Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider@ifetka123 řešila jsem stejný problém a koupila na inzerát druhý podvozek 4 Rider (za 1000,–) a ve městě jezdím s ním, do lesa a na hory máme UR. Naprostá spokojenost ![]()
No tak ty nákupní kolečka jsou fakt jen do interiéru. Zkus přeskládat nákup víc dopředu a nebo koupit ten 4 rider
Ta zacvakávající se aretace to je nějaká vada. Myslím, že se tu o tom dost psalo, prohledej si diskusi, jestli s tím někdo uspěl na reklamaci, myslím, že jo nebo se to dá opravit, líp dotáhnout apod.
@Mafina5
Díky, mrknu na to. Stejně jsem chtěla „to“ alespoň promazat nebo tak něco…
Čau kočky, používala jsem Mutsy Transporter a mám tu na prodej zimní šedý fusak a černý nánožník. Neměla byste některá zájem?:-)
@gabik19 píše: Čau , používala jsem Mutsy Transporter a mám tu na prodej zimní šedý fusak a černý nánožník. Neměla byste některá zájem?:-)
Ahoj, já mám raider. Fusak bych potřebovala, pošleš foto a cenu? Děkuji
@3R Ahoj, nevím, zda bude pasovat na raider (kdyžtak poměřím). Zde je odkaz https://www.sbazar.cz/…-zimni-fusak .
@gabžeik19 píše:
@3R Ahoj, nevím, zda bude pasovat na raider (kdyžtak poměřím). Zde je odkaz https://www.sbazar.cz/…-zimni-fusak .
Hm, vypadá to, že to asi nebude sedět, ale zkus mi když tak poslat rozměry. Děkuji
@3R Délka 90 cm, šířka nahoře 56 cm, šířka dole 44 cm, délka předního dílu 64 cm.
Ahoj holky, moc prosím o radu. Mám kočárek Mutsy 4 rider, už starší (to je snad jedno) a teď bych k němu potrebovala stupatko pro dceru (26 měsíců). Co nevidět se mi narodí mimco a minimálně stupatko potřebovat budu, jinak se s ni nikam nedostanu.
Jaké stupatko k tomuto kočárku používáte? A jste spokojené? Já původně myslela, ze půjdu do toho originálu od Mutsy, ale nekde jsem se docela, ze se nedá zvednout jako ty jiné a stále teda jede po zemi, což se mi zda dost neprakticke. Je to pravda?
Ahoj holky oživuji diskusi, potřebovala bych poradit, jestli pasuje korbička joey na podvozek 3 rider? Děkuji ![]()
Jestli to je ta plastová, tak ta by měla jít na všechny ridery
Prosím kde na konstrukci uchytit originál nánožník u sportáku? Děkuji