Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
82
13.4.10 11:26

Pate, mně to šlo i z té první. Paní má moc pěkné věci. Díky. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
13.4.10 12:17

Funseat už je doma,možná když nebude pršet,tak ho odpoledne zkusíme :dance: Je krásný :-P
Jo holky já mám 4 rider- ten se dá složit is těma držákama na koš- podruhé bych je tam už nepřipevnila- byl to boj,asi dvě hodiny,ale já jsem antitalent :oops: Ale v návodu na ten koš jsem četla,že se to u UR musí sundavat- pěkný vopruz :evil: To fakt nechápu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
13.4.10 20:25

Já mám ty háky připevněné na UR a nesundávám je, skládá se to dobře a ničemu nezavazí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
14.4.10 07:42

Dobré ráno :mavam:
Moni a kde ty držáky na UR máš? Mě to při skládání
překáželo :think:
Enny jsem zvědavá jak se ve funseat jede.jak máš starou holčičku?
:huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
14.4.10 09:55

Pate -9 m,ale už chodí,sedí,tak snad to půjde,jen to počasí,teď jsme byly asi hodinu venku a byla ve fusaku a stejně měla studené ručičky,ale neboj,jak to půjde vyzkouším a vyfotím :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
14.4.10 11:48

Ty jo…ta je šikovná :potlesk: :potlesk: :potlesk:
Tý mojí bude taky devět a je to hroznej lenoch.teprv se začla houpat na kolínkách a sama si ještě nesedne :nevim:

Už se těšim na fotečku
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zmrzka
14.4.10 12:08

Caute baby,

prosim vas, poradte, uz som sa to tu raz pytala. Ked je sportova sedacka otocena po smere jazdy, kde presne maju byt tie haky, co su pod sedackou? Mam podvozok 4 Rider. Mam pocit ze sedacka sa mi hybe, ked ju nasadim, teda ten sedak. Ked je v protismere, tak to zaistim tym suchym zipsom. Viem ze v smere jazdy to zaistuju tie haky, len ja ich mam asi zle, ked sa mi to hybe…
Dakujeeeeeeeeem.

• Citovat
  • Upravit
3112
14.4.10 12:25

Zmrzko háky musí být mezi těmi dvěma tyčkami vpředu,jinak kočár ani nesložíš
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
14.4.10 13:44

Zmrzko,už jsem ti tam dávala foto,zkusím to ještě jednou dát :dance:
Určitě to pochopíš,když jsem to zvládla já :oops: :palec: :potlesk:
Pate a to je ještě o měsíc nedonošená,mrška šikovná,teď abych jí pořád hlídala :-? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
14.4.10 13:45

Foto pro Zmrzku:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zmrzka
14.4.10 13:50

Diky baby,

Pate - ty pies ze haky musia byt medzi tyckami, ale na fotke to vyzera ze su pred tyckami, nie???
Alebo som uz uplne blba??
Tak som to mala, ako je to na fotke, ze tie haky su pred tyckami, ale tym padom su akoby vo vzduchu a neviem vlastne naco su tam, lebo ta sedacka sa mi v sede aj tak hybe…
 8-o

• Citovat
  • Upravit
13672
14.4.10 13:56

Takle určitě- udělali mi to takhle prodavačky v Babyparku- říkali to celkem logicky,že to za ty háky vlstně drží a jinak to nejde ani složit!!!!!!Ale mám 4 rider a ty asi UR ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
14.4.10 14:47

U urbanu je tam jedna tyčka navíc.....
Enny a to už chodí sama nebo kolem nábytku?? Je to sice mimo téma ale co ji dáváš na nožky, malý si capáčky s gum.čudlíkama sundává, tak jsem mu koupila papuče a v těch se mu moc nelíbí, máme všude plovoučku, tak mu to klouže.....
Jinak pošilhávám po jarním fusaku od Aesthetic - až na tu cenu......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
14.4.10 15:06

Leni- úplně sama,ale jen pár kroků :dance: My máme dlaždice a koberce,ale zimu,tak dávám normální bačkůrky se žirafkou(certifikát žirafka označuje správné botičky) :-P Capáčky nemají být¨- a stejně by si je sundala :-? :nevim: A nebo mají být naboso,ale to u nás nejde,máme tu fakt zimu!
Už se těším na ten Funseat a taky mám nový hračky na kočárek,dám sem brzy fotky,holky já se musím učit a pořád sem na emiminu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zmrzka
14.4.10 15:09

Enny, ja mam tiez 4 Rider.
A tebe sa sedacka nehybe, myslim ten sed? Ked je v smere jazdy? Lebo mne hej, preto som myslela ze mam tie haky zle.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4