Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider@Mafina5 sakra v jakých končinách bydlíš? tam se chci odstěhovat
já nandavala pláštěnku jen tento týden 2×, na mžení dám jen nánožník, ale když prší?
Mam to stejne jako Maf, mam drahou plastenku, ale vytahla jsem ji jednou..
kdyz hodne snezilo, aby na prcka nesnezilo…
Já zase tu origoš používala hodně, děti mi v kočárku přes poledne spí, tak když je zataženo dávám jí pro jistotu, s tím rozeplým zipem a když se rozprší tak jen zapnu, jediné co mě štve, že je tak neskladná ![]()
Díky za zkušenosti. Rozhodla jsem se pro levnější variantu. Pláštěnku na kočárku moc nemusim, vytahuju jí až když je nejhůř
Ta dražší mě pořád lákala právě kvůli těm zipům, ale nakonec jsem si uvědomila, že pro nás by jí byla asi škoda
Děkuju moc ![]()
Taky se ti ta levnější vejde do té kapsičky na přední straně toho dolního košíku a budeš ji mít pořád s sebou, aniž bys měla v koši obří balík jako od spacáku ![]()
Mutsy Spider je super designová záležitost, ale není to na spaní, jen spíše taková sedačka pro větší dítko. Mutsy EasyRider také nebyl dle mých požadavků dostatečný na spaní a proto mám Maclaren Techno XT
Takže za mě golfky Musty ani jedny ![]()
@Naty 12 píše:
Díky za zkušenosti. Rozhodla jsem se pro levnější variantu. Pláštěnku na kočárku moc nemusim, vytahuju jí až když je nejhůřTa dražší mě pořád lákala právě kvůli těm zipům, ale nakonec jsem si uvědomila, že pro nás by jí byla asi škoda
Děkuju moc
Taky mám levnější variantu a jsem spokojená. Dokonce jí teď občas dávám na golfáč, protože jsem líná koupit další.
. Jak píše @Mafina5, dá se v pohodě složit do té přední části košíku na podvozku, takže je pořád při ruce a nemusím ji nikde hledat a ničemu nevadí. ![]()
Ahoj holky, vím, že na toto téma tady bylo již dost diskuzí, ale nějak jsem se stále nedopracovala k výsledku. Vibrující kolečka u Mutsy4Rider. Levé přední kolečko mi stále vibruje. Už jsem zkusila vše možné: reklamace, přitáhnout šroubky, povolit šroubky, promazat ložisko a kolečko stále vibruje. Nemáte na to nějakou zaručenou radu? Díky M.
@Monika L me přední kolečko vibruje, když není zatížené. Nevozis na rukojeti třeba těžkou tašku nebo tak? Me to tak dělalo u jiného kočárů ale myslím ze to může byt i tim, ze je váha moc na zadnich
Zdravím vás děvčata! Chtěla jsem se zeptat, neprodáváte některá podvozek URBAN RIDER??? Projela jsem se s ním po našich tzv. chodnících a zvládá je o dost líp než můj stávající… tak ve mě opět hlodá červíček, víte jak to myslím… ![]()
Holky, neprodáváte někdo Cargo korbičku?? Ještě na to nespěchám, ale co se dívám, všude jsou Active a Cargo jen pár a ze moc peněz (2tis). Po malé jsem prodala a teď sháním pro druhé, má se narodit v únoru, čili času dost, ale říkala jsem si, že se zeptám i tady…
Holky, jak jste praly kočárky, koupila jsem starší a chtěla bych si ho na mimčo vyprat, můžu normálně boudičku u hlubokýho i u sporťáku namočit a přejet kartáčkem. Ten u sporťáku tam má nějakou desku, tak abych s tím něco neudělala a co nánožník, tam je taky něco tvrdého? U sporťáku přemýšlím, že bych to sundala a dala do pračky, ale mám strach abych to pak zvládla zase dát zpátky. Díky
Boudičku u sporťáku klidně vyper, tak jak plánuješ, jen já tedy na to nebrala kartáček, ale jen houbičku, abych náhodou nepoškodila tu strukturu látky. Namočila jsem to docela fest a boudička to vklidu zvládla. Sporťák jsem sundala a vyprala a snažila se ho usušit obratem (na sluníčku), abych ho nasadila, co možná nejdříve a nezapomněla postup, ale není to až tak složité. Jen pozor, do pračky všechny suché zipy zapni. Někomu se tu v minulosti stalo, že to s otevřenými sucháči dal do pračky a ty se samo přicucly v pračce na tu látku a kočárek tak měla dotyčná poškozený. Nánožník jsem moc nepoužívala, takže jsem ho neprala, tak nevím, co je v něm, ale působí to na mě, jako nějaký papubndekl a ne jako deska, která je v boudičce. Toho bych se popravdě trochu bála. Ale když tu zkusíš namočit šetrně ![]()
Jinak já prala kočárek po dvou letech svého používání a po vyprání byl opět jako nový
A už tedy čeká na další miminko v rodině a bohužel ne na moje, ale na synovcovo partnerky ![]()
@gabahe Prala jsem v ruce sporťák…boudičku ve vaně, použila jsem jemný kartáček a houbu s pracím práškem. Pak jsem to vymáchala v čisté vodě a nakonec jsem boudu osušila z největšího mokra ve velké osučce, vypla ji jakobych ji zajistila po stranách těmi plasty, aby se neskládala a za spodní lem jsem ji pověsila kolíky na sušák v bytě. Uschnula krásně vypnutá, jak má být, sedí opět krásně. A sportovní potah jsem vyprala též ve vaně v ruce, jen jsem ho po vymáchání šoupla vyždímat do pračky, nic se s ním nestalo. Kočárek jak nový
připravený na našeho menšího sviště. S hlubokým zkušenost nemám, jelikož jsme ho měli z první ruky a byl čistý i po nás…jen jsem ho párkrát přejela vlhkým hadříkem (měli jsme materiál Cargo).
HOLKY sportak cargo grey jsem cely nejak sloupla a krasne vyprala ve vane.Je tak novy.