Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderJeště dotaz. Pasuje na nový podvozek (Urban nebo 4-rider) stará korbička? (z roku 2006)
Zdravím.
Vím že se to tady už asi probíralo, ale jaké stupátka pasují ke kočárku Mutsy 4Rider? Originál stupátko Mutsy prý nic moc, že se kope do kolečka. Tak bych ráda jiné, ale vůbec nevím jaké. Díky za radu! ![]()
Holky já jsem slepá. Dočetla jsem se tady že se ten černý box pod 4R dá zakoupit na Libfin.Ale já to nevidím
popř. neprodáváte někdo?
Chci poprosit o radu, už to tady tedy někdo asi psal. On už se podvozek UrbanRider nevyrábí? Máme doma 4Rider, už po dvou dětech, teď čekáme další s kočárkem jsem spokojená, jen bude potřeba vyměnit podvozek, chtěla jsem po kladných recenzích UR, ale ráda bych si jízdu s ním někde vyzkoušela. Babypark zkrachoval nevíte, kde jinde nejlépe v Praze prodávají kočárky Mutsy v kamenných prodejnách, kde by se to dalo zkusit???
V prodejně toho moc nevyzkoušíš. Přece jen je to trochu jiná jízda a po pár minutách v obchodě bys mohla být zklamaná. Já třeba nebyla schopná s kočárkem najet zpět do řady mezi ostatní kočárky v obchodě a řekla jsem si, že tohle nikdy. No a nakonec jsem ho pořídila a byla jsem nadšená. Po jedné procházce jsem byla profík na řízení urbana
Zkus spíš tady najít nějakou maminku v Praze, která tě s sebou vezme na procházku a uvidíš, že po půlhodince jízdy si na to zvykneš ![]()
@Eliška113 nevyrábí, ale k dostání občas někde je. Já ho kdysi zkoušela v prodejně a neuchvátil mě, tak jsem vzala 4-ridera. Teď po něm znova pokukuju ![]()
Taky bych řekla, že je to o zvyku.
V prodejně po rovině kvalitu kočárku nepoznáte. my koupili Mutsy 4Rider light plastová kola v prodejně jsem si libovala a pak když jsem poprvé vyjeli na chodník s mimčem to házelo tak jsem museli pořídit nafukovací ty jsou o chlup lepší, ale už bych šla jen do odpruženého kočárku.
No spíš mi šlo jen o to jak se s tím zatáčí, když tomu zahýbají zadní kolečka. Jak jsem psala já mám 4Rider, ale rovnou s nafukovacími, tušila jsem že plastová kolečka budou na nic. A jsem s ním úplně naprosto spokojená, takže jinou značku kočárku rozhodně nechci
. Jen tím jak už je po 2 dětech, to chce opravdu vyměnit podvozek. Resp. on by to asi vydržel, ale já bych chtěla změnu
. Vzhledem k recenzím které jsem si tu přečetla, tak to asi prostě risknu a na Libfinu objednám podvozek UR a budu doufat, že se s tím naučím. ![]()
@Eliška113 já uvažuju úplně stejně
Ale nakonec nevím jestli 4-ridera za Urbana vyměním. S 4-riderem se mi jezdilo super. Ale taky je po dvou dětech..
S urbanem se určitě naučíš jezdit
Naučila se to i moje 70 letá trochu pomalejší tchýně
Jen prostě nebuď po prvních pár metrech zklamaná, že je to něco jiného, protože prostě ono to je něco jiného ![]()
Ok
a ještě se blbě jen pro jistotu zeptám, korbička i sportovní násada z 4Ridera jsou nacvaknout i na UR, že jo?
@A-lexa Melo by to tak byt.
On puvodni babypark byl mezinarodni spolecnost, neni jen tady v CR, ale jednatel pro babypark a libfin je stejny clovek. Kdo vlastni vlastne libfin nevim.