vytřepaný jak z kostitřasu. Za tu cenu nic moc. Vybírej pečlivě, protože např. věci, které kritzuješ na Bolderu tvé vybrané kočárky neumí.

• Citovat
  • Upravit
7121
2.9.07 07:08

Ahojky,
tak tu kytičkovouvariantu jsem teď viděla tady:

www.kocarkov.cz
http://www.kocarkov.cz/detail.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ave
837
20.11.07 18:19

Ahojky,
já jsem se do tohoto kočárku na internetu zamilovala, ale dnes jsem si ho
nechala ukázat v reálu na prodejně a pár věcí mně vadilo.
Vzala jsem si kamarádku s holčičkou jeden a půl roku a něco taky testla
na ni.
1. koš pod kočárkem mi připadá dost malý a je uchycen na cvoky, tak mi
přišlo, že je to tak max. na čtvrtku chleba, jinak se cvoky rozepnou.
2. u sportovní verze nelze odcvaknout to madlo před dítětem. Což mi
vadilo ze všeho nejvíc. Měla jsem co dělat, abych tam to dítě narvala.
Možná je to, ale otázka cviku.
3. A to polohování také dost nepraktické. Musela jsem jít do dřepu, ve stoje bych to nezvládla.
Také mi prodavačka tvrdila, že sedačku nelze otáčet a teď tady někdo psal, že jde. Tak nevím.

Jinak hluboká korba je super, kočárek lehký, barvičky úžasné, ale cena
něco přes 12 tis. mi připadá dost.
Ovšem budu ráda, když mi mé dojmy vyvrátíte, protože na pohled je to kočárek fakt moc pěkný.

Zároveň jsem si vyzkoušela Bebecar Icon, který měli v akci za ty samé peníze a ač ještě nejsem úplně rozhodnuta s Bolderem se to nedá srovnat.
Zdůrazňuji, můj osobní názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
26.11.07 13:32

Ave nevím jestli je to u bolderu to samé jako u Volantu ale:

Koš je dostatečně velký - několikrát jsem tam vezla balík Petflašek ten po 6ks 1,5l a v pohodě. Cvoky se mi nikdy neodeply, spíš ten suchý zip, ale lepší, než když se ti to utrhne a to se mi stalo jednou - když jsem vezla mouky :oops: a ty byly fakt těžké
ještě úprava- tím předchozím jsem nemyslela, že se mi koš utrhl ale rozjel se ten sucháč ;-) :-D

Madlo u Volantu odcvaknout jde a to úplně jednoduše. Jde i polohovat. Oddělává se stejně jako střecha na boku tím systémem, co se blbě popisuje - stiskneš spodek a vysuneš ven.

Polohování nepraktické je ale na druhou stranu dá se to přežít

Sedačku lze otáčet, ale dávej pozor, kam se to cvaká, musí to být nejblíž k tobě přicvaknuté. Jinak no problem.

Tak uvidíš, rozhodnutí je na tobě. ;-) Přeji ti spokojený výběr ;-) Neříkám, že je Implast nejlepší, ale podle mě cena adekvátní kvalitě. Měj se pěkně a kdybys měla nějaké dotázky, tak sem s nimi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2210
26.11.07 18:18

ahoj měla jsem implast volant a naprostá spokojenost
polohování mě přišlo v pohodě, myslím si že ohnout se musíš skoro u každého kočáru, ted mám GT3 a taky se musím na polohování ohnout
nakupní koš přišel mi akorát, nikdy se cvoky neodeply, jednou ten sucháč když jsem to přehnala v kauflandu
no a co se týká madla před dítětem , tak to je jediná věc se kterou jsem trochu bojovala,tohle mohlo být vyřešeno lépe, ale dá se to přežít, já tam malou dávala normálně přes to, je pravda že v 6ti měsících ted by to šlo asi hůř, ale vlastně ani ted madlo neoddělávám, když jí dám do kočáru
takže tak a ideální kočár neexistuje, každý má něco s tím se smiř :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
4.12.07 22:35

Čau holky implast bolder se mi taky moc líbí ten světlej kytičkovej je úžasnej akorát se mi zdá přesně jak píšete, že se vám do sporťáku blbě cpe dítě, tak se mi právě zdá úzkej… je to jen můj dojem nebo tam vleze i starší dítě i se zimním fusakem ??? Pisněte vaše zkušenosti Moc díky za odpověď.

• Citovat
  • Upravit
ave
837
10.12.07 17:44

Jak jsem psala, testovala jsem kočárek na rok a půl staré holčičce.
No, širší být mohl, ale u ni byl problém ten, že se hlavičkou bouchala
do boudičky. Je fakt, že holčička je na svůj věk dost vysoká.
Ale s fusakem si nedokážu představit, že bych ji tam přes to madlo,
které nejde oddělat rvala.
Ale myslím, že prakticky všechny trojkombinace, ten sporťák moc velký
nemají - ať už do šířky nebo výšky. Že se prostě počítá s tím, že si mamča koupí o něco později nějaký
golfáč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
10.12.07 17:57

Holky, taky jsem se v obchodě zamilovala do Bolderu.. do tříkolky.. hrozně pěkně se s ním jezdí..
I mě se líbí ta světlá varianta s kytičkama.. ale nevím.. je hodně světlý.. myslím, že by byl brzy špinavej jak jetel.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
11.12.07 10:59

holky já teda nevím jak Bolder, ale u Volantu madlo oddělat jde… na boku je to to samé jako když chcete sundat boudu.
U Bolderu je to jiné??? :-O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4