Kočárek Mutsy

• Fotoalbum (591)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Nepřihlášená Naty 165
29.6.13 21:40

@mooch To mě taky napadlo, ale tam se dostanu až tak zítra, teď musím nějak dopravit domů prcka :) S Mutsy jsem spokojená, ale ta pumpička je teda na dvě věci :zed:

• Citovat
  • Upravit
5352
30.6.13 18:42

No pumpička Mutsy je podle mě standarní malá skladná pumpička na kolo. Silou ji narveš na odmotnovaný ventilek, zajistíš pojistkou a pumpuješ. Napumpováno je asi za 10 - 15 pumpnutí :nevim: Tak nevím, co by v tom mohlo být za problém :nevim: Asi to málo na ten ventilek nasadíš a tak ti vzduch nejde dovnitř. Ale je pravda, že já jsem letitá cyklistka a tak mám s pumpičkami zkušenosti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nepřihlášená Naty 165
30.6.13 18:48

@Mafina5 Já věřím, že ta pumpička je dobrá, ale ta moje by nejdřív musela pumpovat :D

• Citovat
  • Upravit
markyša 78
1.7.13 13:25

Kočárek, který mi ukradli 26.6. z chodby našeho domu. Byly na něm háky od nákupního koše a vnitřní vložka fusaku Lodger a ještě důležité poznávací znamení u předních koleček chybí plíšky se značkou mutsy. Kdyby někdo na internetu našel tak dejte prosím vědět. Díky

• Citovat
  • Upravit
markyša 78
1.7.13 13:30
@markyša 78 píše:
Kočárek, který mi ukradli 26.6. z chodby našeho domu. Byly na něm háky od nákupního koše a vnitřní vložka fusaku Lodger a ještě důležité poznávací znamení u předních koleček chybí plíšky se značkou mutsy. Kdyby někdo na internetu našel tak dejte prosím vědět. Díky

ty první dvě fotky se mi nahráli jaksi omylem a nevím jak je dát pryč… :roll:

• Citovat
  • Upravit
12
1.7.13 20:09

S o s

Ahoj máte někdo na prodej sportovní sedačku na Rider barvu spíše coffee nebo champagne…? nebo nevíte kde mají na skladě?
děkuji Mafina5 za dobrou radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sugova
2.7.13 10:53

cargo chocolate

Dobrý den mám dotázek, jestli náhodou některá nebudete prodávat sportovní sedačku v barvě cargo chocolate po jedno dítěti v dobrém stavu. Moc děkuji Jana

• Citovat
  • Upravit
3025
3.7.13 15:16

Ahoj holky,
mám dotaz na majitelky Mutsy Evo.
Jak vypadají po pár měsících používání kolečka? Zapichují se do nich kamínky?
Ještě zvažuju jetý 4 rider, nemůžu se rozhodnout :).
Díky,
 Irucha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3959
4.7.13 14:02

@Blešík tak máme kočárek doma, jsem z něj nadšená.. ani sedačka u sporťáku není krátká, takže super.. jen mi nejdou nandat adaptéry, jde to strašně ztuha a já se bojím abych je nezlomila.. je to normální, nebo jdou dát zlehka a já to dělám blbě? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
4.7.13 17:22

Na kočárku Mutsy jde poměrně zruha vše. Myslím, že je to záměr, aby to dítko samo neuvolnilo a neublížilo si tím nějak apod. Adaptéry jdou podle mě nacvaknout v podstatě stejně jako korbička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3959
4.7.13 19:07

@Mafina5 už mi to jde a krásně lehce, stačilo to dát malinko v jiném úhlu než jsem to cpala já :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3959
5.7.13 14:19

Nevíte zda jdou sehnat krytky na zadní kola? jde mi o tu část kde se zacvakává kolo na kočár, tam mi chybí ty černé kulaté krytky jakoby z vnější strany :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
5.7.13 15:34

čištění

Koupili jsme sedačku na inzerát, protože na objednání to trvá 4-8týdnů.
potřebuji poradit jestli někdo pral stříšku, je tam jakýsi papír a mám strach ab se nerozmočil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
5.7.13 22:33

Holky, nečetla jsem celou diskuzi, tak pokud už se to řešilo, tak pardon:-)…chci pořídit Mutsyho z druhé ruky, měly bychom ho jen jako druhý kočár na chatu, do města máme golfky…k dotazu: Slyšela jsem a četla na starších diskuzích, že v některých modelech sportovních sedaček děti zklouzávají, v jiných ne…Mě jde o typ College ice blue, nemáte přímo někdo s touhle zkušenost? Moc díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
6.7.13 12:59

Rady, typy, doplňky v příspěvku OPÁČKO!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie