Kočárek Mutsy

• Fotoalbum (591)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9
23.8.13 19:49

Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.8.13 13:48

Ahojte, zacala som sa pohravat s myslinkou kupy kocika urban rider. Kedze diskusia je ohromna :) nepodarilo sa mi ju celu precitat. Nenajde sa dobra dusa a nenapise mi rozmery sedenia a vysku oprierky? Aky je priemer kolies? Este by ma zaujimalo, ako je to s defektami. Robia sa casto, alebo vzhladom na kvalitu kocika skor vynimocne. Dakujem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
25.8.13 20:53

Bohužel mám kočárek zabalený u našich, tak ti ho nezměřím, musí někdo jiný. Ale velikost sportovní sedačky je dostateřná. Náš malý bude mít tři roky a má skoro 104 cm a teď když jsem kočárek u našich prala a dávala zase do kupy před předáním synovcově partnerce - další uživatelce, si tam sedl a vezl by se ještě poměrně pohodlně :-) Vlastně na jaře (kdy mu bylo 2 a čtvrt roku a byl nemocný a kočárek jsem vytáhla, mi v něm i na hodinu usnul.
Pokud jde o kolečka a defekty. Za dva a půl roku užívání jsem neměla ani jeden defekt. Není to ani tak kvalitou kočárku neb duše jsou stejné jako u ostatních kočárků (možná tedy pneumatiky jsou kvalitnější - to tedy asi jsou), ale pokud budeš kočárek mít velmi podhuštěn (tedy málo nahuštěn), pak skoro ani není možné kolečko píchnout. Navíc, stalo se mi letos v zimě po dlouhé pauze, kdy už jsme nejezdili, (kočárek jsem vytáhla jen proto, že byl malý právě nemocný a chtěla jsem ho dostat ven a nechtěla jsem aby běhal), že se mi s kočárkem nějak hůř jezdilo a říkala jsem si, že ho asi budu muset umýt a promazat a pak jsem zjistila, že jedu na zcela vypuštěných pneumatikách. Prostě po tom dlouhém stání kola ušla. Dopumpovala jsem je ještě venku a opět to jelo v pohodě. Takže několik dní jsem jezdila se víc než dvouleteým 15kilovým děckem a plným nákupním košíkem na zcela vypuštěných pneumatikách a ani jsem to nepoznala. Takže defektu se tedy fakt neboj :-) Jo za těch 2 a čtvrt roku jsem takto dopumpovávala kolečka dvakrát - jednou, když jsem kočárek koupila a pak po zhruba těch dvouačtvrt letech, kdy mi ušla :-)
Na fotce je spící Štěpánek v těch 2 a čtvrt roce, kdy měl něco málo přes metr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.8.13 22:47

@Mafina5 dakuje za odpoved :) stale vaham najme kvoli tym velkym koliskam :) dobre sa s nim soferuje? Myslis, ze sa oplati kupit aj pouzity? Dakujem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
26.8.13 09:18

Velká kola = pohodlí pro dítě a dobrá průchodnost terénem. Na řízení Mutsy si musí každý zvyknout, Je to prostě trochu jiné, ale i moje 70letá tchýně to zvládla po jedné vycházce, takže to není zcela nemožné :-) Musíš se rozhodnout, zda budeš víc jezdit po lese a venku třeba opo nekvalitních cestách a chodnících nebo v obchoďácích a po dokonalých asfaltkách a podle toho si buď vybrat tank jako je Mutsy nebo nějaký městský kočárek… Tak dobře vyber! Za mě je Mutsy moc dobrá volba :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
26.8.13 11:07

@Radiatorka za me je mutsy trochu nemotorný. do terénu super ale manipulovatelnost nic moc. srovnavam s concord fusion. Sportak já neměla MoC rada. strašný způsob polohování a fuky uvnitř. velký mi oproti concordu MC nepřišel. ale concord ma téměř nejvetsi sportak na trhu.ja bych mutsy jako jediny nechtela. nejakej teren jsem dala i s mestskym concordem a ta lehkost a manipulace jsou proste jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.8.13 11:42

@xreni aj ten sa mi celkom pozdava, ale citala som, ze ma dost priesvitnu striesku, vraj na dietko svieti slnko. Je to pravda?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
26.8.13 13:14

@Radiatorka s tím jsem nikdy problém neměla ani neslyšela. je normálně černá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
26.8.13 20:42

Ahoj, já mohu mutsy jen doporučit. Ze začátku jsem se také bála manipulace. Ale supr, kočárek jsem si fakt zamilovala. A ten kdo měl problém, tak kočárek fixoval. Ale na špatné chodníky cesty je fakt perfektní, je supr do térénu i do města. V krámech my kočárek nedělal problém, to se naučíš… :-) Jen možná těžký do auta na skládání, ale to prostě ty do terénu jsou, musíš najít kompromis. Jo kdyby jsi chtěla nebo někdo jiný. Mám Mutsy Urban ride po jednom dítěti je fakt zachovalý a ještě v záruce, teď už máme golfky… (email.: lucie. novakova. cz@centrum.cz)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.8.13 20:44

@Luc123 :) hod nam sem foto, pripadne cenu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
26.8.13 20:55

foto

No představuji si tak 8000,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.8.13 20:57

@Luc123 aha, len to je aj s vanickou, ja keby som brala tak len sportovy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
26.8.13 21:02

Jo jo mám podvozek, hlubokou korbičku i sporták. Asi bych to prodávala komplet, pak bych to asi těžko prodala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
26.8.13 22:25

Pekne prosim, nezmeril by mi nekdo nejsirsi body rozchodu zadnich kol 4rideru? na netu i tady se rozchazi udaje :-(, a ja mam nas uz/jeste u tchyne a do baraku, kam se nejspis budeme stehovat, je uzky vchod, nemam to jak zkusit… da se otevrit druhe kridlo, ale bude to dost opruz :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6814
26.8.13 22:28

@hanakut Naměřila jsem 67cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie