Mutsy 3rider

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2
5.4.10 23:58

Mutsy 3rider

Kdo má kočárek Mutsy 3 Rider, napište mi vaše názory. Design se mi líbí, rozměry korbičky i sportovní sedačky také, ale zajímalo by mě, jak se s ním jezdí, především v terénu - polní či lesní cesta........Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10482
6.4.10 08:48

jindro, zkus tady na emimi v sekci změť, velká a hlavně živá diskuze o Mutsy obecně.. určo se s 3riderem někdo najde..
 https://www.emimino.cz/…nkovani/122/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
6.4.10 10:38

Ahoj Natašo, díky moc za radu, informací o Mutsym je opravdu hodně. Ještě se mám čím prokousávat :-) . Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
27.11.11 11:11

prosím o názor na 3 rider, tou diskusí se prokousat prostě nejde :think: a nikde jen diskusi o 3 rider nemůžu najít, to je jich tak málo, nebo má nějaké mouchy??? :nevim:
díky za vše :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oksanka
12.1.12 18:45

mutsy 3rider

Mutsy 3Rider je rozhodně skvělý kočárek. Ze začátku se nám zdálo, že toho moc nevydrží, ale opak je pravdou. V pohodě zvládá i lehký terén a jeho konstrukce je pořád stabilní. Naši známí měli Jané a po první jízdě na dlažebních kostkách se málem rozpadl.Na tomto kočárku jsou však skvělé dvě věci. Za prvé, vnikající manipulovatelnost. Po krátké chvilce zjistíte, že se s ním otočíte na pětníku, tedy skoro na místě, což oceníte především na chodbách a ve výtahu. Za druhé, každý hned pozná, že vaše dítko nejezdí v nějakém trakaři z Polska. Skládání je také jednoduché - jeden jednoduchý pohyb a z kočárku je placka. Nutno podotknout, že i tak zabere dost místa.

• Citovat
  • Upravit
126
2.4.12 23:08

A jaký je kočárek v terénu holky? Oksanka píše že v poho zvládá i lehčí terén, ty bláho :-), já myslela že zvládá hravě těžší terén. Řekněte, nejsou blbý do terénu ta zdvojená kola ve předu? Není lepší do terénu jedno kolo vepředu jako trojkolka? O čtyřkolce mi nic nepiště prosím, tu mám, chci ještě jeden sporták, trojkolku, důvody jsou tady nepodstatné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí