DELTIM Economic x Skippy

6153
24.2.06 22:00

DELTIM Economic x Skippy

Ahoj maminy!
Kdo máte tyto kočárky, vyhovují vám? Jeden je 3- a jeden 4-kombinace, jaký je mezi tím rozdíl?
Moc děkuju za zkušenosti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2793
24.2.06 22:08

Barbánku,
máme Deltim Skippy,prý ta 4.kombinace je taška,vtipný,co? :lol: :lol: :lol: .
Jsem s kočárkem spokojená,je dlouhý,prostorný,slušně odpružený.Používáme ho už na druhé dítko a zatím žádný problém.
Jen přes léto jezdíme se sporťákem,Skippy nemá 5-tibodové pásy,což je u ročního dítěte prostě nutnost,na šlích mi Klárka v 9 m vyletěla z kočárku,takže jedině sporťák nebo golfáč.Deltim používám na zimu a samozřejmě mladší holčička v něm je od narození.
Deltim Economic neznám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kdoviktera
24.2.06 22:55

Ahoj Barbánku,

tak já jsem jako Hanka majitelka Deltimu Skippy :wink: . Je to čtyřkombinace (přenosná pevná vanička s uchy, sporťák s možností otočit sedačku oběma směry. Váží necelých 20kg. Je těžký :roll: , ale stabilní, dobře houpe, má velký košík. I při složení je obrovský! Máme Forda Focus a do kufru se už nic jiného než kočár nevejde!!! Máme v něm už druhé dítko a kočár celkem drží. Používáme ho téměř nepřetržitě, ve sporťáku (který má jen symolické tříbodové pásy) používám normální kšíry z lékárny a nikdy nebyl problém. Sice jako sporťák vypadá poněkud podivně, ale zvykla jsem si.

Ekonomic jsem prohlížela v obchodě, je stejně těžký, je to tříkombinace - hluboká korbička + zvlášť sportovní nástavba s možností otočit oběma směry. Jako sporťák jsem ho neviděla.

Oba si můžeš prohlédnout na www.deltim.cz. Volbu musím nechat na Tobě, ale přiznám se, že toužím po něčem lehčím, skladnějším a lépe ovladatelným :oops: . Bohužel mám smůlu, musíme to doklepat s tím co máme :lol: :lol: .

Ale jinak jsem vcelku spokojená, kočár zatím drží, barvy nevyšisovaly, dobře se udržuje (peru ho celý v pračce), košík vydržel neuvěřitelné zátěže.

Tak ať dobře vybereš.

Katka a spol.

• Citovat
  • Upravit
5251
25.2.06 07:30

Ahoj Barbanku,

já také vlastním Deltim Skippy. Koupila jsem ho použitý od kamarádky. Byla s ním moc spokojená a nevyšel draze. Vejde se do výtahu v paneláku. Jen to skládání nic moc. Máme Citroen Xantia, je to kombík a do kufru dám podvozek, vedle něj korbu a je plný kufr. Těžký je, to je pravda, ale jezdí se s ním pěkně, hlavně teď v zimě v tý břečce.
Taška je veliká, my ho budeme potřebovat ještě další zimu, tak myslím, že se tam prcek vejde i s fusakem v pohodě. Economic neznám.

Peťula a Julinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kdoviktera
25.2.06 08:54
lokynka píše:
Ahoj Barbanku,

já také vlastním Deltim Skippy. Koupila jsem ho použitý od kamarádky. Byla s ním moc spokojená a nevyšel draze. Vejde se do výtahu v paneláku. Jen to skládání nic moc. Máme Citroen Xantia, je to kombík a do kufru dám podvozek, vedle něj korbu a je plný kufr. Těžký je, to je pravda, ale jezdí se s ním pěkně, hlavně teď v zimě v tý břečce.
Taška je veliká, my ho budeme potřebovat ještě další zimu, tak myslím, že se tam prcek vejde i s fusakem v pohodě. Economic neznám.

Peťula a Julinka

Ahoj Peťulo,

myslím že máte jinej kočárek, skippy nemá tašku ale pevnou vkládací vaničku. Máte přehazovací rukojěť? Skippy ji nemá.

Katka

• Citovat
  • Upravit
5251
25.2.06 10:18

AHoj Katko,

přehazovací rukojeť nemá. A to co je vevnitř kočárku má ucha, tak jsem napsala taška, ale rozebrané a vyndané jsem to ještě neměla. Je to určitě Deltim Skippy, jen jsem se asi špatně vyjádřila. Teď tedy nevím, jak vypadá taška do kočárku.
Ale to je jedno, hlavně když to dobře drandí.

