Kočárek Mutsy

• Fotoalbum (591)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9025
28.3.15 08:57

@mooch tak to podražili :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
28.3.15 10:10

No za tuhle cenu to bylo tusim i v dobe, kdy jsem ho porizovala, coz bude 5let. Teda jestli si to dobre pamatuju. Info z teto diskuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
28.3.15 20:48

@mooch no já se naposledy ptala před osmi lety :mrgreen: Máme hodně starý kočárek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
28.3.15 22:15

Tak to joo, to od te doby podrazili :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
4.4.15 12:09

Ahoj..zdravim ve spolek opet po peti letech…koukam ze uz to tu tak nefrci…ale treba mi pomuzete…vybiram opet kocar (uz jsem jedni diskuzi zalozila…ale kdyz ja porad nevim :mrgreen: )…samozrejme mutsy UR patri mezi horky favority…ale zas si rikam ze bych zkusila neco jinyho…a vy mutsykarky budete mit podobny vkus a pochopeni :-D ted jsem napr. narazila v nejake stare diskuzi na prispevek mooch na I´COO - vypada taky luxusne..uvazuju i nad bebecar stylo AT - proste a dobre asi jsem uchyl na 4 velky nafukovaci kola ve stejne ose s nataceci napravou :-) u mutsy mam trochu problem s hlubokou korbou (prisla mi strasne spatne uchycena na podvozku), kdyz se vam bude chtit napiste sve zkusenosti ci dalsi tipy na podobne kocary…dekuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
5.4.15 20:43

AHoj, já tedy už další kočárek pořizovat nebudu, ale zrovna nedávno vybírala neteřinka a tak jsem se tím zase trochu probírala a z těch moderních kočárků mě tedy docela zaujal Babay Jogger City Elite, Easywalker Mosey, Bumbleride Indie 4+,iCandy Peach Jogger, mammas and papas sola city, Bugaboo cameleon, Quax Xoon.Ale vybíralajsem jen unetu a jen podledesignu. Myslím, že ty tři poslední mají púolohovánísporťáku jen naklápěním sedačky a to je nesymsl… takže spíše jen designové tipy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
10.5.15 07:58

Ahoj holky, zvažuji koupi nastavby na mustsy urbana fun seat, měla jste některá? Využila jste? Manžel myslí, že je to zbytečná investice, mám možnost ho mít za 850,–Kč. Co myslíte, mám pořídit nebo to budou vyhozené peníze? Díky za názory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
10.5.15 22:47

@bamarket mam, deti se o nej perou :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
11.5.15 07:40

@mooch tak to ráda slyším :) koupím ho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
11.5.15 09:31

@bamarket za tu cenu určitě. Malá mi už do kočárku moc nechce, ale jak potká v garáži funseat, tak otravuje, že chce jezdit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1925
16.6.15 12:20

Zdravím, koupila jsem v bazaru ojetý mutsy sporťák joey a pořád ve spoustě věcí tápu. Prosím, poradíte mi tady? Budu vděčná.

1. Doufám, že jej skládám dobře, když přitahuji tlačítko a zároveň mám rukojeť úplně nejníž…stejně mi to nejde a nejde složit. Dělám to blbě?

S nástavbou otočenou proti směru nejde složit úplně?

1. nákupní koš bych si chtěla pořídit. Potřebuji k tomu nějaké speciální adaptéry na uchycení toho koše?
  1. lze nějak prodloužit stříšku či případně jakou sluneční clonu koupit?

Budu moc ráda, když poradíte. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
16.6.15 12:23

@Berenika22

• pritahujes tlacitko a tlacis ve smeru rukojeti, ne smerem k zemi
  • se sportakem proti smeru nejde slozit.
  • Kos ma uchyty, prodava se to dohromady.
  • Mela jsem nejakou univerzalni slunecni clonu.
  • Citovat
  • Upravit
1925
16.6.15 12:35

@Any11 aha, ne směrem k zemi Já to furt rvala a tlačila směrem k zemi…no, jestli se mi to povede napoprvé, tak budu ráda. Jinak s tím budu zas lomcovat :oops:
Koš díky, tak to koupím! Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2584
16.6.15 13:01

@Berenika22 Mně to skládání taky nešlo, úplně jsem vždycky tekla, takže ho budu reklamovat, taky s tím vždycky lomcuju a složí se tak napodesátý, což mi u půl roku starého kočáru nepřijde moc OK…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
16.6.15 16:14

S tím skládáním jsem na začátku měla taky problém, ale našla jsem si způsob, jak ho složit vždy napoprvé - rukojeť stáhnu úplně dolu, na levé straně si podvozek přidržím na černé části (kde se zatahuje rukojeť), přišlápnu si podvozek a zatlačím do rukejeti více k pravé straně (jako bych do něj tlačila na křivo) a jde to hned, nevím, jestli to je pochopitelné, ale tímhle způsobem mi to jde vždy hned a bez obtíží. Clonu mám emitex :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí