Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Budeme mít srpňátko a teď jsme se začali koukat po možných kočárcích. Moc se nám libí I'coo Platon čtyřkolka.
Tak jsem se chtěla zeptat, jestli a jakou zkušenost tu někdo s ním máte.
Na tento kočárek se dá koupit normální korbička, ale dá se na sporťák na:,–(it i jejich originální taška s pevným dnem. Myslíte, že by tato taška stačila, (líbí se mi, že se dá lehce přenášet i s miminem, což ta korbička nejde) nebo spíše doporučujete opravdu tu korbičku?
Díky moc za rady.
Evikku,
no, kocarky jsou to krasne, ale zvaz to… ta vaha uz odradila nejednu maminku
Kdyz si vemes, vaha kocarku, nabalene mimi a popripade jeste nakup..... je to tank
Znam maminku, ktera ho po 5 mesicich prodala, kvuli ty vaze, a poridila si lehoucky kocarek Peg Perego P3 pramette
Katka
Ahoj Evikku!
Já I´coo mám a nedám na něj dopustit. Za nic bych ho nevyměnila. Je sice pravda, že je těžší a robustnější, ale zase o to stabilnější a dost vydrží.
Je otázka, kam s ním budeš jezdit a jaké máš podmínky. Pokud bydlíš ve městě, jezdíš MHD a jezdíš jen po chodníku, tak bych si to asi rozmyslela a šla do něčeho lehčího. Pokud ho chceš ale do terénu, na delší jízdy, nebudeš ho vláčet do autobusu a máš velké auto s velkým kufrem, pak je super.
Já jsem do něj šla hlavně proto, že houpe a to většina kočárků neumí. Měla jsem i hlubokou korbičku a protože mám miniaturní miminko, vydržela v ní skoro 9 měsíců. Ale normálně velké dítě by se tam asi tak dlouho nevešlo. Se sporťákem už jezdíme skoro rok a jsem spokojená. Vím, že je pohodlný na sezení i na spaní. Nemá přehzovací rukojeť, ale dá se na podvozek na:,–(it oběma směry, takže se s tím vystačí, i když to není tak snadné, jako přehodit rukojeť.
Ale nejlepší je, jak se s ním krásně a snadno jezdí. To prostě nemá chybu.
Takže já říkám, že jsem maximálně spokojená. Jen mohl být levnější. ![]()
Kdybys chtěla vědět něco konkrétního, napiš.
Ali
No mne se taky moc libil, ale odradila mne jeho vaha. Pak se mi libili jeste Jane, ty jsou sice lehke, ale zas mne odradila „poruchovost“ u sousedky (padajici brzda, vibrujici kolecko a prodrzena bouda) a nemoznost otoceni sportovni korby. Nakonec vyhral Quinny a spokojenost nejvetsi. Kocarek mych snu je MUTSY. Tak treba na druhe…
Ahoj, my mame Icoo Platon4 a jsme moc spokojeni. Jezdim v terenu , ale i v meste. Kocar jsme kupovali hlavne kvuli super a jedinecnemu odpruzeni. Houpe jako klasicky kocar. Byli jsme s nim na horach , jeli po kamenech a mimco spinkalo protoze to s nim vubec nehazelo. Kocar je opravdu tezsi, ale ja to beru jako plus hlavne kvuli stabilite v terenu. Pravda je, ze s nim nejezdim MHD. Na to jsem poridila Maxi cosi city golfky, ale stejne je sama neutahnu a musi mi s nimi nekdo pomoc. Nas malej golfky nema rad. Kdyz s nim jedeme delsi dobu tak je rozmrzelej a uplakanej. Moc to s nim hazi take malo kdy v nich usne. Takze je moc nepouzivame. V Platonu je vysmatej a krasne spinka. Porucha zatim zadna. Krasne velike sedatko ve sportovni verzi. Vrele doporucuju!!! Nora
Ahoj, my mame I'Coo Platon trojkolku a sme velmi spokojni. Ako uz bolo napisane - ma uplne uzasne odpruzenie. Plus pri sportaku ide otocit korba oboma smermi, sedak je velmi priestranny, korbicka zateplena, potahove materialy velmi kvalitne… Do terenu je to podla mna uplne bezkonkurencny kocar. Je ale naozaj tazsi, a tak sme si kupili este golfky PP Pliko na nakupy a do mesta. A to je fakt dokonala kombinacia. ![]()
Inak na I'Coo cely komplet v starej kolekcii by mali mat teraz akciu na kocarky.com alebo handypraha.cz.