Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderTen nánožník je takový nepraktický. Mám za to, že těch úchytů je více typů. Ale já to chytala někde těsně pod tím kloubem na boud. Už je to nějaký ten rok. Ale prostě celý ten nánožník je takový divný.
@cverunka Právě, že mi tam nějak nesedí, tak beru pláštěnku a naštěstí mám nepromokavý fusak. Prý se uchycuje na magnetek, ale at jezdím jak chci, tak tím cvočkem ten magnet nenacházím
![]()
Já tam měla takový látkový prožek a ten jsem zapínala asi kolem nosné tyčky. Jinak mi to nešlo. ![]()
@cverunka Aha, tak ten já nemám jak rozdělat, tak mi tam budto chybí ta druhá část, nebo nevím
kolem se dává na 4rider, ne? Tak je to i na Igo? No spíš ho asi prodám, nemám na něj nějak nervy
a pláštěnka to bude jistit.
@cverunka píše:
Já měla Urban Rider
a nebyly u Urbana na stříšce takové háky, za které se to zaháklo? Se teď nepodívám, půjčila jsem ho ![]()
@mooch píše:
a nebyly u Urbana na stříšce takové háky, za které se to zaháklo? Se teď nepodívám, půjčila jsem ho
Já tam háčky neměla, třeba jich také bylo více typů. Já potkávám i rozdílné korbičky…
Ahoj holky, neměla z vás některá problém s nevyváženým předním kolečkem? Koupili jsme po známých 4rider a levé přední kolečko na cestě vůbec nesedí a pořád se protáčí a zároveň kočár dost houpe. Díky.
@Dupacka píše:
Ahoj holky, neměla z vás některá problém s nevyváženým předním kolečkem? Koupili jsme po známých 4rider a levé přední kolečko na cestě vůbec nesedí a pořád se protáčí a zároveň kočár dost houpe. Díky.
Ahoj,
jak je kočárek starý? Resila jsi s původním majitelem, zda mu to dělalo? Jinak já jsem s tímto problém neměla, tak nedokážu posoudit, nebo poradit jak na to. Maximálně si zavolat do servisu zn Mutsy - bývají moc ochotní. Já sice mám kočárek v záruce, ale i tak bez problémů - u kočárků bez záruky, už se ta oprava pak akorát platí, no…
Holky pěkně prosím - rozebírala jste některá kočárek Mutsy Nexo?
Má mi přijít nové madlo + stříška. Madlo si myslím, že problém nebude - to jsou dva šroubky, ale stříška?
![]()
Nechce se mi být bez kočáru a dávat jim ho na reklamaci - i když bych dostala náhradní, ale je to na den. …