Peg Perego

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
327
27.2.06 12:11

Peg Perego

Ahoj maminky,
chtěla jsem se zeptat, zda máte některá podvozek ke kočárku Peg Perego CARAVEL MT PL22. Já mám podvozel CLASSE4 a musím říct, že přestože se velmi lehce ovládá, mám pocit, že je velmi uvolněný do stran. Bohužel je spojen nýty, které se nedají nijak dotáhnout. Taky kolečka se mi zdají dost volná. Zatím s tím nebyly žádné problémy, ale jsem z toho lehce nervozní při delší procházce bez partnera. Proto uvažuji o tomto druhém podvozku.
Díky. Věra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
327
27.2.06 12:13

Jejda, teď koukám, že jsem to chtěla šoupnout do kočárků a nějak jsem se netrefila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
27.2.06 12:28

Ahoj,

já mám podvozek Velo GM PL41, a ten se taky hodně kýve do stran, ale myslím, že to není na závadu. Já jsem s ním velmi spokojená. Až na to že se mi už malý do kočárku nevejde :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
27.2.06 19:23

Jity,
ty máš ten podvozek s nafukovacíma kolečkama. Ten se mi líbil, ale k naší korbičce se nehodil. Máme YOUNG. Taky jsem zvědavá jak dlouho se ještě vlezem, ale když bude nejhůř nahodíme sportovní sedačku. Hlavně se nerozpadnout. Taky ti vrzaly kolečka. My zjistili, že vržou v mraze, když je teplo tak jedem úplně tiše. Asi nějak pracují ty plasty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí