Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderNe,ne nehýbe se!Máš nový?Zkusila bych prodejnu nebo Libfin,fakt nevím,ale musí to být takle,já sedačku pořád točím,nehýbe se mi ani jedním směrem!
Leni- fusak mám- Lodger bunker- bez té vnitřní vložky je jako jarní a -Mutsy- ten je úplně jarní,malá je zmrzlá,tak teď po ránu dávám oba a v poledne Lodger vyndavám,ale i když má oba,tak má ráno zmrzlé ručičky ![]()
Zmrzko já mám urbana a tam to musí být mezi tyčkama a sedačka se nehýbe.jak je to u těch ostatních nevím
![]()
Leníku jarní fusaky pěkný.myslela sem,že vystačíme s dekou,ale když sem na ně tak koukala ![]()
Ale jak říkáš…ta cena ![]()
Enny holčičku máš fakt šikovnou
.Nám,matkám lenochů,nezbývá než závidět
![]()
Tak už mám doma podvozek i hlubokou korbu
a řeším tašku ![]()
Holky máte některá na mutsy tašku Emitex? Rozhoduju se mezi zipovým zapínáním a zapínáním na cvoček. ![]()
Nevadí ta taška při chůzi? Díky
Enny taky jsem koupila papučky se žirafou, ale když utíká po čtyřech tak se mu v tom špatně capá, ale když už docape k nábytku tak se mu zase líp chodí, pak aby si člověk vybral… ale možná budou ty boty lepší až se rozchodí…
Pate- na zimu jsem koupila aesthetic starší, teda pro mne jako nový za 500,– někdy se to dá, o tom jarním pochybuji, je to novinka, dělá to i emitex nebo ivemababy…
Renco - já mám od emitexu univak - ted ho mám na mutsyně, jinak je to spíše na golfky. Otočila jsem prcka už po směru, tak se s ním jede dobře.
Pate mám ty háky přidělané těsně pod tím válečkem jak se skládá kočár, ale tak aby mu nezavazeli. Mám je docela vyšlapané takže s němi mohu posouvat nahoru a dolů.
A když ho složím tak se těsně minou s osou u kol a pěkně se zacvakne a hotovo.
Doufám že jsem to dobře popsala, podívám se jestli nemám někde foto.
Monika
Ahoj holky, tak mi včera volali z Baby parku, že dorazila moje objednávka na prodejnu a že si můžeme pro kočárek přijet
Objednali jsme 4rider, hl. korbu active champagne, sportovní sedačku ve stejné barvě, nákupní koš a fusak.
Chci se zepat, ikdyž to tu už bylo řečeno, ale na hl. korbu mám vzít origoš pláštěnku nebo koupit univerzální od Emitexu???? A na sporťák potom jak s pláštěnkou?
Moc děkuji za odpověď.
Na hlubokou nevím,na sporťák mám originální a je supéééééér
,kdyžtak večer dám nějakou fotku ![]()
Enny, díky. Asi koupím i na hlubokou tu origoš, stojí 270 Kč, což není tak moc. Nevím sice, kolik stojí emitexová, ale asi to zas tak velký rozdíl nebude. Ovšem za tu pláštěnku na sporták - to je pálka!
Ahoj, zdravím všechny milovnice „Mutsýnek“.
Jedu v sobotu do Baby Parku kupovat sportovní nástavbu na 4rider. Mají tam celý sortiment na prodejně nebo se to vybírá ze vzorníku? Vybrala jsem si Cargo New Black, nebo Anthracite, bojím se ale že to bude tmavé. ![]()
Moni nasadila aem háky těsně pod válec a stejně mi to při skládání překáží
.Kdybys našla foto budu vděčná
Flair-plaštěnku na sporťák určo origoš.je úžasná ![]()
Dajina-gratuluju k Mutsýkovi.ať dobře vybereš ![]()
Enny-Bellinka je od jakého jména?Jinak nádherná fotečka ![]()
Dajino - tak na Zličíně kompletní sortiment nemají. Mají vzorkovník, ze kterého si vybíráš. My vybírali na Zličíně - byli moc ochotní - vzali nás i do skladu a ukázali Mutsíky, co měli na objednávku. Takže jsem viděla Cargo New Black - je černý jako uhel, uvnitř světle šedý. Takové-ty cuflíky na něm byli v jahodové barvě. Jinak Anthracite neměli - pokud se nepletu, byl v loňské kolekci. Letošní kolekce má Cargo New Grey - ta je taková hodně zvláštní - na vzorku se jedná o jakoby složené čárky (nebo čtverečky), cuflíky jsou tyrkysové. Byla jsem z něj nadšená, takže New Grey už je objednaný
.
Díky moc, New Grey měla známa na korbičce hlubokého kočárku a je moc pěkný. Jelikož u nás nikdo kromě mě a té známé nemá Mutsýka, tak nemám představu jak v reálu vypadají. Mě už malá vyrůstá z korbičky a potřebuji sporťák a v těch barvách fakt plavu. Černá je elegantní, tak uvidím.
Pate Zkusím sem dát tu fotku doufám že to půjde aspoň malinko vidět.