Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojte maminky!
Sháním na jaro nejaký sporťáček - trojkolku! Strašně po ní toužím
máme sice trojkombinaci ( čtyřkolku), ale …však to znáte
Tak bych chtěla poradit jestli máte nějaké zkušenosti a jestli byste mi mohly nějaký doporučit - má to jen jeden háček, potřebuji aby byl za hoooodně rozumnu cenu cca do 4 tisíc ![]()
Zatím pa
ahojky,chtěla sem ti doporučit,ale jsi hoooodně limitovaná cenou.nevím zda by v takovém případě byla i ta kvalita?!? viděla jsem hauck roadster,ale je to takový lagric,tak jen od něj tě odradím.Kdybych tedy mohla radit,tak v této cenové relaci ti doporučím koupit z druhé ruky a to nějakou tříkolku od ABC design,jsou kvalitní(určitě se najde někdo kdo nebude souhlasit)ale já ji měla a byla jsem spokojená.
Ahojky, já jsem právě měla vyhlídlí ten Roadster a moc se mi líbil , ale bohužel jen na obrázku, v reálu je to úplně něco jiného
Zkouším oukat po inzerátech, ale teď je taková strašná spousta kočárků, že se v tom neorientuju , tak si nechám poradit. Děkuju
A já Roadster SL měla a byla jsem s ním moooc spokojená
Co nevyhovuje jednomu,může vyhovovat druhému.Tak nehaňte pokud jste nevyzkoušely ![]()
Gabule
Ahojky,
taky shanim trojkolku, a protoze uz asi mesic sedim na internetu a nedelam nic jineho nez koukam po kocarkach
tak si myslim, ze uz mam docela prehled.
Bohuzel ja osobne bych ti v teto cene nedoporucila zadnou trojkolku. Jak uz tady psaly holky, tak max. z druhe ruky a i tam si myslim, ze 4000 je celkem malo.
Me se libi High trek od Bebe comfort a Quinny free style. Myslim, si ale ze Quinny je strasne uzkej kocarek pro mimi. Ale to zalezi jakeho cvalika mas. Oba tyto kocarky stoji pres 10 000Kc. Dokonce igh trek 15 000. ALe oba maji otocne aretovaci kolecko a HLAVNE korbicku muzes nastavit po smeru a proti smeru jizdy. To je podle me strasne dulezite. Na mimi tolik nefouka v zime a v lete nesviti slunicko.
Tak dobre vyber a preji hodne stesti.
Já jsem ta co nesouhlasím s kvalitou ABC design.Neříkám prvního půl rroku uplná pohoda ale jakej je teď po roce?Hrůza.....nevím jestli do tis. bude nějaká kvalitní trojkolka. Snad na www.mimibazar.cz z druhé ruky třeba Quinny.Nějakej starší model tam snad za ty peníze seženeš.
Mam tu v komore sportak-trojkolku Quinny slozeny a klidne ho prodam, vcetne origos plastenky a univerzalniho nanozniku Emitex. Barva je vinovo, seda s cernym lemovanim a pouzivan byl necelych 8 mesicu, pak sla dcera do golfek. Je ve velmi dobrem stavu. Jsme z Prahy, kdyby si mela zajem - posli mailika na hv1@post.cz
ach jo - zase mi blbne prihlasovani, takze to bylo ode mne - Hanka1
Ahojte,
tak já musím reagovat… Máme ABC Design a jsem NAPROSTO SPOKOJENA a neměnila bych !
Je super !
Ale je fakt, že na špatný kousek můžeš narazit u jakékoliv značky …
Peťula + Pavlík 9měs