Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj maminky,
chtěla jsem se zeptat, zda máte některá podvozek ke kočárku Peg Perego CARAVEL MT PL22. Já mám podvozel CLASSE4 a musím říct, že přestože se velmi lehce ovládá, mám pocit, že je velmi uvolněný do stran. Bohužel je spojen nýty, které se nedají nijak dotáhnout. Taky kolečka se mi zdají dost volná. Zatím s tím nebyly žádné problémy, ale jsem z toho lehce nervozní při delší procházce bez partnera. Proto uvažuji o tomto druhém podvozku.
Díky. Věra
Jejda, teď koukám, že jsem to chtěla šoupnout do kočárků a nějak jsem se netrefila.
Ahoj,
já mám podvozek Velo GM PL41, a ten se taky hodně kýve do stran, ale myslím, že to není na závadu. Já jsem s ním velmi spokojená. Až na to že se mi už malý do kočárku nevejde ![]()
Jity,
ty máš ten podvozek s nafukovacíma kolečkama. Ten se mi líbil, ale k naší korbičce se nehodil. Máme YOUNG. Taky jsem zvědavá jak dlouho se ještě vlezem, ale když bude nejhůř nahodíme sportovní sedačku. Hlavně se nerozpadnout. Taky ti vrzaly kolečka. My zjistili, že vržou v mraze, když je teplo tak jedem úplně tiše. Asi nějak pracují ty plasty.