Zkontrolujte si kočárek Implast

79
21.4.10 18:05

ZKONTROLUJTE SI MAMINKY KOČÁREK IMPLAST BOLDER

ahoj všem maminkám které vlastníte kočárek Implast Bolder.
Prosím překontrolujte si zda vám nesjíždí korbička z podvozku :cert: :cert:
Nám vyjela korbička i snaší tehdy 3m starou Verunkou,naštěstí byla ve fusaku a nic se jí nestalo.
Korbička na tyčkách po třech měsících používání vůbec nedržela a popojížděla dopředu.Až přední packy vyjeli a ty zadní už korbičku neudrželi,vycvakli se a neštěstí bylo na světě :cert: :cert: :cert:
Prosím upozorněte všechny maminky va svém okolí o kterých víte že tento kočárek mají.
Jedná se jak o Bolder 3 tak i 4 uchycení je stejné!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Implast Bolder?

Přidejte zkušenost s Implast Bolder
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18305
21.4.10 18:13

To je nemilé. Škoda že nevím jak kočárek vypadá, hned bych navrhl a případně vyrobil nějakou improvizovanou „polní“ úpravu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
21.4.10 18:20

Reklamace

Kočárek jsme již reklamovali a přidali nám na něj šroubky a koncovku,přidám foto ať vidíte o co šlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
21.4.10 18:21

Úprava

A tady je to co tam chybělo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
21.4.10 18:24

Takže chybějící součástky… Hned jsem si říkal, že by tohle výrobce neměl vychytané..... I když Čína dokáže mnohdy překvapit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
21.4.10 18:26

ha

Kdyby čína POLSKO TO BYLO!!!
Už nikdy více a obchod kde jsme ho kupovali také.
Mimochodem SAM BABY
Kočárek se nám podařilo vyreklamovat až za pomocí TV NOVA :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
21.4.10 19:27

Ahoj moji známí úplně to stejné 8-o muž to teda sváděl na ženinu „šikovnost“… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
21.4.10 19:57

Páááni, ještě že to dobře dopadlo! 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
21.4.10 19:59

Mimochodem jsem v reklamačním zápisu navrhovala výměnu kočárku za jiný od jiného výrobce,ale vstřícnosti jsem se nedočkala a našroubovali nám tam šroubky,které už tam mimochodem našrouboval můj manžel,abych s kočárkem mohla vůbec jezdit a nemluvě o tom že jsem byla měsíc bez kočáru :zed:
Přístup paní vedoucí v obchodě byl asi takovýto :pankac:
No a když se nám to stalo,tak jsem také podezřívala manžela,že úchytky špatně docvakl,ale jen do té doby než manžel korbičku znovu nasadil a strčil do ní,jezdila po tyčce jak po másle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
21.4.10 20:08

Nabídka pro Brňačky a okolí: pokud se vám něco podobného stane s kočárkem, ozvěte se. Sejdeme se, podíváme, něco vymyslíme. Já sice nejsem autorizovaný servis, ale taky nejsem úplné kopyto. A hlavně - za práci si nic neúčtuju, pro mě je to jen získávání znalostí…

Příspěvek upraven 02.08.15 v 13:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22266
21.4.10 20:43

Hmmmm… tak já to jedu do kočárkárny zkontrolovat… je fakt, že se mi zrovna včera zdálo, že ta korbička je večer posunutá jinde, než kde byla ráno… ale říkala jsem si, že jsem se asi špatně dívala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
21.4.10 20:45

Nějaký stavěcí kroužek nebo zarážka se dá dovyrobit vždycky. Akorát je potřeba zvolit trvanlivější povrchovou úpravu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8049
21.4.10 20:45
Bako píše:
Kdyby čína POLSKO TO BYLO!!!
Už nikdy více a obchod kde jsme ho kupovali také.
Mimochodem SAM BABY
Kočárek se nám podařilo vyreklamovat až za pomocí TV NOVA :cry:

Tu reportáž jsem viděla. No, taky jsme měli Boldera v plánu, ale pak jsme šli do jiného hodně podobného. Kupovali jsme taky v Sam Baby, ale teda v Ově nikoli v Ol!! A zatím teda s nima spokojenost po všech stránkách :nevim: Novější typy by už to zabezpečení prý mít měly, jestli jsem to dobře pozorovala!! Tak hlavně, že se malé nic nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22266
21.4.10 20:53

No jasně, že to jezdí… sice ne moc, jen když za to víc zatáhnu, ale jezdí :cert:

Tak teď jsem na rozpacích - Mareček má 5 měsíců, hlubokou korbu už dlouho používat nebude… ale ta sportovní sedačka to pak asi bude dělat taky, co? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
21.4.10 21:21

Asi ano,ale na sportovní verzi jsou ty packy širší,takže by už ty přední z tyčky vyskočit neměli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí