Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderNo pumpička Mutsy je podle mě standarní malá skladná pumpička na kolo. Silou ji narveš na odmotnovaný ventilek, zajistíš pojistkou a pumpuješ. Napumpováno je asi za 10 - 15 pumpnutí
Tak nevím, co by v tom mohlo být za problém
Asi to málo na ten ventilek nasadíš a tak ti vzduch nejde dovnitř. Ale je pravda, že já jsem letitá cyklistka a tak mám s pumpičkami zkušenosti ![]()
@Mafina5 Já věřím, že ta pumpička je dobrá, ale ta moje by nejdřív musela pumpovat ![]()
Kočárek, který mi ukradli 26.6. z chodby našeho domu. Byly na něm háky od nákupního koše a vnitřní vložka fusaku Lodger a ještě důležité poznávací znamení u předních koleček chybí plíšky se značkou mutsy. Kdyby někdo na internetu našel tak dejte prosím vědět. Díky
@markyša 78 píše:
Kočárek, který mi ukradli 26.6. z chodby našeho domu. Byly na něm háky od nákupního koše a vnitřní vložka fusaku Lodger a ještě důležité poznávací znamení u předních koleček chybí plíšky se značkou mutsy. Kdyby někdo na internetu našel tak dejte prosím vědět. Díky
ty první dvě fotky se mi nahráli jaksi omylem a nevím jak je dát pryč… ![]()
Ahoj máte někdo na prodej sportovní sedačku na Rider barvu spíše coffee nebo champagne…? nebo nevíte kde mají na skladě?
děkuji Mafina5 za dobrou radu
Dobrý den mám dotázek, jestli náhodou některá nebudete prodávat sportovní sedačku v barvě cargo chocolate po jedno dítěti v dobrém stavu. Moc děkuji Jana
Ahoj holky,
mám dotaz na majitelky Mutsy Evo.
Jak vypadají po pár měsících používání kolečka? Zapichují se do nich kamínky?
Ještě zvažuju jetý 4 rider, nemůžu se rozhodnout
.
Díky,
Irucha
@Blešík tak máme kočárek doma, jsem z něj nadšená.. ani sedačka u sporťáku není krátká, takže super.. jen mi nejdou nandat adaptéry, jde to strašně ztuha a já se bojím abych je nezlomila.. je to normální, nebo jdou dát zlehka a já to dělám blbě? ![]()
Na kočárku Mutsy jde poměrně zruha vše. Myslím, že je to záměr, aby to dítko samo neuvolnilo a neublížilo si tím nějak apod. Adaptéry jdou podle mě nacvaknout v podstatě stejně jako korbička.
@Mafina5 už mi to jde a krásně lehce, stačilo to dát malinko v jiném úhlu než jsem to cpala já ![]()
Nevíte zda jdou sehnat krytky na zadní kola? jde mi o tu část kde se zacvakává kolo na kočár, tam mi chybí ty černé kulaté krytky jakoby z vnější strany ![]()
Koupili jsme sedačku na inzerát, protože na objednání to trvá 4-8týdnů.
potřebuji poradit jestli někdo pral stříšku, je tam jakýsi papír a mám strach ab se nerozmočil
Holky, nečetla jsem celou diskuzi, tak pokud už se to řešilo, tak pardon:-)…chci pořídit Mutsyho z druhé ruky, měly bychom ho jen jako druhý kočár na chatu, do města máme golfky…k dotazu: Slyšela jsem a četla na starších diskuzích, že v některých modelech sportovních sedaček děti zklouzávají, v jiných ne…Mě jde o typ College ice blue, nemáte přímo někdo s touhle zkušenost? Moc díky.
@mooch To mě taky napadlo, ale tam se dostanu až tak zítra, teď musím nějak dopravit domů prcka
S Mutsy jsem spokojená, ale ta pumpička je teda na dvě věci