Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Riderjoooo zelenej zakazal tak si vzala modrej jooo
a jeste mi reknete jak velky dite se vam tam vleze…jakoze do kdy…a jak moc dobre se to da slozit?
pac sportak co mame ted je terez na fest…nevim na koho ty kocary vyrabi
Ahoj holky.
Krásné barvičky tu ukazujete;-) ČLověka až mrzí, že má jen jednu:-) I když, musím se pochlubit, máme nový sporťáček v barvě cargo Kaki 2010 a jsem nadšená
![]()
taky dobre…tak sem obema holcinam napsala at mi napisou co muzou…a uvidime ![]()
Tak paráda!Hlavně se ozvi!!!!No už si naše,tady se kecá denně!
![]()
ale jeste jste mi nerekly jak dobre se da slozit..a jestli se mi tam terezka vleze dokavad bude potrebovat kocat ![]()
Já mám teda 4 rider,ale sedačka je stejná a vleze se tam určitě!Skládání chce cvik,ale je docela dobře skladnej!
![]()
Složíš ho „na placku“, popřípadě odděláš kola. Mi teda připadá velký, ale vadí mi boudička, skládá se dovnitř, když chci prcka posadit tak mi tam ten sklad překáží, když ho dávám do golfek tak má ten sklad daleko nad sebou. Ale spousta lidí už s velkýma dětma jezdí bez boudičky.
Leni já mám asi fakt mini dítě po mě ![]()
Ale fakt,že já mám 4 rider,ten má menší kola na to skládání ![]()
No,lae třeba na denní tahání do tramvaje to není,ty jo stačilo jednou,kdybych měla jezdit častejc,tak si musim koupit golfky ![]()
Mikitaa zadej si do vyhledavače ** Meet Mutsy** a tam ti to vše ukážou akorát to není UR.
Monika
Monili píše:
Mikitaa zadej si do vyhledavače ** Meet Mutsy** a tam ti to vše ukážou akorát to není UR.
Monika
diiiik
a jeste dotaz..pasuje na to autosedacka MC cabrio?
Pasuje, musíš dokoupit adaptéry, ale dají se koupit i starší, taky neví co by chtěli za kousek plastu!!!! ![]()
dobrý večer všem Mutsařkám, včera jsem se stala také majitelkou tohoto kočáru a mám na Vás prosbu, mohl by mi někdo vyfotit podvozek UR s nákupním košíkem bez korby a nástavby? Kosík je sice úžasnej, ale naprosto netušíme jak ho tam nandat
přijde mi, jako kdyby byl „naruby“
moc děkuji
![]()
ahojte holky
tak som sa zalubila do kocarku mutsy
akurat sa neviem rozhodnut ci UR alebo 4rider, prosim vas ktory je lepsi na teren aj do lesika na nie uplne spevnenu cestu aj do mesta? sice sme z prahy ale obcas vybehneme na prechadzku na brdy alebo pri ceste na slovensko, to su vsetko lesne cesticky.. diky moc za radu, pripadne mate niekto skusenost s pouzivanim pre dve deti? chceli by sme aby sme mali este jedno dieta tak priblizne s odstupom na dva roky od nicolky takze budeme potrebovat vozit obe deti tak ma zaujima ci sa tam da dat naraz jeden sportak a jedna korbicka pre miminko
nasla som fotky len s dvomi sportakmi
diky ![]()