Kočárek Mutsy

• Fotoalbum (591)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1390
24.2.16 16:31

Ahojky,
prodávám letní stříšku ke kočárku mutsy4rider, barva cargo grey ve výborném stavu
mutsy fun seat ve výborném stavu a adaptéry na sedačku maxi cosi.
Cena dohodou:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1103
4.3.16 12:40

Ahoj holky, měla bych dotaz máme kočárek Mutsy Evo a chci k němu pořídit stoupátko pro staršího syna. Vyrábí se nějaké přímo na Mutsy nebo stačí nějaký univerzál? Díky Verča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
12.5.16 20:10

MUTSY 4Rider Single Spoke Next

Dobrý večer :mavam:

právě řešíme koupi kočárku. Sháníme něco vhodného na malé město - horší chodníky, najíždění na obrubníky atd. Zároveň, aby zvládl alespoň přiměřený terén - přejezd po louce, polní cesta… Jsme velmi limitování šířkou výtahu ( těch 63 cm je asi max.) + by jsme chtěli něco skladnějšího do auta.

Do oka mi padl tento : MUTSY 4Rider Single Spoke Next

http://www.ondalek.cz/…-luzkem-akce?…

Přiznám se, že i trochu kvůli ceně - říkali jsme si tak do 12 000 Kč za dvojkombinaci max. Bazarový nechceme, kvůli velmi špatným zkušenostem z koupí kočárku na první dítě.
Máte někdo zkušenost konkrétně s tímto kočárkem?
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
12.5.16 20:29

Konkretne s tímhle ne, ale mam mutsy evo, který mi přijde, že má pevnější stabilnější konstrukci (muj subjektivní dojem). Jsem s nim naprosto spokojena. Mutsy jsou kvalitní kočárky a přitom cenove dostupne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
12.5.16 20:31

Možná se mi to jen zdá, ale podle obrázku bych řekla, že má snad ještě menší košík než evo… velikost košíku je jedna z věcí, ktera je na kočárku mínus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
12.5.16 21:28

Mám klasickou 4kolku (urban rider) s přídavný košem a naprostá spokojenost, hlavně do terénu, louka les, kameny…Koupili jsme druhý bazarový na chalupu abychom ušetřili místo v autě když jedeme na víkendy. Uvažovala jsem o podvozku, který uvádíš že bychom ho pořídili domů, ale bylo mi řečeno, že je vhodný do města na chodníky a pevné cesty, jen do nenáročného terénu…jinak je určitě skladnější do auta, nevím jestli se také tak hezky houpe jako urban rider, což beru jako další plus tohoto kočárku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
12.5.16 21:39

Ja mam taky Mutsy Evo a je vynikající :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
23.5.16 08:29

Maminky, potřebovala bych se optat…máme mutsy evo a koukám po pláštěnce na sportovní nástavbu ;-) Chtěla bych vědět jestli tam dobře sedí, i když je tam v zimě nánožník ;-)
Když koukám na fotky, tak je všude bez nánožníku a mám strach, aby se tam vešel?? ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
23.5.16 09:35

Ahoj maminky, konecne jsem se překonala a nafotila cely nas Mutsy komplet a prodavam - nevite o nekom, kdo by chtěl komplet Mutsy 4Rider v cerne barve? Inzerat mam i tady na emiminu, snad to nevadi, ze se ptam i tady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2189
12.6.16 14:51

Ahoj holky, muzete mi prosim poradit jestli nekde sezenu rukojet na mutsy urban rider. Jde mi o tu kozenku s tim molitanem, cely se mi to rozpadlo a nevim co s tim. Nebo jestli mate napad co misto toho.moc dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
13.6.16 13:14

@Andrejka27 a Libfin už nefunguje? Jestli ne, nachala bych to obšít někde, kde obšívají volanty nebo u čalouníka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
8.7.16 23:00

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, mám mutsy UR, dají se sehnat dopředu otočná kolečka? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
9.7.16 11:55

@ifetka123 jestli myslíš ta malá nákupní, tak jo, ty bývaly - zkus zavolat do Libfinu nebo koukni po bazarech. A jestli nemyslíš ta nákupní, tak víš, že se zatáčí zadníma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
9.7.16 20:48

@mooch
Jj, vím :) jen jak tam mám koš a v něm věci, tak se mi pořád zacvákává páčka na aretování… Tak proto se ptám na jiná kolečka. Máme nyní druhého prcka a aretaci bych fakt využila :-) v jedné ruce držím staršího a v druhé ruce kočár… To jen na vysvětlení :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7372
10.7.16 11:58

Mám tu červený nánožník. Nechce někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie