Kočár do Prahy v zimě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1424
13.6.07 22:32

Kočár do Prahy v zimě

Prosím poraďte mi,
nevím jaký mám vybrat kočár pro mimi, které se narodí v polovině října (to znamená celých 6 měsíců ve fusaku a v zimě) a zároveň potřebuji, aby byl co nejlehčí a nejskladnější abych s ním sama mohla do tramvaje a metra. Líbí se mi Peg perego s hlubokou vanou, ale bojím se že se mi tam dítě už ve 3 měsících nevejde kvůli fusaku.
http://www.detskyraj.cz/…-system-base
Máte někdo zkušenosti jak dlouho vydrží v téhle vaně mimi i s fusakem, nebo nějaké jiné řešení?
Nechci kočár s velkými koly, ale asi mi nic jiného nezbyde, a trojkolku také nechci

Prosím o radu, už jsem pročetla kde co, ale pořád nevím jak to řešit.
Děkuji Marcela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21474
14.6.07 07:58

já jsem podobný problém řešila loni - Klárka je zářijová a ještě byla docela velká. nakonec jsem koupila Inglesinu Magnum na podvozku ergoline. vypadá jako klasický kočár, má krásně velikou korbičku a jde z něj udělat i sporťák. ten teda už není nic moc, takže jsme ještě koupili golfky, ale jinak naprostá spokojenost. a hlavně nádherně houpe :wink: Jinak Inglesina dělá i jiné podvozky, jsou i s malými kolečky. třeba tohle: http://www.caryfuk.cz/…-ruzne-vzory
ale myslím, že pokud bude na kočárku hluboká korba, tak to stejně neobejmeš, abys to vzala do MHD. ale když si řekneš, tak lidi bez problémů pomůžou. jen se nesmíš bát :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
14.6.07 09:56

Já zkušenost s korbičkou Navettou mám a dobrou :) Dcerku jsem v ní vozila 6 měsíců a vešla se mi tam i s fusakem :D Přitom nebyla žádný drobek, při narození vážila skoro 4 kila. Mně ta korbička přišla taková útulná, lehká, dá se snadno odepnout s podvozku, má větrání v boudičce, je houpací, což se Jasmínce moc líbilo :D Když jsem jela na návštěvu, používala jsem jí místo postýlky a Jasmínku jsem v ní ukolíbala.
Jinak dneska jsou korbičky vesměs dost malé, takže mimi v nich jezdí tak do 5 či 6 měsíců.
Já jsem neměla Pliko, ale AT3. Teď s ní jezdím samozřejmě bez korby, je to kvalitní sporťák. Jen už se bohužel nevyrábí :( Ale co vím, Pliko je stejně kvalitní, moje kamarádka ho má. A je s ním moc spokojená..
Má polohovací vypolstrovaná záda, takže kdyby se Ti po nějaké době už mimi nevešlo do korby. Můžeš ho dát rovnou do sporťáčku. Přikšíruješ ho a dáš nánožník a je to. Ze zkušenosti můžu doporučit zimní fusak od Emitexu, má otvory na kšírky, takže mimčo je v teple a nemůže vypadnout. Potah se snadno čistí, nákupní košík mi přijde akorát.
Takže já bych do Té kombinace šla :wink:
Autosedačku od Pegperega máme taky, je super - polstrovaná, prostorná a taky se snadno připevní na golfky. Takže když jsme jeli nakupovat, nemuseli jsme brát korbičku.

Moje druhá kámoška má Jané Nomad. Je to čtyřkolka s korbičkou podobnou Navettě a spokojená je taky :lol:

Přeju dobrý výběr!

Taris

PS: V Metru se s ním dobře jezdí, ale do tramvaje budeš určitě s jakoukoliv korbou potřebovat pomoc. Sporťák už nosím sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
14.6.07 11:09

Ahoj,

my máme Peg Pérego young + autosedačka + sportovní sedačka Giro http://www.detskyraj.cz/…-viaggio-sip . Sára byla veliká a v hluboký korbičce jezdila půl roku, ač jsme si mysleli, že to nepůjde, šlo a krásně. PP jsou velmi kvalitní kočárky a suprově vymakaný - korbička houpe, má větrání, všechno se dá odepnout, je to krásně polstrovaný, když se ti líbí Navetta, šla bych do ní, je moc hezká a na délku bych řekla, že bude podobná jako young.

Jako druhý kočárek do města jsme si pořídili Pliko A3 completo a taky supr.

Tak šťastný výběr :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
14.6.07 17:12

kočár na zimu

Ahoj, já jsem ze stejného důvodu (mimi přelom srpen / září) koupila golfky s většími kolečky, polohovatelné do lehu a vložnou tašku s výztuhou. Všichni mě strašili, že se mi do korby dítě nevejde. Vešlo by se. Nemůžeš teda použít fusak, v jakém nás vozily naše maminky. Na cesty MHD, nošení po schodech nebo do obchodu bylo Chicco C1 ideální - lehoučké a unesla jsem to bez problému sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
14.6.07 22:12

Ahoj, ja bych nebyla tak optimisticka, jako predchoyi prispevky - me se syn do hluboke Inglesiny, tj. 74cm jako hluboky Peg Perego (Navetta ma 73cm), nevesel bez fusaku kolem ctyr mesicu. Je pravda, ze mel porodni vahu 4.10 kg a rostl slusne. Ted cekam v srpnu druhe, ma bzt opet vetsi a koupila jsem hlubokz kocarek Roan Marita, ktery ma vanu 80cm dlouhou, je lehky jako PP a bezvadne houpaci. Na webu se kouni treba na www.ajuty.cz , nazivo je maji v detskem ruzku na Radlicke ul. www. detskyruzek.cz . Je sice polsky, ale pry na nej nejsou reklamace a cenove uz je take vys. O kus niz je tu o nem diskuse. Janaze

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4