Kočárek Mutsy

• Fotoalbum (591)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
905
7.12.13 08:49

@dari74 děkuju moc za reakci. Já jsem původně chtěla teutonii cosmo. Nakonec jsem i ji koupila použitou na mmb což byla chyba, protožev zaruce top stav a jako ani jedno.Tak mi tu pár mesíců stála termín mám koncem ledna. No a nakonec mito nedalo naložila jsem synovečka a zjistila jsem že fakt nee. Kočárek vychytany, ale jak byl odpruženy tak mi vadilo jak plave. Takže jsem ho prodala a objednala jsem nový 4rider podvozek ana mmb jsem našla zánovní korbu a sporotvní doplněk bych pořidila jak bude zase nějaká akce v babyparku nebo na netě. Já prostě nic lepšího nvymyslela, aby to mělo otočnou sedašku a opravdu nafukovací kola. Poláka nechci a líbil se mi hartan topline s, ale to je opravdu mimo moje možnosti. u Mutsy nečekám, že by byl na nějaky běhání po lese, ale trošku sněhu snad zvládne se zaaretovanými koly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6814
7.12.13 12:42

@Fruiko Jako jezdí se s ním dobře, sníh ted budu teprve zkoušet, ale tak ve městě neočekávám nějaké závěje. A se sportákem je to odpružení lepší, mě vadilo v hluboká korbě, jak mi tam malá nadskakovala, když jsem jela třeba po polní cestě, ale tak vy budete jezdit ve fusaku, tak to bude lepší a pak když jsou mimča těžší, tak je to ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
7.12.13 20:06

@dari74 ještě by mě zajimalo kupovala jsi kočárek nový nebo z druhé ruky? Já zvažuji nový odvozek a korbu jetou a sporták koupim ažbude potřeba, ale viděla jsem na mmb sporátk s košem v záruce tak sem si říkala jeslti to risknout ale abych nebyla zklamaná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6814
7.12.13 20:34

@Fruiko Ten UR jsem kupovala po 2 dětech, ale na něm se nemá moc co rozbít, ale 4R jsem kupovala nový, bála jsem se, aby nebyli ty otočná kola nějak poničená :nevim: Ale jestli jsi viděla ještě v záruce a dají k němu originál účtenku, tak by neměl být problém :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
7.12.13 22:56

@dari74 NAŠLA jsem inzerát na 4rider za 6800 ještě rok v záruce včetně koše a nánožníku a pláštěnky kupovaný v babyparku. Nemám možnost ho zkouknout osobně, ale přijde mi to jako dobrá cena s tim že dokoupim jen korbičku a adapteryna MC tu již mám doma. Co myslíš? Paní psala že je jetý párkrát a neskládaný protože měla velké auto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6814
7.12.13 23:16

@Fruiko Cena je dobrá, akorát trochu risk, že ho neuvidíš :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
916
8.12.13 03:19

@Fruiko Nerada se vměšuju do debaty, ale zajímalo by mě, co měla za auto, že nemusela kočárek skládat 8o. I kdyby měla nějakého transportéra, tak musela kočárek do auta zvednout a nějak ho zajistit aby nelítal. No nevim - přijde mi to trochu divné. Asi by mě v tom případě zajímalo, jestli je mechanika na skládání v pořádku, když ho jak ona uvádí neskládala. Nejlépe kdyby ti to sdělila písemně, ať máš event. něco v ruce. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
8.12.13 08:06

@A-lexa taky do jednoho auta kocarek neskladam (u nas teda vyjimecne) a nikde nic nelitalo.

• Citovat
  • Upravit
905
8.12.13 09:18

Holky no nevím s paní jsem včera psala po emailu fotky poslala dvě kočátek teda vypada opraavdu krásně, ale sama vím co dokáže foťák:D a moc sdílná nebyla přišlo mi žr obtěžuji navic měla slevu ale doplnky chce zaplatit zvlášt čili stoji 6800 ne 5800. Zajedu dneska do babyparku. kuknout maj slevu a našla sem jeden tady v Brně tak asi pani zavolám termín mám za 8týdnů tak by to nějakej ten kočárek chtělo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6814
8.12.13 10:45

@Fruiko Jestli máš možnost koupit někde poblíž, tak by to bylo určitě lepší, na MMB jich je spousta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
8.12.13 12:30

Ja taky kocarek skladat nemusim - vejde se ( volvo xc 90) @A-lexa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
916
8.12.13 13:52

@mooch @Anielka tak to je super, že neskládáte :kytka:. Proto jsem psala že bych se pro jistotu ptala na funkčnost skládání - aby potom paní nenapsala - že ani neví, že to nefunguje, protože ona neskládala.
Jinak já si neumím představit, že bych dávala nesložený - sama bych ho tam prostě nenacpala. Mám co dělat když dávám do kufru složený kočár. :oops: I jako složený je pro mě těžký a veliký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4650
8.12.13 14:22

My máme Renault Espace a kočárek neskládáme také, jen zasunu madlo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
8.12.13 15:20

Holky tak sme to nakonec vymysleli jinak. Kočárek z inzerátu v Brně je starý tři roky tak to ho nechci myslim že už chudák bude mit své za sebou a já bych s nim ráda přečkala dvě zimy no a tak sme s mužem jeli do babyparku v Brně maji novou prodejnu a akci na mutsy quinny a maxi cosi, že tam mrknem a objednáme 4 rider a přitom sme si nechali ukázat IGO novinku od Mutsy a nakonec sem objednala ten hluboky vyjde vč. adapteru a pláštěnky na 10300 po te slevě a sportak koupim jak ho budu potřebovat. Mám velkou radost nafukovaci kola má teda jen ty zadni ale konstrukčně je krásnej a porovnávala jsem sportáky na netu se mi totiž vůbec nelíbil a ve skutečnosti je promyšleny plnohodnotně polohovací do lehu a má prodlužovací boudičku na zip nikde nic neplandá a nikde netáhne takže uvidíme jak tento měšták poslouží nějaký extra terén to nezvládne to je mi jasné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
11.12.13 13:08

Ahoj holky, měla bych na otázku na zkušené mamky co mají Mutsy. Máme Mutsy Urban Rider a když dáme sportovní sedačku tak je to pořád jakoby v klouzavém pohybu.. nevím jak to popsat - prostě to nedrží v pevné poloze a já nevím jak to můžu zablokovat. A jestli to vůbec jde.

Děkuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4