Kočárek Mutsy

• Fotoalbum (591)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5352
1.8.13 23:06

No ono je ten 4Rider myšleno asi jako městský kočárek do holanských poměrů, kde je kvalita chodníků asi poměrně na jiné úrovni než v Česku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nepřihlášená Naty12
2.8.13 07:20

Já jsem teď byla s 4Riderem v Orlických horách a spokojenost i v terénu, na těžší terén zaaretovat kolečka a naprostá paráda. Jinak po městě s ním taky nemám problém. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3734
2.8.13 08:50

@Mafina5 to mozna ano. Byli jsme tam letos na jare a nevidela jsem ani jeden.
Ale po rovine se jezd lepe, to je fakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
7.8.13 21:13

Maminky, prosím co máte Mutsy evo - můžu poprosit o změření šíře předních a zadních koleček? Kočárek máme zatím objednaný a potřebovala bych to vědět kvůli nájezdu ze schodů. Moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9805
11.8.13 10:56

Ahoj holky, mam prosbu..vcera mela tchyne na prochajde malyho a zahadne prijela bez jednoho drzaku kosiku..nevite zda se daji nekde koupit samostatne? nebo mam kosik za tisicovku k nicemu..moc dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
12.8.13 09:03

@gargamelinka taky jeden postrádám, ale doufám, že je spíš zapadlej někde v kufru auta. Brnkla byh do Libfinu, případně se ho pokusila z něčeho vyrobit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
12.8.13 10:51

No, musim rict, ze ja rozhodnuti pro 4rider nikdy nelitovala, vydrzel co by jiny kocarky nedaly, co jsem mela pujcene v ruce, tka vzdycky horsi ovladani, holt kazdy ma asi jine pozadavky :)… ale zvladnul denne drncani po hodne schodech, prazske chodniky i parky, lesoparky, lesni a polni cesty… fakt jsem spokojena, do mesta s urbanem bych se zblaznila a do terenu se zaaretovanymi koly to slo taky krasne… ted musim mit jen golfky a je to strasny :-(… mne spis u mutsyny vadi nedomyslenej sportak, krom toho, ze je uzky, tak ta debilni striska, to fakt nevim, kdo vymyslel :-(, a nanoznik taky dost divnej… ale celkove mi desne chybi… docela se tesim na jaro, snad ho jeste vytahnu ;-), jen se musi nejak seridit podvozek, ten dostal dost zabrat, ale s tim se pocitalo…
btw porad shanim kos, kdyby nahodou nekdo prodaval kocarek a prodal kos zvlast, tak prosim dejte vedet - staci bez haku…

jo, nema tu nekdo zkusenost s tim pridavnym skatem pro vetsi dite? stabilita a odkdy ca tam ditko tak zhurba na chvili vydrzi? (vim, ze je to individualni, ale kazda zkusenost potesi :-) )
 diky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
12.8.13 11:04

@hanakut Mam skate k UR.. jako jen mi tu lezi, dcera by se vozila, ale za mne je tam hrozne malo mista, mozna, ze u 4r to tak vadit nebude, ale ten UR je pak hrozne blbe ovladatelny. :(

• Citovat
  • Upravit
13903
12.8.13 11:07

@Anielka já se obávám, že skončíme tak, že starší bude na fun seatu a mladší v Manduce :mrgreen: (asi ani skate nebudu kupovat)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
12.8.13 11:12

@mooch Vikca v kocarku uz vubec nejezdi :-) ale budu mutsyho na podzim prodavat.. :? uz takovy terenak nepotrebuju, do terenu uz jen nosim a potrebuju neco lehkeho do auta.

• Citovat
  • Upravit
6814
12.8.13 11:19

@hanakut Skate na 4R jde líp, ja tam víc místa pro dítě než u UR. Ale my jsme s ním moc nepojezdili, protože syn tam nechtěl být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
12.8.13 11:19

No tak Jasmí vyžaduje fun seat - na delší cesty jí nosit nehodlám a na first bike ujede tak 100 metrů, pak ho zahodí a prohlásí, že nožičkama je to rychlejší (při její opatrný jízdě má pravdu :roll: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
12.8.13 11:31
@mooch píše:
No tak Jasmí vyžaduje fun seat - na delší cesty jí nosit nehodlám a na first bike ujede tak 100 metrů, pak ho zahodí a prohlásí, že nožičkama je to rychlejší (při její opatrný jízdě má pravdu :roll: )

Tak to V. vetsinou vsechno ujde, ja uz ji nenosim vubec, a to fakt nemam… ale my funseat nemame, to by bylo asi jiny :-)

• Citovat
  • Upravit
13903
12.8.13 11:41

Teď jsem volala do Libfinu (chci si nechat seřídit kočár a potřebuju sešroubovat madlo) - a ty háky ke košíku na prodej samostatně mají!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9805
12.8.13 15:57

@mooch super, díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie