Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
719
5.4.10 22:19

Ta fotka je malá-moc tam toho nejde vidět.
Tašku posílám na reklamaci, zrovna jsme začali jezdit ns plavání tak nevím jak se zítra sbalím, mám fakt štěstí......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
6.4.10 07:12

Tak já ti ji pošlu-sice je fakt hnědá lepší něci nežli nic,ne?Pak mi jí klidně můžeš vrátit!?Napiš mi do SZ adresu- fakt za to nic nechci-co bych s ní dělala :nevim: :-P
fotka je malá :evil: -musím vyštrachat jinou :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
6.4.10 09:16

Enny taky přemýšlím o opičce a nebo s těma motýlkama je taky pěkná.Zatím váhám.Jen váhám co bude lepší potah nebo vložka.Poraďte prosím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
6.4.10 09:39

Enny dík, zkus ji střelit na aukru, já ted mám na mutsynce vak z golfek, sice se to nedá srovnat ale tu chvíli to přežuju, paní říkala,že vyřizují reklamace rychle a většinou mění kus za kus.
Jinak povlak z emitexu mi mutsynku krásně oživil. Hodím tu foto :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
8.4.10 09:43

Sluneční stříška

Bébka - tento měsíc bych chtěla koupit tu sluneční stříšku v tom Ája shopu, došlo ti prosím už něco od nich?

Holky prosím dávaly jste cokoliv od kočárku na seřízení nebo kontrolu do Libfinu, než Vám skončila záruční doba?
Mě už končí tak to chci nechat seřídit. Asi jsem natrefila na špatnej podvozek, už jsem z toho na švestku. Košík mi drncá, rukojeť je volná, když jedeme tak to s tou aretací taky není žádná sláva, pořád jako by zadrhávala :evil: , jezdíme s kamarádkou a té to jde tak hladce a to ho má naložený ještě nákupem. No a hlavně vrže, a to je brnkačka na moje nervy :zed: , a to mažu.Pořád nemůžu najít ten bod odkud to jde :think: , mrška. Nejvíc to vrže když malej je v lehu.Ach jo :cry: .
Tak zatím a podělte se prosím o ifo.
 Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
8.4.10 16:59

jejda Enny, to víš, že se nezlobím proč by???:-) Leni ty máš teda fakt pech!
Moni já na tebe nedávno myslela…jak dlouho jsi měla dítě v té autosedačce, co od tebe mám? POtvora malinká mi v tom moc nechce bát, kroutí se tam jak žížala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
8.4.10 20:03

Ahoj Deni malej šel z vajíčka už po půl roce, měl už nožičky venku :roll: . Já mám starší autosedajdu od chicca,je suprová dá se dát do pololehu tak se mu tam moooooc líbí :pankac: a když chce vidět dám ho do sedu. Moje neteř se s ní nechtěla rozloučit :-( , dobře se jí v ní spinkalo když jela delší cestu.
Pozdravuj Brno máte určitě teploučko :mavam: .
 Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
8.4.10 20:15

Jasně Lendíku,jen sem na to líná :oops:
Jee holky dneska jsem zjistila,že ta síťka je i trochu proti sluníčku,normálně malá řvala a já spěchala,tak jsem ji nechtěla otáčet,dala jsem jen tu síťku a tolik na ní nesvítilo a včely na ní zatim nejdou :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
8.4.10 20:49

Moni, ahoj , zatím mi psali, že objednávka je hotová a posílají jí. To mi psali včera, takže zatím to tady není, ale vypadá to, že dojde, snad :palec: Dám hned vědět!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
9.4.10 14:40

Aja shop

Tak hlásím, že z´Ája shopu vše přišlo, ani to moc dlouho netrvalo, tak můžu doporučit!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
9.4.10 15:33

Super :dance: ,to jsem chtěla slyšet :potlesk: ,taky tu stříšku objednám,díky :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
9.4.10 20:13

Bébka mockrát ti děkuji za info, jsem ráda, hned to budu objednávat. Ještě jednou děkuji moc, moc, moc :palec: :mrgreen: .
 Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pate81
9.4.10 20:40

ahoj holky.
Nevíte někdo,do kolika kilo může být dítě
v Mutsy urbanu?někde sem četla že jen do 13kg
je to pravda?
 Díky

• Citovat
  • Upravit
13672
9.4.10 21:07

Pate- blbost- psala jsem na Libfin- výhradního dovozce a říkali,že normálně do 15 kg- na obě strany :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pate81
9.4.10 21:17

Enny diky :palec:
A ještě mám otázku-uvolnila se mi rukojeť a teď se „kvrdlá“,dá se to nějak utáhnout doma?
(mám mutsinu z bazaru a není v záruce)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí