Kočárek Mutsy

• Fotoalbum (591)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12127
24.9.13 11:17

@Mafina5 sakra v jakých končinách bydlíš? tam se chci odstěhovat :lol: já nandavala pláštěnku jen tento týden 2×, na mžení dám jen nánožník, ale když prší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
24.9.13 11:32

Mam to stejne jako Maf, mam drahou plastenku, ale vytahla jsem ji jednou.. :nevim: kdyz hodne snezilo, aby na prcka nesnezilo…

• Citovat
  • Upravit
6814
24.9.13 12:37

Já zase tu origoš používala hodně, děti mi v kočárku přes poledne spí, tak když je zataženo dávám jí pro jistotu, s tím rozeplým zipem a když se rozprší tak jen zapnu, jediné co mě štve, že je tak neskladná :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naty 12
24.9.13 13:02

Díky za zkušenosti. Rozhodla jsem se pro levnější variantu. Pláštěnku na kočárku moc nemusim, vytahuju jí až když je nejhůř :) Ta dražší mě pořád lákala právě kvůli těm zipům, ale nakonec jsem si uvědomila, že pro nás by jí byla asi škoda :) Děkuju moc :kytka:

• Citovat
  • Upravit
5352
24.9.13 19:48

Taky se ti ta levnější vejde do té kapsičky na přední straně toho dolního košíku a budeš ji mít pořád s sebou, aniž bys měla v koši obří balík jako od spacáku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
24.9.13 19:50

Mutsy Spider je super designová záležitost, ale není to na spaní, jen spíše taková sedačka pro větší dítko. Mutsy EasyRider také nebyl dle mých požadavků dostatečný na spaní a proto mám Maclaren Techno XT :-) Takže za mě golfky Musty ani jedny :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
916
25.9.13 15:01
@Naty 12 píše:
Díky za zkušenosti. Rozhodla jsem se pro levnější variantu. Pláštěnku na kočárku moc nemusim, vytahuju jí až když je nejhůř :) Ta dražší mě pořád lákala právě kvůli těm zipům, ale nakonec jsem si uvědomila, že pro nás by jí byla asi škoda :) Děkuju moc :kytka:

Taky mám levnější variantu a jsem spokojená. Dokonce jí teď občas dávám na golfáč, protože jsem líná koupit další. :lol:. Jak píše @Mafina5, dá se v pohodě složit do té přední části košíku na podvozku, takže je pořád při ruce a nemusím ji nikde hledat a ničemu nevadí. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
26.9.13 16:56

Mutsy4Rider

Ahoj holky, vím, že na toto téma tady bylo již dost diskuzí, ale nějak jsem se stále nedopracovala k výsledku. Vibrující kolečka u Mutsy4Rider. Levé přední kolečko mi stále vibruje. Už jsem zkusila vše možné: reklamace, přitáhnout šroubky, povolit šroubky, promazat ložisko a kolečko stále vibruje. Nemáte na to nějakou zaručenou radu? Díky M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
26.9.13 17:56

@Monika L me přední kolečko vibruje, když není zatížené. Nevozis na rukojeti třeba těžkou tašku nebo tak? Me to tak dělalo u jiného kočárů ale myslím ze to může byt i tim, ze je váha moc na zadnich

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2396
27.9.13 09:36

URBAN RIDER

Zdravím vás děvčata! Chtěla jsem se zeptat, neprodáváte některá podvozek URBAN RIDER??? Projela jsem se s ním po našich tzv. chodnících a zvládá je o dost líp než můj stávající… tak ve mě opět hlodá červíček, víte jak to myslím… ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
29.9.13 12:59

Holky, neprodáváte někdo Cargo korbičku?? Ještě na to nespěchám, ale co se dívám, všude jsou Active a Cargo jen pár a ze moc peněz (2tis). Po malé jsem prodala a teď sháním pro druhé, má se narodit v únoru, čili času dost, ale říkala jsem si, že se zeptám i tady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
3.10.13 15:11

Holky, jak jste praly kočárky, koupila jsem starší a chtěla bych si ho na mimčo vyprat, můžu normálně boudičku u hlubokýho i u sporťáku namočit a přejet kartáčkem. Ten u sporťáku tam má nějakou desku, tak abych s tím něco neudělala a co nánožník, tam je taky něco tvrdého? U sporťáku přemýšlím, že bych to sundala a dala do pračky, ale mám strach abych to pak zvládla zase dát zpátky. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
3.10.13 15:47

Boudičku u sporťáku klidně vyper, tak jak plánuješ, jen já tedy na to nebrala kartáček, ale jen houbičku, abych náhodou nepoškodila tu strukturu látky. Namočila jsem to docela fest a boudička to vklidu zvládla. Sporťák jsem sundala a vyprala a snažila se ho usušit obratem (na sluníčku), abych ho nasadila, co možná nejdříve a nezapomněla postup, ale není to až tak složité. Jen pozor, do pračky všechny suché zipy zapni. Někomu se tu v minulosti stalo, že to s otevřenými sucháči dal do pračky a ty se samo přicucly v pračce na tu látku a kočárek tak měla dotyčná poškozený. Nánožník jsem moc nepoužívala, takže jsem ho neprala, tak nevím, co je v něm, ale působí to na mě, jako nějaký papubndekl a ne jako deska, která je v boudičce. Toho bych se popravdě trochu bála. Ale když tu zkusíš namočit šetrně :nevim:
Jinak já prala kočárek po dvou letech svého používání a po vyprání byl opět jako nový :potlesk: A už tedy čeká na další miminko v rodině a bohužel ne na moje, ale na synovcovo partnerky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
5.10.13 12:11

@gabahe Prala jsem v ruce sporťák…boudičku ve vaně, použila jsem jemný kartáček a houbu s pracím práškem. Pak jsem to vymáchala v čisté vodě a nakonec jsem boudu osušila z největšího mokra ve velké osučce, vypla ji jakobych ji zajistila po stranách těmi plasty, aby se neskládala a za spodní lem jsem ji pověsila kolíky na sušák v bytě. Uschnula krásně vypnutá, jak má být, sedí opět krásně. A sportovní potah jsem vyprala též ve vaně v ruce, jen jsem ho po vymáchání šoupla vyždímat do pračky, nic se s ním nestalo. Kočárek jak nový ;) připravený na našeho menšího sviště. S hlubokým zkušenost nemám, jelikož jsme ho měli z první ruky a byl čistý i po nás…jen jsem ho párkrát přejela vlhkým hadříkem (měli jsme materiál Cargo).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6885
5.10.13 16:25

HOLKY sportak cargo grey jsem cely nejak sloupla a krasne vyprala ve vane.Je tak novy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí