Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider@mooch me se mala na te plosince dlouho neudrzela, byla tam dost zaklonena, radsi pak chodila pesky ![]()
Prodano za 3200kc
podotykam ze v zahranici. a prislo mi ze je pani prekvapena ze za tak malo.tak fajn ![]()
@xreni píše:
@mooch me se mala na te plosince dlouho neudrzela, byla tam dost zaklonena, radsi pak chodila pesky
ja si porad neumím představit jak jede dítě na té přední plošině - čeho se drží? A jede celem k vám? Jsem asi natvrdla ![]()
@xreni píše:
@Coromikeso takhle to vypada
je super, diky moc, takhle jsem si to myslela
a to detem nevadi, ze nekoukaji na cestu dopředu? musim vyzkoušet ![]()
@Coromikeso píše:
je super, diky moc, takhle jsem si to myslelaa to detem nevadi, ze nekoukaji na cestu dopředu? musim vyzkoušet
nevadi, je to pry děsná prča (cituji triletacku)
Prosím vás asi mám blbý dotaz, poutáte ve sporťáku(ve fusaku) malé děti cca 7 měsíců? Já už musím malou přendat z hluboké korbičky a zdá se mi to brzy
(už se mi tam s fusáčkem nevejde) nesjíždějí vám mimi dolu při nájezdech na chodník, nebo tak? právě se bojím aby mi nějak nevypadla
děkuji moc za reakce
@Macinaz Já malou poutám je tím tříbodovým kolem pasu, ty ramenní popruhy jsem odepla.
@dari74 jj děkuji
a není jim tam zima, zdá se mi že kočár je hodně otevřený
@Macinaz Dávám přes fusak nánožník, který jsem si nechala ušít a zima jí určitě není, vždyt ani nemrzne ![]()
@dari74 zatím nemrzne, ale začne
a toho se bojím, také přemýšlím, že si ho nechám ušít, ty ho máš s MMB? a jak se tam jinak ten vrch nebo ten vyšší lem připevňuje, nebo drží sám?
@Macinaz Otevrenejsi je, ale zima tam podle mne neni… Mam jeste BJ, ktery ma velkou strisku a nejak velky rozdil to nakonec fakt neni.
@Macinaz píše:
@dari74 zatím nemrzne, ale začnea toho se bojím, také přemýšlím, že si ho nechám ušít, ty ho máš s MMB? a jak se tam jinak ten vrch nebo ten vyšší lem připevňuje, nebo drží sám?
ahoj… taky jsem si nechala ušít nánožník na MMB a ani se nedá srovnat s tím originálem!!! (že jsem si ho já blbec tenkrát vůbec kupovala). Konkrétně u toho mého ten horní lem drží tam jak ho chci krásně sám… A kromě toho sedí na kočárku jak ulitý. Vozím pod ním prcka ještě v zimním fusaku od emitexu a i když v 10 měsících vypadá tak na rok minimálně, krásně se vleze a věřím tomu, že až začne mrznout, tak mezi to narvu ještě nějakou pořádnou deku ![]()