Kočárek Mutsy

• Fotoalbum (591)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13903
2.2.14 18:57

@Mistessa tak ma a proda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2419
2.2.14 20:05

Ahoj mam korbicku a rada prodam. Je v top stavu jen adaptery sem prodala s kocarkem. Kontaktujte me prosim na rychla. radka@seznam.cz dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
2.2.14 20:17

@Ráďulka89 tys uz prodala I kocar, Jo? Jasmi jak ma moznost, tak zabere funseat a mimino musi do manducy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
2.2.14 20:35

Jé, to my už tak rok a půl kočárek vůbec nepoužíváme. Ani si nedovedu představit, že by Štěpánek chtěl ještě jezdit :-) Ale on je tedy chodec, poprvé se mnou ušel čtyři kilometry po svých v necelých dvou letech :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
3.2.14 13:37

@mooch Tak že mám zájem ;) napíši ti do SZ moji mailovku, že by ta tvá kamarádka poslala foto atd. Děkujííííí :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
13.2.14 09:59

@Mafina5 Tak tvoje korbička bude nakonec i u nás ;) Dnes jsem poslala paní peníze, tak už se začínám těšit :-) Věřím, že mám na co :dance: :dance: :dance: a snad budu i brzy vozit nebo termín mám za 3dny, zátka víc jak týden fuč…tak malý asi čeká jen na tu korbičku :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
13.2.14 10:16

To mám velkou radost. Ať se vše podaří, jak má a budeš brzo vozit :-) Pak pošli fotku. Doufám, že bude kočárek vypadat pořád krásně. Já když ho prodávala, tak byl jako nový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
13.2.14 13:25

@Mafina5 Já věřím, že bude krásný ;) nebo paní mi říkala, že je pořád v takovém stavu, v jakém ho koupila :dance: Foto určitě pošlu, už se fakt těším, až korbičku nacvaknu na podvozek a pojezdím si po bytě :mrgreen:
Zatím si vozím Safe2Go…na které jsem taky zvědavá, jaké bude v praxi…u dcery jsem měla Cybex Aton.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
13.2.14 13:34
@Mistessa píše:
@Mafina5 Já věřím, že bude krásný ;) nebo paní mi říkala, že je pořád v takovém stavu, v jakém ho koupila :dance: Foto určitě pošlu, už se fakt těším, až korbičku nacvaknu na podvozek a pojezdím si po bytě :mrgreen:
Zatím si vozím Safe2Go…na které jsem taky zvědavá, jaké bude v praxi…u dcery jsem měla Cybex Aton.

a jakou barvu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
13.2.14 13:43

@siamka7 čeho? toho Safe2Go?? To mám z druhé ruky koupeno nové v Německu a barva je taková Active hnědá s šedým (je to matroš jak jsou korbičky) ale působí to spíš hnědo-zlatavě, vnitřek podhlavníček je béžový. Nevím jak to popsat, neznám moc barvy těch Active korbiček…čili neřeknu přesně název, ale určitě to muselo být do kolekce barev nějaké z korbiček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
13.2.14 14:21

@Mistessa ne,mutsy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
13.2.14 14:39

@siamka7 ocean blue ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
14.2.14 20:49

Reklamace

Ahoj, máme podvozek Urbana a po 12měs. kolečka chrastí jsou vykloktané…druhá věc že zajíždí občas rukojeť a třetí kočárek nejede rovně pořád zatáčí. Ani jedna závada není na pohled poznat, kolečka chrastějí když je prcek v kočárku a jedeme rychlejší, rukojeť zajíždí když tlačím kočár do kopce po polní cestě.

Reklamoval už někdo něco podobného, uznají závady jako reklamaci?
Předem díky za info :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
17.2.14 15:48

@Mafina5 Tak už ji mám doma :dance: :dance: :dance: Barvička je opravdu krásná :potlesk: Akorát jsem ti ještě nic nenafotila, pač jsem odmontovala boudičku a vyprala ji v ruce ve vaně, vnitřky a nánožník šupla do pračky a ještě ručně korbičku…bylo to celkově takové oťrapkané, zatím vypadá, že Formil s maiseilským mýdlem nezklame ;) až na dva slabé flíčky na boudičce…Byla to fuška v mém stavu 40tt+ ale třeba se po tom výkonu rozrodím, když jsem (prý tak krásně) otevřená :mrgreen:
Už jde vidět, že to bylo používané, ale jsem spokojená, po uschnutí určitě uvidím rozdíl ;)

Tak holky díky za dohození kšeftíku, sehnala jsem a to je důležité :srdce: už se těším na procházky v modrém :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
17.2.14 15:54
@Mistessa píše:
@Mafina5 Tak už ji mám doma :dance: :dance: :dance: Barvička je opravdu krásná :potlesk: Akorát jsem ti ještě nic nenafotila, pač jsem odmontovala boudičku a vyprala ji v ruce ve vaně, vnitřky a nánožník šupla do pračky a ještě ručně korbičku…bylo to celkově takové oťrapkané, zatím vypadá, že Formil s maiseilským mýdlem nezklame ;) až na dva slabé flíčky na boudičce…Byla to fuška v mém stavu 40tt+ ale třeba se po tom výkonu rozrodím, když jsem (prý tak krásně) otevřená :mrgreen:
Už jde vidět, že to bylo používané, ale jsem spokojená, po uschnutí určitě uvidím rozdíl ;)Tak holky díky za dohození kšeftíku, sehnala jsem a to je důležité :srdce: už se těším na procházky v modrém :pankac:

ukáááááááááááááááááž :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4