Kočárek Mutsy

• Fotoalbum (591)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
957
19.9.14 22:57

@Mafina5 dekuju za odpoved, uz jsem mela i chvilku a prisla jsem na to, jak hledat v diskuzi. Takze nemusim procitat vse…dekuji za pomoc. Nejsem jeste moc sbehla. :kytka: tak to asi svedci o tom, ze neni original na mutsy. Ja mam kocarek na zahrade a jsem treba na pul doma, takze ted tu zrovna lita vos, ze bych ji "bez "nemohla nechat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
19.9.14 23:24

@siamka7 diky omrknu to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
20.9.14 12:51
@Lililil píše:
@siamka7 diky omrknu to

může být natáhlá ta sítka pak i na sporták. má UV 50.je černá sítovaná a čtvrt je plná látka černá, že nesvítí do boudy nebo ji otočíš at nesvítí na nohy v létě, když má mimi holé :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
20.9.14 12:53

Hartan Sunline Plus je originálním řešením sluneční clony a síťky proti hmyzu na sportovní kočárek v jednom.

Pokud chcete Vaše dítko ochránit před silným sluncem, nebo hmyzem, doporučujeme právě tento produkt.
UV 50+ filtr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
26.9.14 16:07

@Lililil já to tu taky pročetla celé, ale máloco mi uvízlo v paměti. Síťku jsem používala univerzální, od hluboké korby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
26.9.14 16:45

@Tonyax Už jsem se naučila hledat v tématu. :mrgreen: Zatím jsem si koupila fusak od Altabebe, teď mi přišel, tak jsem ještě nezkoušela, jak bude sedět, ale vypadá dobře. Už mám na cestě další objednávku-vložku do sporťáku šitou od tady zmíněné paní a organizér na rukojeť, takže jsem zvědavá. Ušité to bylo tedy velmi rychle. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
26.9.14 17:06

@Lililil a organizér na rukojeť máš jaký? Já dokoupila zatím jen ten nákupní koš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
26.9.14 18:15

@Tonyax Organizér jsem si nechala také ušít od paní Darint. V barvě kočárku a napsala jsem, aby seděl na Mutsy.Dala mi vybrat ze dvou rozměrů, vzala jsem ten větší. Takže uvidím, až to přijde. Mohu ti pak nafotit s kočárkem, jak to bude vypadat.
Koupila jsi ten velký nákupní koš? Ten se mi moc líbí, jen asi bude lepší, až budeme jezdit po směru.
Skládání kočárku jsem zkoušela jak trdlo proti směru :lol: co mám korbičku a nešlo, pak jsem našla, že to nelze, ale ještě jsem ji neotočila, tak ani nevím, jak to budu umět.
Náožník jsem měla daný nejprve hodně dole a dřel mi o kolečka, takže jsem znova hledala, jak se tam správně dává-no mám to zachycené v místech těsně za kolečkem(kterým se polhuje),ale nevím, jestli je to správně. Každopádně už :mavam: nedře o kolečka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
26.9.14 21:49

@Lililil určitě nafoť :palec: Jj, ten velký koš, prý je s hlubokou korbou hůř přístupný. Tak uvidíme..
Jinak skládání kočárku i s korbičkou jde. Jsou tam zespodu na ní taková oka, za které se zatáhne a ona se sklopí.
A nánožník jsem taky upevňovala co nejvýš, myslím právě tak, jak popisuješ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
27.9.14 07:40

S hlubokou je kos přístupný dobre. Nejhůř je přístupný, kdyz je sportak protisměru :-)

• Citovat
  • Upravit
5352
27.9.14 11:08

Skládání s korbou jde jen u minima korbiček, spíše u těch starších, u těch nových ta oka, která přitáhneš z nějakého nepochopitelného důvodu přestali dělat. I když nevím, jak je to teď u těch nejnovějších, třeba vyslyšeli kritiku a vrátili se k tomu. Jinak pod korbou je koš docela dobře přístupný, já alespoň většinou košák používala tak, že jsem ho v obchodě sub¨ndala z háků, nakoupila do něj a pak i s nákupem zase pověsila pod kočárek, takže to bylo u korby dokonce vůbec nejpohodlnější. Pak proti směru jsem ho nevozila, ale proti směru jsme jezdili jen 2 měsíce a pak po směru je košík přístupný dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
4.10.14 16:59

@Anielka @Mafina5 aha, tak tím líp :palec: Jinak mám korbičku 8 let starou a tam ta oka ještě jsou. Překvapilo mě teda, že to přestali dělat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
4.10.14 17:07

@Tonyax Mám už doma několik dnů tu vložku a organizér, ještě jsem nestihla nafotit :oops: brzy udělám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
972
4.10.14 21:01

Holky nemate nekdo skejtik na prodej? Nebo aspon tip, ktery jde k podvozku Urban rider?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
4.10.14 22:13

Holky ja nabizim korbicku k mutsy urban rider, barva hneda. Koupila jsem cely set pouzity kvuli spprtaku a my ji vubec nevyuzijem. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí