Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderAhoj mam korbicku a rada prodam. Je v top stavu jen adaptery sem prodala s kocarkem. Kontaktujte me prosim na rychla. radka@seznam.cz dekuji
@Ráďulka89 tys uz prodala I kocar, Jo? Jasmi jak ma moznost, tak zabere funseat a mimino musi do manducy
Jé, to my už tak rok a půl kočárek vůbec nepoužíváme. Ani si nedovedu představit, že by Štěpánek chtěl ještě jezdit
Ale on je tedy chodec, poprvé se mnou ušel čtyři kilometry po svých v necelých dvou letech ![]()
@mooch Tak že mám zájem
napíši ti do SZ moji mailovku, že by ta tvá kamarádka poslala foto atd. Děkujííííí ![]()
@Mafina5 Tak tvoje korbička bude nakonec i u nás
Dnes jsem poslala paní peníze, tak už se začínám těšit
Věřím, že mám na co
a snad budu i brzy vozit nebo termín mám za 3dny, zátka víc jak týden fuč…tak malý asi čeká jen na tu korbičku ![]()
To mám velkou radost. Ať se vše podaří, jak má a budeš brzo vozit
Pak pošli fotku. Doufám, že bude kočárek vypadat pořád krásně. Já když ho prodávala, tak byl jako nový.
@Mafina5 Já věřím, že bude krásný
nebo paní mi říkala, že je pořád v takovém stavu, v jakém ho koupila
Foto určitě pošlu, už se fakt těším, až korbičku nacvaknu na podvozek a pojezdím si po bytě ![]()
Zatím si vozím Safe2Go…na které jsem taky zvědavá, jaké bude v praxi…u dcery jsem měla Cybex Aton.
@Mistessa píše:
@Mafina5 Já věřím, že bude krásnýnebo paní mi říkala, že je pořád v takovém stavu, v jakém ho koupila
Foto určitě pošlu, už se fakt těším, až korbičku nacvaknu na podvozek a pojezdím si po bytě
Zatím si vozím Safe2Go…na které jsem taky zvědavá, jaké bude v praxi…u dcery jsem měla Cybex Aton.
a jakou barvu?
@siamka7 čeho? toho Safe2Go?? To mám z druhé ruky koupeno nové v Německu a barva je taková Active hnědá s šedým (je to matroš jak jsou korbičky) ale působí to spíš hnědo-zlatavě, vnitřek podhlavníček je béžový. Nevím jak to popsat, neznám moc barvy těch Active korbiček…čili neřeknu přesně název, ale určitě to muselo být do kolekce barev nějaké z korbiček.
Ahoj, máme podvozek Urbana a po 12měs. kolečka chrastí jsou vykloktané…druhá věc že zajíždí občas rukojeť a třetí kočárek nejede rovně pořád zatáčí. Ani jedna závada není na pohled poznat, kolečka chrastějí když je prcek v kočárku a jedeme rychlejší, rukojeť zajíždí když tlačím kočár do kopce po polní cestě.
Reklamoval už někdo něco podobného, uznají závady jako reklamaci?
Předem díky za info ![]()
@Mafina5 Tak už ji mám doma
Barvička je opravdu krásná
Akorát jsem ti ještě nic nenafotila, pač jsem odmontovala boudičku a vyprala ji v ruce ve vaně, vnitřky a nánožník šupla do pračky a ještě ručně korbičku…bylo to celkově takové oťrapkané, zatím vypadá, že Formil s maiseilským mýdlem nezklame
až na dva slabé flíčky na boudičce…Byla to fuška v mém stavu 40tt+ ale třeba se po tom výkonu rozrodím, když jsem (prý tak krásně) otevřená ![]()
Už jde vidět, že to bylo používané, ale jsem spokojená, po uschnutí určitě uvidím rozdíl ![]()
Tak holky díky za dohození kšeftíku, sehnala jsem a to je důležité
už se těším na procházky v modrém ![]()
@Mistessa píše:
@Mafina5 Tak už ji mám doma![]()
![]()
Barvička je opravdu krásná
Akorát jsem ti ještě nic nenafotila, pač jsem odmontovala boudičku a vyprala ji v ruce ve vaně, vnitřky a nánožník šupla do pračky a ještě ručně korbičku…bylo to celkově takové oťrapkané, zatím vypadá, že Formil s maiseilským mýdlem nezklame
až na dva slabé flíčky na boudičce…Byla to fuška v mém stavu 40tt+ ale třeba se po tom výkonu rozrodím, když jsem (prý tak krásně) otevřená
Už jde vidět, že to bylo používané, ale jsem spokojená, po uschnutí určitě uvidím rozdílTak holky díky za dohození kšeftíku, sehnala jsem a to je důležité
už se těším na procházky v modrém
ukáááááááááááááááááž ![]()