Peťula

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
25.2.06 16:25
  • Citovat
  • Upravit
186
26.2.06 14:00

Ahoj,

my máme Deltim Economic. Zvlášť je korbička a když už sedíte přendá se tam sedák. Dokupovala jsem kšíry, protože malá si v kočáře stoupala a ty co jsou na kočárku, jsou jen kolem pasu, ji neudržely. Také když jezdíme se sedákem v zimně, moc nepasuje ten potah na nožičky (nevím jak se tomu říká). Dostanu to tam, ale nevypadá to moc esteticky. Moc spokojená s ním nejsem. Je moc těžký. Nemáme výtah a musela jsem korbičku nosit nahoru i s mimi a dost jsem se nadřela. Určitě je lepší kočár s taškou. Není přehazovací rukojeť, což bych také uvítala. Takhle musíš přehazovat celou korbičku a opravdu i s mimískem to není nic lehkého. Jinak je stabilní, dost vydrží a hlavně košík pod kočárem unese strašně moc…

Už bych si ho nekoupila. nelíbí se mi vzhledově a je opravdu dost těžký. Teď bych vybírala jinde. Ten druhý neznám, nemůžu společně srovnávat.

Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
26.2.06 15:25

Ahoj maminy!
Moc dík za zkušenosti, tak zatím se přikláním ke Skippy. Ještě mám ale čas, manža mi pořád říká, proč si teď vybírám kočár, když to svoje rozhodnutí stejně ještě tisíckrát změním :lol: . Ale Skippy se mi fakt zamlouvá. No, uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
28.2.06 11:23

ahojky, my máme taky Skippy, ale už bych si ho nekoupila. Jako hluboký kočár je dobrý, to ano. Malej se narodil v únoru, takže v něm byl někdy do srpna, kdy začal sám sedět. Jako sporťák se mi nelíbí a je na mě moc vysoký, bojím se, aby z toho nevyběhl… Pak jsme koupili 8,5kilovej sporťáček za pár korun.
Když miminko leží je Deltim dobrý, jen těžký. Ale co je hlavní, má širokou plochu na ležení, takže se tam vejde mimčo i s fusakem!!! Když vidím, jak se úplná miminka krčí v kočárku za 20tisíc, je mi jich líto. Výborný kočárky jsou také TAKO nebo BABYSMILE. Jsou krásně široký, dlouhý a i když polský tak mi přijde že kvalitní. Mají taky krásné barevné kombinace. Ten BABYSMILE sestra koupila asi za 8500,–. Je to kombinovanej kočárek a i jako sporťák vypadá moc dobře. Jen je zase moc těžký a zabere celej kufr…
Být tebou s hlubokým kočárkem bych si nedělala moc velké starosti. Koupila bych nějaký použitý a pak až začne sedět samo, tak lehký sporťáček. V tom to dítko bude jezdit hodně dlouho, je potřeba aby byl lehký a skladný. Kdo se má 3 roky tahat s 20kilovym kočárem že?
Jinak Skippyho prodáváme, malej v něm byl asi jen půl roku, takže je nezničenej. Je to modrožlutá kombinace. Kdybys měla zájem, tak napiš SZ nebo na ICQ.

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2405
28.3.06 16:04

AHOJ,
máme Deltim Skippy a jsme spokojeni. Jezdíme s ním už téměř rok. Největší výhodu vidím v tom, že má velkou korbu. Vejde se mi tam teď v zimě téměř roční dítě i s fusakem. Fakt je, že už potřebujeme sporťák. Ten se chystám koupit nový. Ten, co jde udělat z tohoto kočáru mi nevyhovuje a taky je zbytečně velký, těžký a neskladný.
Tak šťastnou volbu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
13.3.10 16:58

Deltim skippy

Ahoj, v tomto kočárku jsem odvozila dvě děti, a pro dítě je ideální.Výhodou je prostor, který dítěti nabízí. Úžasná věc je i houpání :-D a je to opravdu teréní vůz! Horší je to ale s Městem, doporučila bych ho pro život na venkově, prostě v přírodě. cestování s ním docela zatíží. Je velký a těžký. Kvalita provedení je ale na 1 s hvězdičkou.Byla to dobrá voba- jen na cesty jsem s k němu pořídila golfky :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.4.10 13:46
:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat