Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider@malinkaNy Já ho kupovala na MMB a přišel mi v pohodě, ale jak jsem psala moc jsme toho nenajezdili ![]()
@dari74 S tím zkušením mi to teď vrtá hlavou, aby to opravdu nebyly vyhozené peníze
. A tvůj malý se na ten skejt bál jen stoupnout nebo se bál jak to drncá, když jede kočárek?
Mě na tom skatu dcera jezdila asi půl roku (měla jsem ten mutsy originál), kupovala jsem použitý od kamarádky a rozvrzaný nebyl
@malinkaNy Ja ho kupovala z druhe ruky a uplne v pohode, uz ho zase posilam dal, pze dcera se sice vozit chtela, ale mne to prekazelo.
@malinkaNy no vetsina lidi co znam ma to maxi. Ja mam skejtik ke concordu original, dostala jsem ke kocarku. Mala se taky bala, ale jesnou jsem ji nedala jinou moznost, kdyz byla unavena a ted opice naopak misto chozeni by se vozila. Mam deti o 2 roky a jezdime furt.bez skejtu bych nikam rychle nedosla. Mela jsem i k mutsy ten original ale ten jsem hned prodala. kamaradka mela mutsy skejtik k xlanderu a rozpadl se ji, ted ma ten lascal maxi.
Takze za me skejt je fajn.ted jsem u nasich kde mam prave mutsy bez skejtu a do mesta se sama s detma nedostanu ![]()
Holky a máte některá skejt k podvozku urban rider? Jak se s tím jezdí, když se hýbe ta zadní náprava?
Když je tam skejt tak to myslím musí být zaaretované. Holky tu už zkušenosti psaly, tak zkus v diskusi pohledat.
Ja jsem jezdila myslim i bez aretace.
ale ted uz si nejsem jista, moc jsme toho nenajezdili.
@Barusatko můžu se zeptat kde jsi sehnala tento kočát ve zlaté barvě? díky ![]()
Ahoj holky, prodávám kočárek MUTSY ACTIVE BLUE 2kombinace. Velmi zachovalý po jednom díděti. V případě zájmu se prosím ozvěte. díky moc Lucie
Ahoj holky, vyměnila jsem korbičku za sportovní sedačku a zarazilo mě, že když chci dát opěrku z lehu do sedu, tak to v každé poloze dost nahlas cvaká, je to normální, dělá vám to taky ![]()
@dari74 ja mackam ten cudlik, jako kdyz to davam do lehu, pak to necvaka ![]()