Kočárek Implast Bolder

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Implast Bolder?

Přidejte zkušenost s Implast Bolder
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6612
27.10.10 10:46

Holky, vy mě teda děsíte. Koupila jsem před pár měsíci Implast Bolder SD (rodím za měsíc), protože se mi moc líbil a četla jsem na něj plno pozitivních reakcí. Samozřejmě i negativní, ale tohle je úplně u všech kočárků.
Původně jsem chtěla Implast Canu, ale protože Bolder SD vyprodávali, tak jsem ho komplet včetně autosedačky měla za 7.900,–. Za komplet Canu bych dala 14 tisíc.
O té vadě s vyjížděním korby, která byla u Bolderu 4 jsem už věděla, takže jsem si to nechala předvést a opravdu je to u toho SD ošéfované. Není tam možné, aby to vyjelo - ani korba ani sporťák.
Jinak praktickou zkušenost ještě nemám, mám ho doma, všechno jsem montovala a trochu s ním jezdila, tak uvidíme. :nevim:

Jinak myslím, že jak už prcek začne chodit, tak už ani v kočárku nebude chtít být. Takže nehrozí, že bych to používala do 3 let :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
27.10.10 11:02

Knizko, tvůj příspěvěk a hlavně poznatek z obchodu mě jen utvrdil, bylo mi to dost divné, že dříve na Implast pěly uživatelky samou chválu a te´d se s problémy roztrhl pytel.. doufejmě, že výrobce pochopil, že tudy cesta nevede a napraví se..
to co manžel viděl musel být Implast z letošní kolekce, podle barvy..

Savik - doufám, že tvůj kus bude Ok a bez problémů!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Radecca
29.1.11 10:09

Vyjádření ČOI

Nám se nyní Česká obchodní inspekce vyjádřila ke kočárku Implast Bolder SD. Byl vyhodnocen jako nebezpečný a bude stažen z prodeje. Při testování se hluboká korbička kočárku posunuje na konstrukci až se uvolní, stejně tak bohužel i sportovní verze se na konstrukci posunuje, až se uvolní. Je proto pro dítě nebezpečný. Uvidíme, jak se k tomu výrobce postaví. Doufám, že nebudeme celé jaro bez kočárku. :-?

• Citovat
  • Upravit
2
1.3.11 12:57

recenzia na Implast Bolder

Prikladám vlastnú recenziu na kočík Implast Bolder kupovaný v roku 2008.
Ak by som kupovala kočík znovu,tak tento už nie.Jediné,čo je na ňom super je podvozok a neskutočne ľahké ovládanie v rôznom teréne,však plno nepraktických nedokonalostí,tak typické pre poľské výrobky, Vám úplne pokazí dobrý dojem z ľahkého ovládania.Žiaľ na tieto chyby prídete až počas užívania kočíka.S tými nedokonalosťami by sa dalo zmieriť,pokiaľ by stál nejakých cca 10000 Sk (330€).Ale za 20000Sk určite NIE!

Kočík ,ktorý upúta vzhľadom a po technickej stránke je naozaj dobrý,ale výrobcovia zabudli na detaily,ktoré sú pri používaní takéhoto produktu nevyhnutné.Mamičky si ich síce vedia nahradiť rôznymi improvizovanými vylepšeniami,ale podľa mňa kočík ,ktorý v roku 2008 stál okolo 20000 Sk,by mal myslieť aj na tieto „maličkosti“.
Skrátka cena určite nezodpovedá kvalite a vypracovaniu.Typický poľský výrobok,čo sa kvality týka.Podľa mňa porovnateľný s cenovou kategóriou tak do 10000 Sk,teda nejakých 330 €.
 Pre:

* Vynikajúca ovládateľnosť či v meste alebo v teréne. * Veľká vanička - zmestí sa bábo aj s fusakom. * V teréne vynikajúci- dá sa s ním v pohode prejsť aj po schodoch,či v lese a pod. * Veľký nákupný košík. * Celkom fajn dizajn. * Nepatrí medzi ťažké kočíky. * Športová časť tiež priestranná,polohovateľnosť nožičiek dobrá.

Proti:

* Odpájanie kolies problematické absolútne nedoriešené,čo sa jednoduchosti odpájania týka,tým pádom aj skladanie kočíka. * Nezateplená strieška v zime trochu problém. * Medzi strieškou a športovou časťou pri jej sklopení do ležiacej polohy vzniknú otvory,cez ktoré fúka na bábo. * Nánožník je príliš vykrojený - model 2008 - fúka na bábo. * Nánožník je nezateplený - problém v zime. * Nánožník je dosť neforemný,na športovej časti nevyzerá najlepšie - nedoriešené uchytenie na športovú časť,či pod madlom alebo nad madlom. * Polohovateľnosť chrbátika vo vaničke síce možná,ale riešená veľmi primitívnym a ťažko dostupným mechanizmom,hlavne keď máte bábo vo vaničke,ktorý nezaručuje stabilitu podložky,keď je vo vyššej polohe,podložka má tendenciu sa nakláňať do strán. * Mechanizmus polohovateľnosti chrbtovej opierky v športovej časti dosť ťažko prístupný. * Poťah je síce možné prať pri 40°C ako udáva výrobca,ale mne po vypratí na tejto teplote trochu vybledol a aj sa trošičku zbehol. * Kočíku chýbajú také detaily,ako držiak na fľašu,či vrecká na odkladanie drobností. * Jedno vrecko je na zadnej strane chrbtovej opierky športovej časti,ale je veľmi ťažko dostupné,pokiaľ máte nasadenú na kočíku striešku,čo je vlastne stále. * Mechanizmus uchytenia striešky na kočík je dosť nekvalitný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
leonida
18.3.11 22:19

Nedivila bych se, kdyby za tím vším byl jen konkurenční boj. Máme taky kočárek od Implastu ale model Clipper a jsme naprosto spokojeni.

• Citovat
  • Upravit
2
21.3.11 11:10

Neviem,konkurenčný boj by som v tom nevidela.Mám osobné skúsenosti s týmto kočiarom a má fakt kopec nedokonalostí,až chýb.Ono, dá sa s nimi existovať,sama som v ňom dcérku vyvozila dva roky a teraz čaká na druhé bábo,ale čo ma na ňom štve najviac,že kočiar takejto (ne)kvality sa predával pred troma rokmi za cca 660€.To sa mi zdá strašne veľa,myslela som ,že keď kúpim kočiar za takú cenu,bude aj kvalitný.Žiaľ, už po mesiaci sme reklamovali predné kolesá.Reklamáciu chvalabohu uznali,ale nech sa na mňa nikto nehnevá,kočiar za takú cenu reklamovať po mesiaci??? Nechávam ho pre druhé bábo len preto,že som za neho vyhodila takú kopu peňazí a pochybujem,že by sa mi ho podarilo predať a za ďalší vysoliť takúto pálku sa mi zdá prílišný luxus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
24.5.15 16:35

ČOI stahuje Implast Bolder

ČOI stahuje Implast Bolder.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...