Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1950
26.4.10 15:49

Enny děkuju moc, jsi moje záchrana :kytka: :potlesk: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
26.4.10 16:12

Košík super, už to vidím, nahoře ve velkém babyprogram, dole v placatém zooprogram....... :palec:
Můj manžel je na funseat psychicky připraven, navnadila jsem ho na motorkářský sraz kam chodíme každý rok… :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
26.4.10 19:23
LeníkDOMO píše:
Košík super, už to vidím, nahoře ve velkém babyprogram, dole v placatém zooprogram....... :palec:
Můj manžel je na funseat psychicky připraven, navnadila jsem ho na motorkářský sraz kam chodíme každý rok… :huban:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
No jasně na motorkářskej sraz je to nutný!!!! :pankac: :pankac: A na procházky se psem taky- nešpiní se tak! :dance: 8-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
26.4.10 20:18

Bébka prosím , prosím za jak dlouho jsi dostala to zboží s Ája shopu. Když jsem se jich ptala jestli mají zboží na skladě, tak odepsali že ne, ale že zboží mají u dodavatele, tak by to mohlo být do týdne, a pořád se nic neděje :think:. Objednala jsem to, zaplatila a žádné zprávy od nich,vůbec nic, jenom čekání. Docela jsem z toho nervozní :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
27.4.10 19:12
Monili píše:
Bébka prosím , prosím za jak dlouho jsi dostala to zboží s Ája shopu. Když jsem se jich ptala jestli mají zboží na skladě, tak odepsali že ne, ale že zboží mají u dodavatele, tak by to mohlo být do týdne, a pořád se nic neděje :think:. Objednala jsem to, zaplatila a žádné zprávy od nich,vůbec nic, jenom čekání. Docela jsem z toho nervozní :nevim: .

No, myslím, že tak 20 dní to trvalo, než jsem si to vyzvedla na poště. Neměli to skladem. Psali jen mail, že objednávka přijata, pak že odeslána, mezi tím nic. Ale kdyžtak si tam zavolej nebo napiš email. Ale nebála bych se. Kamarádka tam taky objednávala a platila předem a přišlo :-) Držím palečky!!

Já taky čekám už nedočkavě na Mutsíka z Babyparku, měl bejt v půlce dubna a bude až začátkem května :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
27.4.10 19:27

Bébka teď právě jsem jim psal e-mail, tak jsem zvědavá jestli se ozvou . Jestli 20 dní tak to ještě mají čas, teprve je to týden. Ale že nedají vědět jestli jim přišli peníze, mě docela znervozňuje.
Přesto děkuji za info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
27.4.10 20:00

ahooj..tak uz ho maaaam..parada .. spokojenost..jen trochu bojuju s brzdou a tim zacvakavacem kloubu ale snad to vychytam… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
27.4.10 20:30

No paráda-a holky jaký budete mít barvičky???? :nevim: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
27.4.10 21:16

Já čekám na Active Coffee, UR :dance:
Ještě jsem přemejšlela nad Cargo Grey, a pak ta Khaki. Myslím, že to pro Kopíka bude krásnej bourák :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
27.4.10 21:20

Určitě :huban: :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
27.4.10 22:50

ja mam takovou bordooo barvicku…taky moc pekna :) holky brzda jde zacvaknout jen kdyz ty kola jsou rovne asi ze…???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
27.4.10 23:05

holky prosim vas kupoval niekto mutsy len sportak? ma ta sedacka len slnecnu striecku alebo aj taku poriadnu ako korbicka, pripadne da sa ta poriadna strieska dokupit ? :nevim:

diky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
781
28.4.10 07:45

Mikita, já brzdu zacvakávám kdykoliv, na kola přitom nekoukám… :nevim:

Pata, normální sporťák má klasickou boudičku, jen na fotkách e-shopů to vypadá, že ne :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
28.4.10 11:08

tak brzda je namazana a uz funguje…ale ten zackavac na kloub jaksi asi nefunguje uplne jak by mel
nekdy je to zacvaknuty a jindy i kdyz tu packu mam cvaklou si to vesele zataci :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
28.4.10 11:27

Miki dotáhni ze spod matku, mi se uvolnila a zatáčelo to pořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí