Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12272
27.3.10 12:06

Jo je mi to jasný, že tam nenacpeš všechny. :-P Enny díky za odkaz, ale nějak mi nefunguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
27.3.10 12:21

Tak tady v diskusi na straně 110 funguje,ta paní je šije a ušije ti jakou chceš,myslím :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
27.3.10 14:01

Enny, díky už to funguje :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
27.3.10 14:30
:huban:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
27.3.10 16:40

Tak jsem potřebovala nafouknout jedno kolo, po půl hodinové snaze ho dofouknout přiloženou pumpičkou jsem s ní práskla a ona se mi zlomila, připadala jsem si jako Škopek ze Slunce seno..... „další pumpička rozflákaná“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
27.3.10 18:32

No manžel už jí taky zavrhnul,je na nic,nafouknul normální pumpičkou na kolo :dance: A bylo to :potlesk:
jo Leníku,já dopoledne dělala jarní úklid a odpoledne ten plot a nemáme ani půlku a jsem úpně vyřízená :-?
Holky máte někdo ten Funseat??? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
27.3.10 21:13

Enny to věřím, my snad konečně objednáme vrata a před zimou uděláme příjezdovou cestu, jestli nám to finančně vyjde, zatím nic nesadím dokud pes nevyroste (okousává všechno co je ve stejné úrovni).
Ty dodělávky jsou hrozné ........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
28.3.10 21:41

Holky, tady jsem na MMB našla paní, která šije moc hezké vložky do kočárků, už jsem si napsala o vzorník. :-D Prý je možná i kombinace s froté na léto nebo fleecem na zimu.

http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
30.3.10 10:47

hm holky,jenže moje Lucka má už ted necelých 8kg, takže chápete,že sporťák je pro ni asi fakt to nej řešení
fakt ta vložka na něco je???? ja o ni přemýšlela,ale nic nevymyslela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
30.3.10 14:05

Danulenko, taky jsem nevěděla na co ta vložka bude dobrá, ale už je mi to jasné. Jednak teď malá bule lézt po zemi, pak by mi lezla špinavá do kočáru, taky v létě se bude třeba potit a prostě ta vložka se dá vyprat. Taky je ten kočár teď ještě Tonince dost velký, tak jí ho tím vystelu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
30.3.10 14:13

objednala jsem takovouhle látku, mě se strašně líbí http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
30.3.10 22:14

Zdravím Mutsačky.nahlídla jsem a řešíte stejný problém.Mám taky mutsy a na jaro léto bych chtěla vložku ať se mi tam ta naše slečna nepaří.Ráda bych věděla jestli už někdo máte,jestli drží jen pásama nebude v tom kočárku ta vložka klouzat?Doufám že to pochopíte píšu to asi trochu blbě.Ještě prosím o radu.když jedeme po směru má být dole nějak zaháčkovaná sedačka k podvozku a to nechápu jak.A k čemu jsou ty jakoby háky ze spoda sedačky.Přišla jsem na polohování sedu ,ale to je tak asi všechno.Jinak jsem moc spokojená.Malá je ve sporťáku od 7 měsíců.Nevlezla mi s fusakem a kombinézou v zimě do hluboké korby.Zatím jí nechávám jen spodní část fusaku emitex na tom leží a deku a nánožník.Má to pěkně vystlané a dobře se jí tam sedí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
30.3.10 22:20

Ahojky,já taky nechává spodní část fusaku,ale originálního- to je to samý :dance: Je to vlastně jako ta vložka :nevim: Jinak mám ještě další- nemám už sílu to vypisovat- psala jsem to tady několikrát-podívej se o pár stránek dozadu :-P Ty háky musí být před tou konstrukcí- zítra ti to vyfotím :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
31.3.10 10:04

Taky už musím do sporťáku hodit ten potah (mám jen jakoby návlek z froté látky od emitexu), včera si malý baštil sušenky a taky ten kočár podle toho vypadá.
Ještě mne štvalo že při jízdě terénem malému padá hlava na bok, tak jsem mu koupila límec se štěrkátkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
1.4.10 15:34

Ahoj holky. Tak už taky musíme do sporťáku, malá začala v korbičce strašně řvát. Ale jsem z toho docela nešťastná, ta korba byla super, sporťák je nízko a špatně se tam vejde ten nákupní košík.
Kdo máte ty kožené návleky na rukojeť, jsou od Teutonie?Chtěla jsem je z toho Kočárkova a paní mi je slíbila v únoru poslat a od té doby nereaguje na maily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí