Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Kdo má kočárek Mutsy 3 Rider, napište mi vaše názory. Design se mi líbí, rozměry korbičky i sportovní sedačky také, ale zajímalo by mě, jak se s ním jezdí, především v terénu - polní či lesní cesta........Díky.
jindro, zkus tady na emimi v sekci změť, velká a hlavně živá diskuze o Mutsy obecně.. určo se s 3riderem někdo najde..
https://www.emimino.cz/…nkovani/122/
Ahoj Natašo, díky moc za radu, informací o Mutsym je opravdu hodně. Ještě se mám čím prokousávat
. Díky
prosím o názor na 3 rider, tou diskusí se prokousat prostě nejde
a nikde jen diskusi o 3 rider nemůžu najít, to je jich tak málo, nebo má nějaké mouchy??? ![]()
díky za vše ![]()
Mutsy 3Rider je rozhodně skvělý kočárek. Ze začátku se nám zdálo, že toho moc nevydrží, ale opak je pravdou. V pohodě zvládá i lehký terén a jeho konstrukce je pořád stabilní. Naši známí měli Jané a po první jízdě na dlažebních kostkách se málem rozpadl.Na tomto kočárku jsou však skvělé dvě věci. Za prvé, vnikající manipulovatelnost. Po krátké chvilce zjistíte, že se s ním otočíte na pětníku, tedy skoro na místě, což oceníte především na chodbách a ve výtahu. Za druhé, každý hned pozná, že vaše dítko nejezdí v nějakém trakaři z Polska. Skládání je také jednoduché - jeden jednoduchý pohyb a z kočárku je placka. Nutno podotknout, že i tak zabere dost místa.
A jaký je kočárek v terénu holky? Oksanka píše že v poho zvládá i lehčí terén, ty bláho
, já myslela že zvládá hravě těžší terén. Řekněte, nejsou blbý do terénu ta zdvojená kola ve předu? Není lepší do terénu jedno kolo vepředu jako trojkolka? O čtyřkolce mi nic nepiště prosím, tu mám, chci ještě jeden sporták, trojkolku, důvody jsou tady nepodstatné.