Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider@dari74 děkuju moc za reakci. Já jsem původně chtěla teutonii cosmo. Nakonec jsem i ji koupila použitou na mmb což byla chyba, protožev zaruce top stav a jako ani jedno.Tak mi tu pár mesíců stála termín mám koncem ledna. No a nakonec mito nedalo naložila jsem synovečka a zjistila jsem že fakt nee. Kočárek vychytany, ale jak byl odpruženy tak mi vadilo jak plave. Takže jsem ho prodala a objednala jsem nový 4rider podvozek ana mmb jsem našla zánovní korbu a sporotvní doplněk bych pořidila jak bude zase nějaká akce v babyparku nebo na netě. Já prostě nic lepšího nvymyslela, aby to mělo otočnou sedašku a opravdu nafukovací kola. Poláka nechci a líbil se mi hartan topline s, ale to je opravdu mimo moje možnosti. u Mutsy nečekám, že by byl na nějaky běhání po lese, ale trošku sněhu snad zvládne se zaaretovanými koly.
@Fruiko Jako jezdí se s ním dobře, sníh ted budu teprve zkoušet, ale tak ve městě neočekávám nějaké závěje. A se sportákem je to odpružení lepší, mě vadilo v hluboká korbě, jak mi tam malá nadskakovala, když jsem jela třeba po polní cestě, ale tak vy budete jezdit ve fusaku, tak to bude lepší a pak když jsou mimča těžší, tak je to ok.
@dari74 ještě by mě zajimalo kupovala jsi kočárek nový nebo z druhé ruky? Já zvažuji nový odvozek a korbu jetou a sporták koupim ažbude potřeba, ale viděla jsem na mmb sporátk s košem v záruce tak sem si říkala jeslti to risknout ale abych nebyla zklamaná…
@Fruiko Ten UR jsem kupovala po 2 dětech, ale na něm se nemá moc co rozbít, ale 4R jsem kupovala nový, bála jsem se, aby nebyli ty otočná kola nějak poničená
Ale jestli jsi viděla ještě v záruce a dají k němu originál účtenku, tak by neměl být problém ![]()
@dari74 NAŠLA jsem inzerát na 4rider za 6800 ještě rok v záruce včetně koše a nánožníku a pláštěnky kupovaný v babyparku. Nemám možnost ho zkouknout osobně, ale přijde mi to jako dobrá cena s tim že dokoupim jen korbičku a adapteryna MC tu již mám doma. Co myslíš? Paní psala že je jetý párkrát a neskládaný protože měla velké auto.
@Fruiko Nerada se vměšuju do debaty, ale zajímalo by mě, co měla za auto, že nemusela kočárek skládat
. I kdyby měla nějakého transportéra, tak musela kočárek do auta zvednout a nějak ho zajistit aby nelítal. No nevim - přijde mi to trochu divné. Asi by mě v tom případě zajímalo, jestli je mechanika na skládání v pořádku, když ho jak ona uvádí neskládala. Nejlépe kdyby ti to sdělila písemně, ať máš event. něco v ruce. ![]()
@A-lexa taky do jednoho auta kocarek neskladam (u nas teda vyjimecne) a nikde nic nelitalo.
Holky no nevím s paní jsem včera psala po emailu fotky poslala dvě kočátek teda vypada opraavdu krásně, ale sama vím co dokáže foťák:D a moc sdílná nebyla přišlo mi žr obtěžuji navic měla slevu ale doplnky chce zaplatit zvlášt čili stoji 6800 ne 5800. Zajedu dneska do babyparku. kuknout maj slevu a našla sem jeden tady v Brně tak asi pani zavolám termín mám za 8týdnů tak by to nějakej ten kočárek chtělo
@Fruiko Jestli máš možnost koupit někde poblíž, tak by to bylo určitě lepší, na MMB jich je spousta.
Ja taky kocarek skladat nemusim - vejde se ( volvo xc 90) @A-lexa
@mooch @Anielka tak to je super, že neskládáte
. Proto jsem psala že bych se pro jistotu ptala na funkčnost skládání - aby potom paní nenapsala - že ani neví, že to nefunguje, protože ona neskládala.
Jinak já si neumím představit, že bych dávala nesložený - sama bych ho tam prostě nenacpala. Mám co dělat když dávám do kufru složený kočár.
I jako složený je pro mě těžký a veliký.
My máme Renault Espace a kočárek neskládáme také, jen zasunu madlo ![]()
Holky tak sme to nakonec vymysleli jinak. Kočárek z inzerátu v Brně je starý tři roky tak to ho nechci myslim že už chudák bude mit své za sebou a já bych s nim ráda přečkala dvě zimy no a tak sme s mužem jeli do babyparku v Brně maji novou prodejnu a akci na mutsy quinny a maxi cosi, že tam mrknem a objednáme 4 rider a přitom sme si nechali ukázat IGO novinku od Mutsy a nakonec sem objednala ten hluboky vyjde vč. adapteru a pláštěnky na 10300 po te slevě a sportak koupim jak ho budu potřebovat. Mám velkou radost nafukovaci kola má teda jen ty zadni ale konstrukčně je krásnej a porovnávala jsem sportáky na netu se mi totiž vůbec nelíbil a ve skutečnosti je promyšleny plnohodnotně polohovací do lehu a má prodlužovací boudičku na zip nikde nic neplandá a nikde netáhne takže uvidíme jak tento měšták poslouží nějaký extra terén to nezvládne to je mi jasné.
Ahoj holky, měla bych na otázku na zkušené mamky co mají Mutsy. Máme Mutsy Urban Rider a když dáme sportovní sedačku tak je to pořád jakoby v klouzavém pohybu.. nevím jak to popsat - prostě to nedrží v pevné poloze a já nevím jak to můžu zablokovat. A jestli to vůbec jde.
Děkuji ![]()