Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderAhojky,
prodávám letní stříšku ke kočárku mutsy4rider, barva cargo grey ve výborném stavu
mutsy fun seat ve výborném stavu a adaptéry na sedačku maxi cosi.
Cena dohodou:-))
Ahoj holky, měla bych dotaz máme kočárek Mutsy Evo a chci k němu pořídit stoupátko pro staršího syna. Vyrábí se nějaké přímo na Mutsy nebo stačí nějaký univerzál? Díky Verča
Dobrý večer ![]()
právě řešíme koupi kočárku. Sháníme něco vhodného na malé město - horší chodníky, najíždění na obrubníky atd. Zároveň, aby zvládl alespoň přiměřený terén - přejezd po louce, polní cesta… Jsme velmi limitování šířkou výtahu ( těch 63 cm je asi max.) + by jsme chtěli něco skladnějšího do auta.
Do oka mi padl tento : MUTSY 4Rider Single Spoke Next
http://www.ondalek.cz/…-luzkem-akce?…
Přiznám se, že i trochu kvůli ceně - říkali jsme si tak do 12 000 Kč za dvojkombinaci max. Bazarový nechceme, kvůli velmi špatným zkušenostem z koupí kočárku na první dítě.
Máte někdo zkušenost konkrétně s tímto kočárkem?
Díky
Konkretne s tímhle ne, ale mam mutsy evo, který mi přijde, že má pevnější stabilnější konstrukci (muj subjektivní dojem). Jsem s nim naprosto spokojena. Mutsy jsou kvalitní kočárky a přitom cenove dostupne.
Možná se mi to jen zdá, ale podle obrázku bych řekla, že má snad ještě menší košík než evo… velikost košíku je jedna z věcí, ktera je na kočárku mínus.
Mám klasickou 4kolku (urban rider) s přídavný košem a naprostá spokojenost, hlavně do terénu, louka les, kameny…Koupili jsme druhý bazarový na chalupu abychom ušetřili místo v autě když jedeme na víkendy. Uvažovala jsem o podvozku, který uvádíš že bychom ho pořídili domů, ale bylo mi řečeno, že je vhodný do města na chodníky a pevné cesty, jen do nenáročného terénu…jinak je určitě skladnější do auta, nevím jestli se také tak hezky houpe jako urban rider, což beru jako další plus tohoto kočárku.
Maminky, potřebovala bych se optat…máme mutsy evo a koukám po pláštěnce na sportovní nástavbu
Chtěla bych vědět jestli tam dobře sedí, i když je tam v zimě nánožník ![]()
Když koukám na fotky, tak je všude bez nánožníku a mám strach, aby se tam vešel?? ![]()
Ahoj maminky, konecne jsem se překonala a nafotila cely nas Mutsy komplet a prodavam - nevite o nekom, kdo by chtěl komplet Mutsy 4Rider v cerne barve? Inzerat mam i tady na emiminu, snad to nevadi, ze se ptam i tady ![]()
Ahoj holky, muzete mi prosim poradit jestli nekde sezenu rukojet na mutsy urban rider. Jde mi o tu kozenku s tim molitanem, cely se mi to rozpadlo a nevim co s tim. Nebo jestli mate napad co misto toho.moc dekuji.
@Andrejka27 a Libfin už nefunguje? Jestli ne, nachala bych to obšít někde, kde obšívají volanty nebo u čalouníka.
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, mám mutsy UR, dají se sehnat dopředu otočná kolečka? Díky
@ifetka123 jestli myslíš ta malá nákupní, tak jo, ty bývaly - zkus zavolat do Libfinu nebo koukni po bazarech. A jestli nemyslíš ta nákupní, tak víš, že se zatáčí zadníma?
@mooch
Jj, vím
jen jak tam mám koš a v něm věci, tak se mi pořád zacvákává páčka na aretování… Tak proto se ptám na jiná kolečka. Máme nyní druhého prcka a aretaci bych fakt využila
v jedné ruce držím staršího a v druhé ruce kočár… To jen na vysvětlení ![]()