Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderJo je mi to jasný, že tam nenacpeš všechny.
Enny díky za odkaz, ale nějak mi nefunguje.
Tak tady v diskusi na straně 110 funguje,ta paní je šije a ušije ti jakou chceš,myslím ![]()
Tak jsem potřebovala nafouknout jedno kolo, po půl hodinové snaze ho dofouknout přiloženou pumpičkou jsem s ní práskla a ona se mi zlomila, připadala jsem si jako Škopek ze Slunce seno..... „další pumpička rozflákaná“
No manžel už jí taky zavrhnul,je na nic,nafouknul normální pumpičkou na kolo
A bylo to ![]()
jo Leníku,já dopoledne dělala jarní úklid a odpoledne ten plot a nemáme ani půlku a jsem úpně vyřízená ![]()
Holky máte někdo ten Funseat??? ![]()
Enny to věřím, my snad konečně objednáme vrata a před zimou uděláme příjezdovou cestu, jestli nám to finančně vyjde, zatím nic nesadím dokud pes nevyroste (okousává všechno co je ve stejné úrovni).
Ty dodělávky jsou hrozné ........
Holky, tady jsem na MMB našla paní, která šije moc hezké vložky do kočárků, už jsem si napsala o vzorník.
Prý je možná i kombinace s froté na léto nebo fleecem na zimu.
hm holky,jenže moje Lucka má už ted necelých 8kg, takže chápete,že sporťák je pro ni asi fakt to nej řešení
fakt ta vložka na něco je???? ja o ni přemýšlela,ale nic nevymyslela…
Danulenko, taky jsem nevěděla na co ta vložka bude dobrá, ale už je mi to jasné. Jednak teď malá bule lézt po zemi, pak by mi lezla špinavá do kočáru, taky v létě se bude třeba potit a prostě ta vložka se dá vyprat. Taky je ten kočár teď ještě Tonince dost velký, tak jí ho tím vystelu.
objednala jsem takovouhle látku, mě se strašně líbí http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Zdravím Mutsačky.nahlídla jsem a řešíte stejný problém.Mám taky mutsy a na jaro léto bych chtěla vložku ať se mi tam ta naše slečna nepaří.Ráda bych věděla jestli už někdo máte,jestli drží jen pásama nebude v tom kočárku ta vložka klouzat?Doufám že to pochopíte píšu to asi trochu blbě.Ještě prosím o radu.když jedeme po směru má být dole nějak zaháčkovaná sedačka k podvozku a to nechápu jak.A k čemu jsou ty jakoby háky ze spoda sedačky.Přišla jsem na polohování sedu ,ale to je tak asi všechno.Jinak jsem moc spokojená.Malá je ve sporťáku od 7 měsíců.Nevlezla mi s fusakem a kombinézou v zimě do hluboké korby.Zatím jí nechávám jen spodní část fusaku emitex na tom leží a deku a nánožník.Má to pěkně vystlané a dobře se jí tam sedí.
Ahojky,já taky nechává spodní část fusaku,ale originálního- to je to samý
Je to vlastně jako ta vložka
Jinak mám ještě další- nemám už sílu to vypisovat- psala jsem to tady několikrát-podívej se o pár stránek dozadu
Ty háky musí být před tou konstrukcí- zítra ti to vyfotím ![]()
Taky už musím do sporťáku hodit ten potah (mám jen jakoby návlek z froté látky od emitexu), včera si malý baštil sušenky a taky ten kočár podle toho vypadá.
Ještě mne štvalo že při jízdě terénem malému padá hlava na bok, tak jsem mu koupila límec se štěrkátkem.
Ahoj holky. Tak už taky musíme do sporťáku, malá začala v korbičce strašně řvát. Ale jsem z toho docela nešťastná, ta korba byla super, sporťák je nízko a špatně se tam vejde ten nákupní košík.
Kdo máte ty kožené návleky na rukojeť, jsou od Teutonie?Chtěla jsem je z toho Kočárkova a paní mi je slíbila v únoru poslat a od té doby nereaguje na maily.