Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderAhoj, dnes mi přišel kočárek Mutsy Urban rider, jsem z něj nadšená, až na to skládání, vůbec se mi nedaří, fakt nevím co dělám špatně. Manželovi to jde v pohodě a mě se to povede třeba jednou po dlouhém zkoušení. Strašně mě to štve, doufám, že na to přijdu. Kočárek je už používaný, po jednom dítěti, ale kdyby tam bylo něco rozbitého, tak by to nešlo ani chlapovi. Nemáte nějakou radu? Díky
Když kočárek skládáš nesmíš ho tlačit dolů (směrem k zemi), ale jen ve směru těch tyčí. Pak to jde jako po másle. Pokud to tlačíš při skládání dolů, nejde to a můžeš si to rozbít. Je tam nějaká pojistka, aby se to nezavřelo náhodou. Dobrá rada myslím je: zkus držet (mít přitaženou) objímku na levé straně, zacvaknout tklačítko pro skládání (zasouvání madla) na madle a to madlo prostě jen hodit (ne zatlačit) do té zavírací polohy. Kočárek se ti složí sám. Protože tím, jak nebudeš madlo dfržet, když ho proti těm tyčím "hodíšů, tak na něj nemůžeš ani tlačit směrem dolů.
A ještě jeden dotaz, dá se koupit nový košík pod kočárek? Nemyslím ten velký, ale ten původní co tam byl. U kočárku byl bílý a už dost ošklivej, tak bych si chtěla koupit nový, pokud možno černý. Přemýšlím, že bych pak dokoupila i ten velký, využili jste ho a kde jste ho dokoupili? Díky
@gabahe, velký koš pod kočár jsem využívala fakt hodně, já ho koupila od kamarádky, zkus se mrknout na Mimibazaru nebo na Aukru, dají se tam občas sehnat
ohledně toho malého košíku netuším, jestli se dá taky koupit zvlášť, zkusila bych se zeptat třeba v Babyparku, tam Mutsy prodávají.
@gabahe zkus napsat na http://libfin.cz/kontakt.php je to autorizovany servis, jestli ho nemaji..
Velky doporucuju, je to super vec na kocarku.
Ahojky, prosím vás mám dotaz, mám kočárek Urban rider, chtěla bych se zeptat, jak se dá čistit ten otočný kloub, zdá se mi že mi i občas zadrhává když chci zatočit, nebo to může být i něčím jiným, promazáváme jinak pomalu každý měsíc
Holky, zkusila jsem napsat hned do toho Libfinu a nikdo se neozval ![]()
Ahoj. Je mi jasné, že už se to tu probíralo několikrát, ale mohla by jste mi některá poradit ohledně pláštěnky na 4rider sporťák? Pořád přemýšlím nad koupí originální, ale dozvěděla jsem se, že v obchodech nabízejí i nějakou levnější variantu. Můžu poprosit o názor některé z vás na dané pláštěnky? Popřípadě mohla by jste mi některá z vás poslat odkaz na nějakou fotku, kde je vidět na levnější varianta pláštěnky? Moc děkuju!!!
![]()
@gabahe píše:
Holky, zkusila jsem napsat hned do toho Libfinu a nikdo se neozval
tam zavolej, rovnou na servis
Já používala na sporťák tu co jsem měla na korbičku a bohatě nám stačila, a že jsem tedy dosti outdooroví
Myslím že za dva a půl roku používání kočárku jsem pláštěnku potřebovala asi tak ať nekecám 10-12 krát a na to bych tedy fakt origoš pláštěnku za 1000 korun nekupovala
Ale je pravda, že já dávám pláštěnku až když opravdu prší a proti větru jako některé maminky jsem ji nedávala nikdy…
Ahoj holky. Koupila jsem si kočárek Mutsy Evo tmavě hnědýa hledám nějakou opravdu pěknou barevnou dobře řešenou přebalovací tašku Nemáte nějaký tip? Mimochodem nemáte některá zkušenosti s Evo?
Děkuji.
Ahoj holky, uvažuji o koupi golfek pro malýho a rozhoduju se mezi Mutsy spider a Mutsy easyrider. máte některá zkušenost? které jsou lepší?
@Naty 12 píše:
Ahoj. Je mi jasné, že už se to tu probíralo několikrát, ale mohla by jste mi některá poradit ohledně pláštěnky na 4rider sporťák? Pořád přemýšlím nad koupí originální, ale dozvěděla jsem se, že v obchodech nabízejí i nějakou levnější variantu. Můžu poprosit o názor některé z vás na dané pláštěnky? Popřípadě mohla by jste mi některá z vás poslat odkaz na nějakou fotku, kde je vidět na levnější varianta pláštěnky? Moc děkuju!!!![]()
mám osobně originál levnější variantu, ale rozhodně koupím tu dražší, je propracovanější, z pevnějšího materiálu a zepředu na zip, což je podle mě o dost lepší, když přestane pršet a nechceš tu pláštěnku zase celou sundávat. prostě jen rozepneš a sroluješ nahoru ![]()